tola 03.08.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Anusia, my w ubiegłym roku obchodzilismy kryształową. Wino podałam w krysztalowych kieliszkach, które dostalismy w prezencie ślubnym. Aż dziw bierze, że się nie potłukły przez tyle lat!!!Wrócę jeszcze do tematu Twojej kuchni. Jest piękna,ciepła i elegancka. Super połączyłaś te dwa kolory. Gratuluję. Kiedy zapachnie pierwsze ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Toluś Przeoczyłam tak piękną rocznicę Myślałam, że ładnie jest dopiero po dwudziestej, a tu proszę - kryształowa Tylko gratulować Cieszę się, że Ci się kuchnia podoba. Długo nad nią siedziałam i obmyślałam. Z wyniku jestem bardzo zadowolona, choć efekt całkowity będzie po podłączeniu halogenków, ustawieniu kwiatków gdzie trzeba. Muszę ją trochę "uprzytulnić" Pachniały już w niej dwa obiady i zapiekanka na kolację. Ciasto zapachnie pewnie w sobotę Tylko jeszcze nie wymyśliłam jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2004 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 podziwiam Cię za twoją systematyczność w pisaniu dziennika ...chyba nie pozostało mi nic innego jak wziąć z Ciebie przykład i skrobnąć coś w moim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bierz przykład Ivonka koniecznie! Przecież codziennie coś się dzieje, nawet małe rzeczy. Pisanie o nich mnie cieszy po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 kuchnia śliczna ech jak ja Ci zazdroszczę miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Aniu, ciasto - jakie? Upiecz rafaello! Toż to już kultowe ciasto w naszej klubowej kawiarni. Tylko nie wspominaj Agackiej, gotowa przyjechać, a wtedy nie zostanie nawet okruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 OK. Będzie rafaello Tylko ciiiii w Kawiarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 o, i nawet akcesoria kominkowe juz są no to miłego pakowania ...oby wszystko dojechało całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Gratulacje Aniu! Mam pytanko do parapetu przy zlewie w kuchni: na zdjęciu wygląda to tak, jakby blat był równocześnie parapetem wewnętrznym. Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Tak, tak właśnie jest. Dzięki temu będę mogła tam sobie stawiać zioła w doniczkach i inne bardzo potrzebne przy zlewie w kuchni rzeczy Dziś zamawiam rolety. Urocze foliowe firanki znikną- mam nadzieję, że od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 06.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 No nie! Zlewozmywak też masz taki jak ja chcę A kominek naprawdę piękny, dzięki za zdjęcia Niech Wam się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 o, i nawet akcesoria kominkowe juz są no to miłego pakowania ...oby wszystko dojechało całe Dojechało A akcesoria kominkowe to dzieło naszego znajomego. Cuda robi we wszystkim co stalowe, mosiężne i inne takie W komplecie mamy jeszcze smoka i świecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2004 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 smoka?? jakiego smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Na kominek Wielkości świecznika. Taka "rzeźba" w metalu. Cudeńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Koniecznie zdjęcia smoka pokaż! I miłego rozpakowywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 No nie! Zlewozmywak też masz taki jak ja chcę A kominek naprawdę piękny, dzięki za zdjęcia Niech Wam się dobrze mieszka Decyzja o zakupie takiego zlewozmywaka nasąpiła w chwili, kiedy okazało się, ze zmywarka to zakup przyszłości. Bartek stwierdził, że skoro zmywać mamy rękami to chociaż w miłym środowisku Ale trzeba przyznać, że drogie cholerstwo było, choć do blatu pasuje nadzwyczajnie Bardzo się cieszę, ze Ci się nasz prościutki kominek podoba. Muszę jeszcze sportretować smoka Mieszka się jak na razie cudnie, choć z przygodami Ciągle czegoś brakuje, najbardziej ciepłej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Koniecznie zdjęcia smoka pokaż! dokładnie ...i widzę że nasza Kicia ma wirtualnego kolegę PS. Nam mają dziś zamonować gazomierz...ale ciiiiiii...żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 No to trzymam kciuki, ale tak ciiiiii, żeby nie zapeszyć Nam za to dziś będą montować rolety. Właśnie się dowiedziałam. Koniec z foliowymi firankami na reszcie! Tylko jeszcze dwa okna do wyszorowania zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aniu a zdradzisz markę zlewozmywaka i cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Zdradzę AgnesK, zdradzę Zlewozmywak jest FRANKE, fragranitowy, kolor beżowy. Kupiliśmy go w "promocji", razem z baterią dobraną kolorystycznie (też beżowa i też ten sam wzorek, a fason- oglądaczom kojarzy się bardzo jednoznacznie a ja mam dużo uciechy ), za około 1200-1300 zł. Ale ani trochę nie załujemy P.S. Nie dałam rady zgrać zdjęć smoka na płytę- brak czasu Ale jak tylko nadejdzie okazja- może dziś, albo jutro- od razu to nadrabiam. Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts