AgnesK 09.08.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dzięki Aniu. Zdjęciami się nie przejmuj. Budowa wyćwiczyła nas w cnocie cierpliwości, więc jeszcze te dwa dni poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dzięki Aniu. Zdjęciami się nie przejmuj. Budowa wyćwiczyła nas w cnocie cierpliwości, więc jeszcze te dwa dni poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aniu gratulki kuchnia piękna i następny pomysł na okno w kuchni, jesli można zapytać a z czego masz ten blat na meblach? czekamy na resztę zdjęc koniecznie smoka i kotka Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Cześć Aga! Jak się udał urlopik? Pogoda chyba dopisała Blat w kuchni jest włoski, ale "normalny" płytowy, obustronnie oblony. Ponoć można na nim kroić warzywa i ubijać kotlety, ale ja jakoś wolę do tych celów używać deski. Taka staroświecka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Aniu urlopik super ponieważ pogoda piekna więc można odpoczywać spokojnie i wygrzewać się na słonku Dzieki za info o blacie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.08.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 łeee. A ja się zaczytuję i kibicuję kąpieli w dużej ilości ciepłej wody... A Ty Aniu pasujesz... pisz choćby o dupie Maryni - ale pisz - i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 11.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Tak, tak, pisz koniecznie. Bardzo lubię czytać te dzienniki, gdzie ktoś już mieszka w swoim domu, bo to mnie utwierdza w przekonaniu, że jednak po czyśccu przychodzi w końu niebo. I zdjęcie publikuj też, na bieżąco prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 A nie, no to nie pasuję Tyle, że naprawdę będzie o dupie Maryni i tak się zaczęłam zastanawiać, czy to w ogóle ma sens- taki w sumie bardziej osobisty pamiętnik niż dziennik budowy. Czy to w ogóle ktoś będzie chciał czytać- przecież to forum budowlane jest Ze zdjęciami jest tak: Pstrykać pstrykam tyle, że mam problem ze zgraniem na komputer i nagraniem na płytę w zmniejszonym formacie ponieważ komputer jest jeszcze u moich rodziców a ja tam bywam codziennie prawie późno w nocy w celach kąpielowych i spieszy mi się wtedy bardzo- nie bardzo mam kiedy przekopywać się przez tony papierzysk i szpargałów leżących na biurku żeby poczynić stosowne czynności techniczne. Tyle usprawiedliwień a tak naprawdę to postaram się dziś te kroki techniczne poczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 pisz, pisz ...czytac będą Ci którzy tylko zechcą (taka ja np. )...mój dziennik tez jest po trosze pamiętnikiem ....tak że prosze się tu nie wykręcać tylko pisać kiedy tylko będziesz miala ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 No tak szczerze to ja lubię tu pisać Tylko jak to się zaczęło robić masło maślane, to czytając tyle innych super dzienników, w których roboty ida pełną parą a praca wre, zaczęłam się zastanawiać, czy jeszcze ględzić Ale OK, będę pisać nadal Wszystcy będa wiedzieli, kiedy wyplumskam się w ciepłej wodzie po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Wszystcy będa wiedzieli, kiedy wyplumskam się w ciepłej wodzie po raz pierwszy .... a ja mam juz od wczoraj i reduktor i gazomierz ....a jutro ma przyjść gość wyregulować piec i ........będę się też kąpać w ciepłej wodzie ogrzanej gazem tfu, tfu...żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Jak ja Ci zazdroszczę! Tym bardziej, że innego źródła do ogrzania wody u mnie nie ma Za tydzień w czwartek przyjeżdża do nas rodzinka. Bardzo chciałabym, żebyśmy mogli się już wszyscy myć wtedy normalnie, nie sycząc, skacząc i popiskując (jak to robię ja do tej pory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Aniu pisz nam pisz zawsze coś ciekawego się zdarzy i czekamy na te zdjęcia. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Aniu też myślałam, że przez miesiąc schnięcia domu, nie będzie o czym pisać. Pomyliłam się no i nie wytrzymałam Pękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Jest już trochę zdjęć Oczekuję z niecierpliwością zachwytów nad Rudkiem magi I chyba dobrze. Piszmy, paplajmy sobie tutaj, w końcu codziennie przeciez coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2004 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 no to ja pierwsza o Rudku ....no nie wiedziałam że będę tak pisać ...no piękny jest i smoka zobaczyliśmy...i swiecznik...ładne rzeczy robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No pewnie, że piękny Jak to się człowiekowi zmienia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Aniu kociak piękny ciekawe czy uda nam się namówić męża na kota Smok i świecznik bardzo fajne Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Aga Mój mąż zawsze powtarzał, że nie lubi kotów. A do Rudka mówi "moja pocieszko jedyna" A potem się ze mną przekomarza, że on bardziej Rudka kocha Twój mąż też na pewno oszaleje na punkie maleńskiego kociaka, jak tylko takie maleńswo się u Was pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Aniu jak narazie to tego nie widzę jakoś mu te koty nie leżą ale zobaczymy może jakimś podstępę się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts