Ivonesca 15.09.2004 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 fajna ta buda....i super opisałas jej wielkość "ja się w niej mieszczę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ivonka No bo... ja się tam mieszczę i nawet się obracam A jak tam cieplutko! Dwie warstwy folii (takiej jak na dachu), wełna mineralna, dwie warstwy desek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 korunia superowa i buda też mi się podoba, choć ja osobiście nie aprobuję bud, a rolf będzie mieszkał z nami no chyba, że kiedyś założę hodowlę i będzie ich parę sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witaj Aniu, paczka z roślinkami wysłana dziś rano "priorytetem", mam nadzieję, że dojdzie szybciutko. Biedne roślinki poupychałam je jak te śledzie w beczce, ale cóż, muszą walczyć! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.09.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Aniu buda piękna i widać że solidna ciekawe jak spodoba się Korze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Rudka już widziałam ale napiszę, że zwierzaczki milusińskie i jak się dogadują Buda, no cóż, ładna a jakże, tylko mnie by serce pękło jakby mój piesek tam musiał spać a ja w domu, co nie znaczy, że wszystko mu wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witaj Aniu, paczka z roślinkami wysłana dziś rano "priorytetem", mam nadzieję, że dojdzie szybciutko. Biedne roślinki poupychałam je jak te śledzie w beczce, ale cóż, muszą walczyć! Pozdrawiam. Dziękuję bardzo Toluś! Teraz będę niecierpliwie czekać aż do mnie dojdzie, żeby je szybciutko wsadzić w ziemię, dbać o nie i patrzeć jak rosną Masz u mnie winko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 magi, Aga Kora jeszcze mieszka (i strasznie brudzi) w domu, bo kojec jeszcze nie skończony. Ale w budzie i w kojcu bardzo jej się podoba. Siedzi tam czasami dość długo, lubi się w kojcu bawić i ganiać z Rudkiem Początki pewnie będą trudne ale w końcu musi być dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.09.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 ANIU W tym roku, to one już raczej nie bedą ładnie wyglądać, bo tylko sie ukorzenią, ale wiosną ruszą pełną parą. Pozdrawiam, podrap za uchem Korę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Aniu to gratulki przerowadzki Kory A teraz tylko czekać do wiosny na zdjęcia tego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.09.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Pojętna bestyja z Kory, nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Dzięki magi Kora ma tak z trzy miesiące a już umie siadać i warować! Dumni z niej jesteśmy jak jasna cholera za przeproszeniem Piersi się nam nadymają jak pokazujemy znajomym jej "sztuczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Aniu - ogromnie Cię przepraszam, że wcięłąm Ci się w dziennik swoim komentarzem Ale gapa ze mnie i nie mogę tego postu wykasować Fajnie, że Kora tak szybciutko przyzwyczaiła się do swojej chałupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Nic nie szkodzi Maluszku! Nie możesz wykasować, bo ja już tam się wcięłąm z opowieścią Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Aniu - a to dlatego, że chyba post wcześniej ktoś inny też coś napisał A jak tam sadzenie różaneczników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Maluszku Jeszcze się nie wybrałam po róże. Chyba to odłożę na przyszły tydzień, bo kompletnie nie mam czasu Choć może dziś się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 jesień na całego to i nasadzenia są u mnie też przybyło parę krzaczków...cos może jutro skrobnę bo dziś to zwariowany dzień miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.09.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Dziewczyny, jak Wam dobrze, że sadzicie i rosnie i oko cieszy, a ja muszę czekac do wiosny ależ będe za nią tęsknić, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Aniou, zajrzyj do KK, tam Twoja zguba czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2004 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 gryzła pianę morską ?? nieźle ...róże....róże....też się nie mogę doczekać pstryknij jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts