Maluszek 27.09.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Fotki, fotki prosimy A tatar z łososia - muszę przyznać, że to niezła przekąska, zwłaszcza jak ją robi mój kolega z pracy Zawsze serwuje nam takiego tatarka na wigilję w pracy A do tego świeżutka bułeczka i masełko - pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Maluszku - zlituj się ja dziś jeszcze nic nie jadłam .....a na takiego tatarka to bym się skusiła....jeszcze jak kolega robił (a przystojny chociaż ten kolega? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ivo - najlepsze rzeczy do jedzonka są jak je ktoś zrobi Jak znajdę przepis to mogę podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Dziewczyny! Ja przepis mam w głowie. Przecież to proste jak barszcz 1. Jedzie się do rybaka i kupuje płat świezego łososia 2. W domciu zeskrobuje się nożem mięsko ze skóry. 3. Układa się je w lodówce na 1/2 godziny do 1 godziny. 4. Potem wykłada na środek półmiska, otacza warstwą cebulki posiekanej bardzo drobno, a tę z kolei warstwą posiekanego bardzo drobno konserwowego ogórka. Osobno podaje się kawałki cytryny, sól i pieprz i każdy zgarnia z półmiska tatarka, ogórki i cebulkę, miesza sobie na talerzu, przyprawia jak lubi, skrapia cytrynką i zajada aż się uszy trzęsą z pieczywkiem lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Aniu - tylko gdzie u mnie znaleźć rybaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ano właśnie to jest ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Z braku rybaka przygotowanie tatarka pozostawiam koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 A pisałem, żeby peasować Redakcję o nowe Tematy w Piwnicy Muratora. Miała być Piwniczka na trunki i Piekarniczek na przepisy jak wyżej, chociaż to zakawa na serniczek na zimno. Przyduśta dziewczyny bo się nie słuchają. tak by sie na szukaj ( z filtrem o gotowaniu) wrzuciło łosia i było by z czego wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Kroyena Tylko taka Piwniczka (niegłupi pomysł z jednej strony) niektórych przyprawiłaby szybciutko o skręt kiszek. Ja już jestem głodna, na samą myśl o wirtualnym żarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Anka idą Święta, sezon półmartwy. wchodzisz na forum tłok. Łazisz po tematach, a tam przeciągi, no nikoguśko. Leziesz do podziemi, a tam tłok normalnie jak MPK przy szczycie, że z zewnątrz trzeba wszystkich upychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Aniu czekam na zdjęcia z wycieczki i tych pieknych róż Życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Aguś Zdjęcia z wycieczki już są. A róże obfotografuję jak juz aparat wróci z naprawy Wpadł skubaniec w piach i koniec działania A ze mną coraz lepiej. Tylko pół biura poszło w moje ślady i szyją nie może kręcić Nie czuję się wyobcowana Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Aniu - Kora jest taka słodziutka i jaka już duża. Ach jakże Ci zazdroszczę że mieszkasz nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Maluszku Faktem jest, że mieszkając nad morzem zupełnie tego nie doceniam. Ale Korze tak spodobało się na plaży, że chyba będziemy z nią tam jeżdzić co tydzień. Przy okazji samy skorzystamy z jodu A maleństwo rośnie. Je za trzech, apetyt to jej drugie imię więc rośnie w oczach prawie Ale równocześnie mądrzeje więc kochamy ją z dnia na dzień coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.09.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 ale superowy psiak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Nasikała do wody i się wstydzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Aniu, Kora jest mniodzio super zdjęcia a owczarki są najmądrzejsze ze wszystkich psów, będziesz miała z niej dużo pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Kroyena! Pozowała do zdjęcia. To dziewczynka jest i wie co to kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Aniu śliczna ta Twoja Korusia tak słodziutka Jak Ci zadroszczę tego morza aż mi wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.09.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 SUPER!!! jak udało wam się takie zdjęcie trzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts