kroyena 15.10.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Harda sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Wszak Poznanianka z krwi i kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 15.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 kroyena, Ania Bardzo Was lubię , zwłaszca w duecie a'la ..... "... ja ... chcę jeszcze ..." [shrek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Zielona, czy przypadkiem tobie nie cytowałem osła,: Taki efekt... przy tak małym budżecie Jak się wie czego che to się to zwykle ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Miłościwy Panie, w tym przypadku nie da rady zdać się jeno na własne pragnienia, nawet gorące, lecz strony dyskusji trza ułaskawić do tego stopnia, by wściekłym galopem ruszyły w "a la"dysputy. A z Poznaniakami ciężko, oj ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Bo to tak już jest jak się ma w symbolu kozy uparte co to se dzień w dzień łby obtłukują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ale ma się też najcudniejsze i najpyszniejsze na świecie rogaliczki (a to już niedługo...), co wskazywać by mogło na słodycz ponadprzeciętną z ust płynącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No rzeczywiście Świeto będzie. Świętego Marcina, a i Dzień Odzyskania Niepodległości, jakoś tak inaczej przypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Poznaniacy świętują, Kaponiera zablokowana, przebić się przez miasto nie można. To wszystko koszty. Taka rozrzutność, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Warszawiacy świętują, Plac Defilad zablokowany, przebić się prze miasto nie można. To wszystko koszta z centralnej puli. Taka oszczędność, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Co tam Ci Warszawiacy mogą świętować? (sorry) Rogale mają? Nie mają! A ja będę miała Z białym makiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No coś ty Anka im wtedy we Francji Wolność nadali. Podróbę, czy z paczki od rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja mam umysł ścisły aż nadto Poza tym, to a propos rogali było Rodzinna delegacja i hurtowy import. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No popatrz z dostawą do domu, świeży wypiek. Co do niektórych códów nad Wisłą, to chciałem przypomnieć i wyjaśnić dlaczego Anka w sklerozę popadła. Jakoś tak sobie nie mogę przypomnieć, żeby ktoś z Warszawy w grudniu 18 dupę podniósł i nad Wartę ruszył (no może poza kilkoma doradcami, tylko co mieli doradzać jak oni przeważnie przez pruską armię szkoleni nie byli, chyba gdzie front cofnąć, no może trochę przesadziłem). A jak się Czapajewy i spółka po wypadzie do Kijowa nad Wisłę przeniosły to była trwoga. Dlatego u nas podejrzanych cudów się nie obchodzi, Święto Niepodległości po Wigilii jest, a co niektórzy się wkurzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Kroyena, daj spokój. Antagonizmów nie pogłębiaj Rogali nie mają, leżą na wschodzie i wszędzie ima daleko. Są samowystarczalni i niech im tak będzie. Mikołaj do nich dwa razy musi przychodzić, a Gwiazdor tamte okolice szerokim łukiem omija. Ja się cieszę, że do stolicy Wielkopolski mam tak blisko, że świeże wypieki do mnie przyjadą. I już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No rzeczywiście to nie na temat rogali (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Nie o to chodzi, że nie na temat, ino o to, że się Waćpan tak uniosłeś, że aż Ci z przyłbicy zadymiło. No i po co? I tak wszystko to teraz jedna Europa , choć z korzeni dumnym trzeba być. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Oj Aga, a miałem skończyć. Przejdż do katastru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Oj, literówka Dobrze już dobrze... Nie nadaję się do dyskusji o katastrze w formie, jaką tam prowadzicie. Ignorantką nie jestem, ale nie moim celem jest stanowisko, jakie prezentujecie. Szanuję Wasze poglądy ale ich nie podzielam. Pozwól być mi milczącym czytaczem. Plizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.10.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Kroyena - warszawiacy to może rogali nie mają (rozumiesz waćpan - rogali nie mają - he he he) ale za to inne rzeczy miewają. Ot, żeby daleko nie szukać, a przeciwnika w dyskusji pognębić, taki torcik węgierski w Europejskim... Oj, rozmażył żem się, studencie czasy wspominając, aż mi ślinka po brodzie pociekła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts