Maluszek 27.10.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ania - jesteś dzielna Ja do póki nie było schodów nie wchodziłam na strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Maluszku, Ja na strop wchodziłam po konstrukcji koziołkowo- suporexowo-styropianowej. Jakieś cegły jeszcze tam były dla "stabilności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ja z ledwością wchodzę na strych po schodkach drabiniastych Od marca czyli przez 7 miesięcy tylko raz weszłam na ten strych. Stracha mam niezłego jak stoję na tych schodkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witaj Aniu. A pamiętacie jak w dzieciństwie łaziłyśmy po drzewach? Pamiętam u sąsiada rosła ogromna czereśnia. Pozwalał zrywać owoce, ale tylko z najwyższych gałęzi, gdzie już sam nie mógł się dostać. To była ekwilibrystyka, ale radziłam sobie świetnie . To były czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 tola - oj pamiętam. U mojej babci rosła taka czereśnia - całymi dniami na niej siedzieliśmy a teraz boję się wejść na drabinę Jakoś mnie te drabiny przerażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.10.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 U moich teściów rośnie taaaakkkkaaa czereśnia na którą co rok włażę i rozkoszuję się najdojrzalszymi czereśniami a na swój strych też się bałam wejść ale już to przezwyciężyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 magi, świeży dom i już straszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2004 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ania - i znów rózyczki ewusia- że tak podpytam przy okazji - ale to obrywanie chyba nie dotyczy wszystkich róż? tka stulistna którą sobie wymyśliłam to ma miec jesienią piękne owoce...znasz taką? rzeczywiście tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Na, jaaa. Kolejny kryminał. Odcinek ściąganie haraczu. Przychodzi ściągający do lokalo i mówi hasło ulubiony, przez co zakup jest ściśle preferencyjny. Prawie jak promocja rodzinna. Rodzina - (wł.) ..... (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Aniu a kiedy bedą zdjęcia tych pięknych rzeczy i kwiatów ktore opisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Kroyena! Jaki kryminał! Z mojej perspektywy wyglądało to na czeską komedię No i na obiad w pizzerii starczyło w dodatku Jeju, teraz to mi dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Aniu a kiedy bedą zdjęcia tych pięknych rzeczy i kwiatów ktore opisujesz Aguś Aparat już ponoć jedzie do Koszalina. W tym tygodniu go odbieram i wtedy szał zdjeć nastanie, póki jeszcze pogoda pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No i proszę wychodzi na moje włoska ristorante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Aniu to czekam czekam mam nadzieję że uda mi się zobaczyc te róże Kroyena jak mafia to musi byc włoskie ristorante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Włoskie ristorane najlepiej mi wychodzi własnoręczne Makaroni bolonese z fantazją (czyli dodatkami dostępnymi pod ręką) - MNIAM. Ale jestem głodna! A w domciu dziś mężuś zupkę czteroskładnikową (opolską wg Makłowicza) gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Aniu... byłem w niedziele w Koszalinie.. ale tylko kilka godzin pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 A ja maksiu dawno nie byłam tam, gdzie świeci słońce Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.11.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Dzis akurat nie świeci.. ale jeden dzień może nie świecić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2004 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 półeczki mówisz do spiżarni.....jedna taka moja półka co miala być do spiżarni to stoi teraz w ...garażu ....a w spiżarni wciąż kartony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Ivonesca U mnie kartony w gabinecie stoją. I jak na nie patrzę to tak tęsknię do mebelków jakiś... Ale wszystko po kolei, w swoim czasie. Przynajmniej można się cieszyć każdą rzeczą i każdą drobnostką z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts