Ew-ka 23.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aniu - jak ślicznie i domowo jest w Twoim domeczku a jak sie popatrzy na ten śnieg za oknem , światełka w podbitce i kominek ....to już obraz szczęścia ( nie wspomnę o tej kiełbasce w spiżarni ) super .... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Toluś Serdezcnie zapraszam na roladkę boczkową i kiełbaskę ze słoika (z pyszną galaretką) Szyneczki, balerony i boczki trafią do wędzarni w sobotę Ew-ka Bardzo dziękuję. Cioeszę się, że Ci się mój domek podoba. Jeszcze dużo pracy przed nami, a najwięcej z wystrojem wnętrz. Na razie w pokojach stoi to, co dostaliśmy od różnych dobrych ludzi. Tak ja ma być będzie dopiero za parę lat. Ale jest do czego dążyć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aniu - jak zwykle kusisz pychotkami Ależ Kora wyrosła - piękna sunia Ślicznie Nieduży w zimie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Maluszku Zima 2 to właśnie moje rosarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aniu - Twoje różyczki jak bidulki stoją w tym śniegu. Będziesz je czymś okrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Oczywiście Maluszku. Śnieg mnie zaskoczył, ale zorganizowałam już sobie mnóstwo świerkowych gałęzi i teraz czekam do soboty aż śnieg całkowicie stopnieje i będę je opatulać. Tak samo rododendrony, bzy i róże pnące. Okryję też rabatkę z wkopanymi cebulkami. Tylko zastanawiam się jak to poprzywiązywać, żeby Kora nie rozwlekła gałęzi po całej działece. Pod tym względem to niezwykle pracowity pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aniu jak u Ciebie domowo te kiełbaski aż czuję ten zapoach unoszący się po domu Kora piekna Domek wygląda slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aniu - jakby nie było to ON-ki są rasą pracującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2004 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Aniu - ale ładna zima u Was była i ślicznie domek wygląda....zarówno na zewnątrz ze światełkami jaki i w środku, gdzie się wykańcza ..a spiżarnia i zawartośc jej - mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ivonka Domeczek będzie się wykańczał niestety latami. O wybranych przee mnie meblach na razie tylko marzę. O kanapie obitej skórą w kolorze kawy z mlekiem, o takim samym fotelu i stoliczku niziutkim z jasnego drewna przy nich. O stole, który normalnie miałby kształt kwadratu o krawędzi niewiele ponad metr wynoszącej, ale po rozłozeniu mieściłby przy sobie 8 osób. I pięknych krzesłach do niego. I o komodzie z jasnego drewna, o telewizorze, w którym widać napisy przy filmach, a nie trzeba się ich domyślać O komodzie, szafkach, półkach i biurku w gabinecie. O łóżku w sypialni. I o całej górze domu... A ogród- to już zupełnie inna historia... Jak widzisz, mam mnóstwo do zrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ivonka (...) Jak widzisz, mam mnóstwo do zrobienia! To i dobrze - bo jak człowiek nie ma nic do roboty to rdzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Mądrze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Aniu czekam na ten świąteczny wystrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.12.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Kamyczki z bąbką to rewelacyjny pomysł!Nie zapomnij o zdjęciach do albumu...czekam niecierpliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.12.2004 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 też się zastanowiłam nad tymi kamyczkami ostatnio niedaleko nas złamała się ogromna gałąź topoli na której było mnóstwo jemioły....przytachałam więc trochę do garażu, a teraz zastanawiam się co z tego zrobić.....macie jakieś ciekawe pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 koniecznie stroiki pod sufitem...ale będzie miejsc do całowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 No pewnie, że pod sufitem. I nad wejściem "na pokoje" Też pomyślę nad jakimiś miejscami do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Huśtaweczka ogrodowa w pergoli moze być . Wiem mankament sezonowości ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Widzę historia lubi kręgi zataczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Nie powiem preferencję mam określone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts