Anna Wiśniewska 02.12.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Czas raczej na choinki i inne takie świecące cacuszka a nie na huśtawki No ale pasje trzeba szanować i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 jasne....pod powałą na pewno trzeba powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ivonka Chciałam (idąc za Twoim przykładem) w miniony weekend nabyć wiąchę jemioły a tu... niespodzianka Jeszcze za wcześnie, na straganach na rynkach jeszcze tego ekskluzywnego towaru nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.12.2004 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ivonka Chciałam (idąc za Twoim przykładem) w miniony weekend nabyć wiąchę jemioły a tu... niespodzianka Jeszcze za wcześnie, na straganach na rynkach jeszcze tego ekskluzywnego towaru nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.12.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 łapaj, trzymaj... .... co by nie spadło (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.12.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ... i się nie potłukło (oczywiście) Spokojnie, damy radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Aniu to wypożyczaj tą cyfrówke i czekam na zdjęcia tych pieknych ozdób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.12.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Widzę, że jestem spóźniona. Ozdoby świąteczne planowałam wieszać dopiero na tydzień przed świętami. Przyspieszyć? Co do róż, mam to samo. W garażu zakupiona włóknina zimowa do zawijania, już trzy razy się do tego przymierzałam, ale za każdym razem odpuściłam - no bo jak tu róże zawijać, jak na dworze ciągle +5 ? Ale idą jakieś nocne przymrozki, chyba w końcu to zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.12.2004 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 łał, łał, łał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale teraz masz porządek w albumie ...a niech to...gratullki !!! teraz tylko ja pozostaję w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Aniu jaka piękna stronka jaki porządek Tylko jakos tych ozdób świątecznych nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.12.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Aga Złośliwa z Ciebie bestia Stronkę zrobiłam zanim przystroiłam okna i poustawiałąm świąteczne stroiki. Dlatego tam nie ma ich zdjeć. Pożyczę od mamy tę cyfrówkę, może nawet dzisiaj. I obiecuję, że jak się dowiem jak dokładać kolejne zdjęcia do tego albumu to je od razu pokażę Bardzo mi miło, że Wam się stronka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Widzę, że jestem spóźniona. Ozdoby świąteczne planowałam wieszać dopiero na tydzień przed świętami. Przyspieszyć? Przyspieszyć magmi! Przyspieszyć! Zawsze to o te kilka dni więcej radości Co do róż, mam to samo. W garażu zakupiona włóknina zimowa do zawijania, już trzy razy się do tego przymierzałam, ale za każdym razem odpuściłam - no bo jak tu róże zawijać, jak na dworze ciągle +5 ? Ale idą jakieś nocne przymrozki, chyba w końcu to zrobię... U mnie od ostatniej niedzieli piękne chochoły stoją w ogrodzie. Nawet Kora ich na razie nie rusza Chochoły sa z gałęzi świerkowych oplecionych sznurkiem. Tylko parę gałązek mi zabrakło na obłożenie tulipanów i krokusów. Czeka mnie jeszcze jedna wycieczka do lasu A na dworze cały czas +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Aniu jak złośliwa ja tylko grzecznie pytam No może troszkę natretna jestem Ale będę czekac cierpliwie na te zdjęcia Aniu ciesz się z takich temperatur bo u nas - 10 bbbrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Aniu - gdzie zdjęcia ja się pytam Tak bym chciała zobaczyć te wszystkie cudeńka, o których piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Maluszku, zdjęcia w planach A tak na poważnie, to mam troszkę kłopotów z edycją tej mojej nowej stronki. W domu nie mam internetu a w pracy ze względów bezpieczeństwa ograniczony dostęp do programów, w których mogę stronkę edytować. Muszę coś wymyślić i wtedy na pewno będą zdjęcia. Na razie muszą wystarczyć opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.12.2004 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 też mnie ciekawią te różne ozdoby....szczególnie siateczka dla bombek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.12.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 A te bombki to może z "asotrymentu od A do N". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.12.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 A te bombki to może z "asotrymentu od A do N". ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.12.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 A Smolenia i Laskowika pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.12.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 też mnie ciekawią te różne ozdoby....szczególnie siateczka dla bombek pozdrawiam serdecznie To cosik takiego, tyle ze inny wzorek, bombki czerwone a niteczka złota http://www.georgiaseitz.com/classes2/meadow1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts