Anna Wiśniewska 10.01.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Właśnie tak Aguś myślimy Wiadomość o obniżce juz po nas spłynęła jak po kaczuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 To cieszę się stół jest piękny i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 szkoda tej przeceny, ale jeszcze będzie na czym innym zaoszczędzić i jak zauważyłaś po przecenie ktoś mógł ci sprzątnąć twój wymarzony i jedyny stół, a tak masz go ty! dużo ci jeszcze zostało do zrobienia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Oj czupurku! Mnóstwo mamy do zrobienia. Cała góra. Od niespełna tygodnia mój mąż z tatą obkładają poddasze płytami, potem szpachlowanie, szlifowanie, malowanie, położenie podłóg, kafelek w łazience, zakup i montaż wanny, wc, umywalki z bateriami, wymyślenie i wykonanie schowków wkoło ścian w pokojach i łazience, wykonanie garderoby, zakup mebli, schodów, no i meble na dole. Powoli działamy w tym zakresie, ale większośc tego co mamy to zbieranina- podarki od znajomych. Zapomniałam o lampach- na dole i na górze. Nie mamy ani jednej A co do schowków na górze, to wymyśliłam sobie w łazience zrobienie drzwiczek do piwniczki na wina Widziałam takie rozwiązanie u znajomej. Super! Pod spadzistym dachem, w łazience, w pewnym miejscu na podłodze jest bruczek a przy nim zaokrąglone, malutkie drzwi drewniane, a wkoło nich ten sam bruczek. Od razu skojarzyło mi się z piwniczką na wina A okazałao się, że za tymi drzwiami stoją w buteleczkach... środki czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Anka zróbcie sobie listę podarków, tak jak przewidująca Młoda Para. Ale taką dokładną, pochodźcie po marketach i jak będziecie na 200% pewni to na listę. Lista: Nazwa- numer kodu kreskowego - przypuszczalna cena - miejsce odnalezienia. Numer kodu kreskowego uchroni Was przed zakupem rzeczy niechcianych. Listę zdeponować u któregoś z rodziców i przekazać takie info dla parapetowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.01.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Problem w tym kroyenko, że parapetówki w wiekszości za nami Teraz można liczyć ino na to, że jakiś ociągający się z odwiedzinami gość wpadnie z jakimś kwiatkiem zielonym w doniczce, co i tak spotyka się z moim wielkim entuzjazmem Czas parapetówkowy był pod koniec lata. Ale może Ty zechciałbyś nas odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Mnie teraz bardziej na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Ładnie się wymigujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 A może na wschód " tam musi być jakaś cywilizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.01.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witaj Aniu album rzeczywiście profesjonalny, pogratuluj szwagrowi i z przyjemnością obejrzałam go jeszcze raz. A to zdjęcie Rudka na fotelu to chyba niedawno robione? Wydaje się takim dużym poważnym kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aniu - dziennik super Ale Rudek zrobił się poważnym kocurkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aniu super stronka ze zdjęciami A Rudek jaki piekny kocur z niego wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.01.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ale album...o żesz ty....no no, jest czego pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Cieszę się dziewczyny, że Wam się podoba. Co ważniejsze, szwagier ustawił mi ten album tak, że nie potzrebuję żadnych dodatkowych programów i mogę sama zdjecia dokładać. A że pojemność w sumie nieograniczona to zacznę szaleć chyba A Rudek tylko udaje dorosłego na tym zdjęciu. Rzeczywiście zrobił poważną minę, a tak naprawdę to szaleje jak dziki dniami i nocami. Nadążyć za nim i jego skarpetą z kocimiętką nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Widać jednak że Rudek robi postępy do zdjęcia już umi pozować To Aniu czekam na te zdjęciowe szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Anusia, pora juz mocno późna, a ja w Twoim albumie buszuję. Szóstka z plusem, najbardziej mnie cieszy"pojemność nie ograniczona" , mam nadzieję, ze poszalejesz zgodnie z obietnicą. Jest karnawał, może jakiś taniec na stole tylko bez butów, żeby nie zniszczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Aniu -zawsze mówili ,że ....szwagier -nie rodzina .... ale widać Twój Cie lubi , bo albumik masz PIERWSZA KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.01.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Toluś Zrobię co mogę żeby spełnić daną obietnicę Tańce na stole wykonałam zaraz po jego przywiezieniu do domu, ale moge je powtórzyć przed fotoaparatem Niedługo zacznę pokazywać opakowane katon-gipsem pokoje na górze Ew-ka Chyba masz rację, ja ze szwagrem jakoś tak się mimo przeciwnosci losu lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aniu oooooo widzę że będzie imprezka Stronka jest super i ta pojemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.01.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Każdy pretekst do imprezki jest dobry A ja najbardziej lubię tańce kameralne z kielichem wina w ręce Niedługo nadejdzie czas pożyczania cyfrówki. Będzie kawałek góry do pokazania, nowy wystrój salonu , może sypialnia No i nasza panienka- Koruchna, co to wielgaśna bestia z niej wyrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts