Agacka1719499039 27.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 U mnie zamek puścił...ale mało uszczelki nie urwałam,drzwi stanęły okoniem...tez ponoć je można czymś posmarować,ale nie mam pojęcia czym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Agacka Napij się drinka, zjedż czekoladkę i byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Wiecie co... nie chcialbym być zle zrozumiany, ale jakoś faceci nie miewają takich problemów? dobra.. juz nic nie mowie wiecej bo mnie zjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maksiu Ty sie nie narażaj! Z drugiej strony faceci fajnie lamentują jak się ich zostawi z włączonym piekarnikiem i każe po iluś tam minutach coś odkryć albo przykryć itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No, Maksiu, nie narażaj się. Właśnie. Faceci też mają, ale się do tego nie przyznają, tudzież mają więcej siły, by drzwi z zawiasów wyrwać No ale ręcznęgo to ja w taki czas nie zaciągam. Agacka, jest środek do uszczelek z teflonem. W najgorsze mrozy lekko ino mi chwyta uszczelkę, ale drzwi otworzyć mogę. Generalnie nauczyłam się jednego - tego typu specyfików nie kupuję w marketach ino na stacjach benzynowych. Pozdrowienia z zasypanej kotliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jednak dobrze że ma samochód z kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aniu - dawno mnie nie było w Twoim dzienniczku i musiałam trochę poczytać u nas nie ma na szczeście takiej zimy....a tak jeszcze a propos zamarzającego hamulca ręcznego, pytanie do chłopaków - ja mam podjazd do garażu tak pod górke trochę i tam zostawiam samochód...i co mam nie zaciągać ręcznego? nie sturla mi się jak zostawię go tylko na biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Iva jak to u Ciebie nie ma a u mnie jest! Przecież ja dziś miast samochodu na parkingu znalazłam zaspę śniegu! Niezła gimnastyka od rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2005 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 coś Ty Aga u nas leciutko tylko poprószyło w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Znaczy złośliwa natura na mnie się wyżyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj Aniu po urlopie. Odpoczęłaś, to już nawet na ten śnieg tak nie narzekasz Zawsze powtarzam, że Nobel dla tego, co wynalazl urlop i...łóżko Łóżko, jak piszesz też upatrzone, zatem pełne zadowolenie już bardzo blisko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj Tolusia! Ty jak się doczytałam między wierszami też sobie wypoczęłaś na całego i nawet na zimę i zimno nie narzekałaś Niestety od razu po powrocie wpadłam w wir pracy i troszkę minie zanim się z tym wszystkim uporzadkuję. Po urlopach tak bywa A z Noblem masz całkowitą rację! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Aniu - fajnie, że już wróciłaś Tobie to dobrze, nie musisz daleko wyjeżdżać, żeby być nad morzem - oj zazdroszczę Ci tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Też się strasznie cieszę, że znów z Wami jestem, choć wczoraj jeszcze nie dałam rady nosa wychylić znad papierów, a dziś tylko doskakuję na krótkie chwile Jutro już powinno być spokojniej, wiec na pewno wpadnę na kawkę do kawiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Aniu witaj Widze że urlopik bardzo udany I chyba będą nowe zdjęcia Ja jeszcze dwa dyżury i tez mam urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 dzień doberek ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witaj Ivonka! Jak dobrze, że żyjesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2005 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Aniu - zajechana jestem w pracy na maksa ale dziś nie ma szefa więc sobie trochę luzuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 jak nie ma szefa to myszki harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Oj dziewczyny dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts