tola 11.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Aniu, wiesz, że najbardziej będę Cię dopingować wiosną w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2005 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 zasłonki sielsko-wiejskie bardzo mi pasują a gdzie Rudek śpi na jednym ze zdjęć w poszewce na poduszkę ?? ....no i zima u Was niezła...na zdjęciach ładnie wygląda...ale z tym odśnieżaniem...ojojoj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.02.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Aniu - bardzo ładne firaneczki Zwierzyniec pięknie wyrósł - Rudek to już pan kocur pełną gębą a Korunia na piękną pannę wyrosła W kwesti odśnieżania - są takie ustrojstwa do odśnieżania, takie jakby dmuchawy (mój kolega toto ma i bardzo sobie chwali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 14.02.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 ANIU jak wydostałas sie z domu do pracy ale widoki macie chyba przepiękne widzialam na zdjęciach jesem pod wrazeniem twoich okien zasłonki śliczne dodają uroku do i tak pieknego domku http://kartki.onet.pl/_i/m/kamerki_120x80.gif przecież to walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 zasłonki sielsko-wiejskie bardzo mi pasują a gdzie Rudek śpi na jednym ze zdjęć w poszewce na poduszkę ?? ....no i zima u Was niezła...na zdjęciach ładnie wygląda...ale z tym odśnieżaniem...ojojoj pozdrawiam Rudek sam wpełzł i zasnął w reklamówce Reserved na skarpetki Obecnie na zimę patrzę z poczuciem humoru lekko większym niż poprzednio ponieważ teraz mam męża w domu A zimę z dzisiejszego ranka pokażę jutro. Ta zaśnieżona buda Kory to tylko mały wstęp. Dziś tego śniegu było cztery razy tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 ANIU jak wydostałas sie z domu do pracy ale widoki macie chyba przepiękne widzialam na zdjęciach jesem pod wrazeniem twoich okien zasłonki śliczne dodają uroku do i tak pieknego domku http://kartki.onet.pl/_i/m/kamerki_120x80.gif przecież to walentynki Iwonko Dziękuję za Walentynkę (tę czekoladową już zjadłam- pyyyszna była ) I straszliwie się cieszę, że Wam się nasz domek podoba A do pracy wyjechałam... z trudem Po uprzednim półtoragodzinnym odśnieżaniu przez Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Aniu ale pieknie u Ciebie Firanki cud miód, zwierzaki jeszcze większy cud miód Zima piekna ale tylko jak się na nią patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Aguś Stuprocentowa racja! Najlepiej z ciepłego odmu, w którym pali się w kominku, z gorącą herbatką w ręce. I w dodatku w piątek wieczorem, kiedy wiadomo, ze przed nami dwa dni wolnego... Ale nie w poniedziałek z samego rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Tak tak Aniu popieram w 100 % kiedy będzie ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Aniu - ale Was zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 15.02.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Wy tam jakiś lokalny mikroklimat macie? Tyle śniegu ? Ładnie się naszuflowaliście - pełen podziwu jestem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.02.2005 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 pooglądałam zimowe obrazki no...dużo tego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Aniu ale zima u Ciebie sniegu więcej niż u nas Chyba się tej zimie coś pomyliło Ale psiaki mają radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No widzicie co to się porobiło Zima nad morzem, tam gdzie jej zwykle nie było. Oby się szybko skończyła bo zawieszenie samochodu można na wiejskiej drodze zostawić A poza tym - co dobrze wie Tola - nie ma to jak wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aniu zima i do nas dotarła i jak zwykle zaskoczyła drogowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aga Nie wierzę, że zaskoczyła bardziej niż drogowców w Koszlainie. Dziś dopiero jest jako tako. Po trzech dniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Dziewczyny, jeśli chcecie zobaczyć prawdziwe zaskoczenie drogowców, zapraszam na podlasie....koszmar wwwwrrrrrrrrr! Aniu, zaczaruj wiosnę, niech przychodzi jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Tola nie będziemy się licytować u nas poprostu jest biało na drogach i chodnikach Drogi pługa nie widziały Ale powinnismy sie przyzwyczaić że jak pada to sie nie odśnieża bo po co i tak zapada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 To ja w kwestii ciekawostki: U nas drogi są już czarne. Tylko wszędzie wielgachne zaspy i nigdzie się nie da zaparkować. Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A u nas na chodnikach tylko cieńkie ścieżki wydeptane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts