Anna Wiśniewska 22.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mówisz, że do zamieszkania mam jeden krok. Hmmm, dziękuję...ale za to jaki wielgaśny!!! E tam! Nie liczy się rozmiar! Liczy się ilość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 czyli to, nie przedszkole tylko PT (wszystkie trzy stopnie i egzaminy) jednym słowem - poważne szkolenie. bo w przedszkolu (czyli przed pierwszym stopniem wtajemniczenia PT) to, dużo zabawy, smakołyków i takie tam "obok" szkolenia. Jak na równolatka Kory przystało, Rolfiu (jak skończy te swoje przedszkole) też idzie na PT i właśnie to, jakoś tak wypada na wiosnę (u mnie syn za przewodnika robi, ja tylko za kierowcę). no, no jakie te nasze onki mądre i szkulone będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Czupurku Przedszkolem to ja nazwałam to szkolenie nieświadomie. Że niby Kora to mała dziewczynka itp. Przepraszam za zamieszanie. Oficjalnie potwierdzam, że Kora idzie na "poważne" szkolenie No pewnie, że będą mądre Zresztą mądre to one już są, a teraz będą się uczyły jak być ułożonymi, słuchającymi pana psiakami Pozdrów swojego chłopczyka od mojej dziewczynki ( , a co, trzeba działać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Maluszek - wiem, dlatego pytałam Ani bo myślałam, że oni mają jakieś specjalne a że takie ekspresowe - może dlatego, że takie małe grupki - czyli prawie indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Maluszku Naprawdę? No to muszę popytać. Ale sama słyszałam, jak pan mówił, ze po zakończeniu szkolenia pies ma "zaliczone" trzy stopnie PT. Tak samo też mówili ci nasi znajomi, ktorzy go polecili. Ich psiak idzie teraz do tego samego tresera na szkolenie na psa obronnego. Tyle wiem na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 czupurku - usunęłam swój post bo uprzedziłście mnie z Anią i wyjaśniłyście o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ania odważny ten Twój monsz wrócił z dwoma nerkami...to cud! I jak lampki? Są już czekamy na zdjęcia...ja jednak jestem wzrokowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ania odważny ten Twój monsz wrócił z dwoma nerkami...to cud! I jak lampki? Są już czekamy na zdjęcia...ja jednak jestem wzrokowiec! Lampki już są (ale tylko obrzydliwa reklamówka, niestety nie dałam rady ich od razu zawiesić w domu Zrobimy to dopiero po południu ). A chłopisko odważne, fakt Lekcję pokory na granicy za to dostał porządną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ach....ten szelest rozpakowywanej reklamówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Oczywiście po zawieszeniu w domu będzie profesjonalna sesja a nie takie paskudne reklamowe byle co, jak mawia Agacka Oczywiście źle Cię zrozumiałam... sądziłam,że wszytko masz jeszcze popakowane w reklamówkach... A Ty pamiętliwa kobieto o tej własnie reklamówce powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Aniu - bardzo fajne lampki Sesja zdjęciowa mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hihi Nie w reklamówkach, w bagażniku A w dzienniku link do strony ze zdjęciami reklamowymi moich lamp Hihi Ale się porobiło Ja już tak mam że pamięć mam wybiórczo doskonałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ale dzięki temu, że się pośmiałyśmy, będziemy żyć dłużej! I o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.02.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ufffffszkolenie piesków moja sunia nie jest szkolona łoj przydałoby sie jej tak to wszystko wie tylko ucieka? jak złapie trop nic nie jest w stanie powstrzymać beagla Aniu piękne lampy czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.02.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Iwona - zarazo wracaj do grupy to, jak będziesz chciała wyedukuję cię w szkołach psich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.02.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aniu - dopiero teraz luknęłam na lampy - kurka bardzo ładne i jakby pasujące mi do koloru drzwi i listew (chodzi o elementy drewniane)szczególnie ta wisząca szersza wzbudziła moje zaiteresowanie. to firma lokalna czy dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Czupurku Firma jak najbardziej dla wszystkich Z Częstochowy w dodatku Wszystko na http://www.technolux.pl Nie zdążyliśmy zawiesić wczoraj tych lamp Oficjalny montaż dziś, choć nie omieszkaliśmy podłączyć tej stojącej. I jak sprawni inaczej z rozdziawionymi buziami i oczami jak złotówki zgodnie szepnęliśmy "ale pięknie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Oficjalny montaż dziś, choć nie omieszkaliśmy podłączyć tej stojącej. I jak sprawni inaczej z rozdziawionymi buziami i oczami jak złotówki zgodnie szepnęliśmy "ale pięknie..." No to więcej nie musisz nic mówić. Musi być pięknie. Tylko uważajcie, żebyście po montażu pozostałych już kompletnego pomieszania zmysłów nie dostali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jagna Ty wiesz, że Ty masz rację Muszę Bartkowi powiedzieć żeby dla zdrowia psychicznego montował po jednej dziennie. Za cztrey dni bedzie salon gotowy. Po kolejnych dwóch- kuchnia. I tak do 50- siątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.02.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aniu - to może niech Bartek zacznie montować te lampki dopiero po spotkaniu muratorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts