Anna Wiśniewska 15.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu, ale Ci zazdroszczę że już mieszkasz we własnym domku... Fajny jest, i ogród super, a stwory po prostu debeściackie. Świetnie pisany dziennik - trochę odnalazłam siebie w Twoim zapale do grzebania w ziemi Oglądałam natomiast zdjęcia w albumie na onecie, ale nigdzie nie widziałam Waszej kuchni ani tej słonecznej łazienki, o której wcześniej była mowa U nas jedna łazienka (lub nawet obydwie) też mają być żółtawo-słoneczne, więc szukam inspiracji u innych.... Luśka, przepraszam, że to tak długo trwało, ale już spieszę z odpowiedziami na Twoje pytania. Wejdź w znaczek domku pod moimi postami. Pokaże Ci się mój album- ale już nie onetowy. W różnych zakładkach różne zdjęcia (lekki mam tam bałaganik ). Kuchnia będzie w zakłądce zimowej, a wcześniej we wnętrzach zapewne. W przyszłym tygodniu wrzucę trochę aktualności, w kuchni też. Łazienka też będzie albo w dziale zimowym albo we wnętrzach. Albo i tu i tu. Zdjęcia są trochę ciemne, bo na oknie wisi bambusowa roleta (pasuje mi do wiklinowego kosza na bieliznę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.04.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu, nie zapomnimyu Ciebie, no co Ty Czy mi się zdaje czy Twój album nie działa? Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Coś tam szwankuje. Już składam reklamację do szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu - a gdzie Twój słonecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Maluszku Wcięło go zupełnie, strony, na których był są nieaktywne i wygląda mi na to, że zapadł się jak kamień w wodę Jak tylko znajdę tego alergika, to go znów przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu pięknie masz Bardzo mi się podobają wasze okna- są tak przyjemne dla oka i pewnie niemilosiernie drogie Ale ogrodniczka z ciebie wspaniala Tyle różnych roślinek masz. Wszystko pokazuj. Czekam na nowe fotki w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu czas na Twój popis ogrodowy czekam na fotki Zapomnieć czyś Ty dziewczyno oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 "...Na poddaszu mężuś już położył płyty, wyszpachlował wszystko elegancko, już niedługo malowanie i połogi..." Nooo, kochana, w takim tonie to można dziennik zapisać tak: "Ruszyliśmy z budową. Zbudowaliśmy. Mieszkamy." Masz szczęście, że wiemy, że tak pięknie potrafisz pisać jak masz czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 18.04.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Na razie minęło 9 minut i nic nie ma Poczekam jeszcze ze 3 i jade do siebie budować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Rydzu Cierpliwości! Wgrywam jak szalona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ja już obejrzałam nowe zdjątka i proszę o jeszcze : Kora jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Już są nowe zdjęcia Co za udane zakupy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ale to jeszcze nie wszystko! Cały czas wgrywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ale cuda Aniu truskawki w beczce Ciekwe rzeczy masz u siebie Te stokrotki to po prostu cuuuudo Mam nadzieję, że jak u mnie przyjdzie czas na takie ogródkowe dzialanie to zechcesz slużyć radą choć nawet nie marzę o takich pięknych roślinkach. Do tego trzeba mieć ogromne serce ale i wiedzę na temat ich pielęgnacji. Szczerze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Andrzejko Moja wiedza dopiero kiełkuje Ale zapału mam dużo, dobrych doradców też. A potem takie widoczki wynagradzają wszystkie złe chwile. No i nie ma to jak wbić się w stare spodnie i umazać ziemią od stóp do głów po tym, jak się wróci z pracy i zdejmie niewygodne szpilki. Gorąco polecam! I cały czas wgrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No i nie ma to jak wbić się w stare spodnie i umazać ziemią od stóp do głów po tym, jak się wróci z pracy i zdejmie niewygodne szpilki. Gorąco polecam! Nie mogę się tego doczekać Moja wiedza dopiero kiełkuje A ja myślę, że kielkują to twoje roślinki a wiedza to już ho, ho dojrzewa i daje piękne owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu jak zawsze piękne zdjęcia I jakie ciekawe pomysły Zwierzaki pięknie rosną a Kora w zabawie z wodą skojarzyła mi się z niedźwiedziem http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Wiosna-wsz%EAdzie/kora_i_woda.thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu - pięknie jest u Ciebie Rudek niezłą miejscówkę sobie znalazł. Mój sierściuch ostatnio okupuje nasz bidet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Oj to chyba Rudka przebił Ale coś w tym jest. Jak się nie daj Boże przed Rudym nie zamknie drzwi od łazienki, udawszy się tam w celach hmm... "podstawowych", to siedzi przy człowieku i łepek pcha gdzie nie powinien. Ze mną to jeszcze pół biedy, ale jak Bartek... Oba nasze zwierzaki to wodołazy. Im większe oczko wodne tym lepiej i tym więcej frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu jak zawsze piękne zdjęcia I jakie ciekawe pomysły Zwierzaki pięknie rosną a Kora w zabawie z wodą skojarzyła mi się z niedźwiedziem http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Wiosna-wsz%EAdzie/kora_i_woda.thumb.jpg Hihi! Powiem jej, ze przypomina niedźwiedzicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts