Aga J.G 18.04.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aniu powiedz powiedz i wyczochraj zwierzaki odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No teraz to rozumię... Łoże superaszcze... Stół z krzesłami znów mnie zauroczył....taki mi się właśne marzy...jeszcze troszkę musze poczekać O Korze to nawet nie piszę..... boska jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Aniu, zdjęcia ogrodu...proszę.... na pewno jest wspaniale. Tam, gdzie chcesz wysypać korę, możesz podłożyć czarną flizelinę ogrodniczą. Przepuszcza wodę, a zielsko się nie przebije. Ale to już pewnie wiesz. Teraz najpiękniejsze miesiące w ogrodzie przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2005 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 witaj Aniu Roślinki widze się mnożą i sadzą truskawki super....napchałaś całą beczkę ziemią prosze powiedz mi ile masz od nowego małżeńskiego łoża do ścian.....u mnie to jakoś mało wychodzi po bokach i nie wiem czy ostatecznie nie zdecyduję się przysunąć jednego boku do ściany .....tylko kiedy to będzie????? a gdzieś może w przyszłym roku na jesien pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.04.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Cześć Ivonka! U mnie w naszej obecnej sypialni (marzę o przeniesieniu się na górę, jak już będzie góra, jak juz będzie dziecko, jak już będą schody i jak już to dziecko będzie na tyle duże, zeby się nie bać że spadnie z tych schodów- czyli nigdy? ) też jest baaardzo wąziutko. Z jednej strony szafeczka a z drugiej już nie Sypialnia ma szerokośc 230 cm, a łóżko 140 w materacu, czyli ze 150 cm chyba. Ale i tak jest suuper. Na razie się mieścimy między ścianami a łóżkiem, zawsze też można do niego wskoczyć A pchałam ziemię do beczki, pchałam Nie mogę się doczekać aż te truskawy się rozrosną a potem zakwitną i zaowocują Tolusia Cierpliwości, proszę Przed kim jak nie przed Tobą chcę wypaść jak najlepiej i niedoskonałości nie pokazać, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Anusia, nie rób ze mnie cenzora wiesz, ja tak chcę oczy nacieszyć wszystkim, co rośnie, kwitnie, u mnie wokół budującego się domu ciągle jeszcze piach.....i jak to się ma do Twego różanego ogrodu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Aniu jak pieknie opisujesz te ogrodowe szaleństwa Wyobraźnai już działała teraz czekma na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Trochę zdjeć już jest Aguś. Nastepne wkrótce (ale to lakonicznie brzmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2005 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Aniu - no tak...wychodzi po mniej więcej 40 cm po bokach.....to jak u mnie hi,hi,hi....ciekawe kiedy uda się Wam przenieść łoże na górę?? czy szybciej my się wprowadzimyy do naszej sypialni (obecnie jak nie mam góry to jest pokój Franka) czy Wy zmienicie lokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Te co są to już widziałam jestem na bierząco Teraz czekam na te wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Aniu - po prostu jest u Was pięknie Z tego co rozumiem to sypialnia na razie jest tymczasowa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.04.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Tak Maluszku. Na razie śpimy na dole, w malutkim pokoiku (dla gości? ). Docelowo mamy sie przenieść na poddasze, do pokoju z podłogą "dąb egzotyczny"- najpiękniejszy parkiet w całym naszym domu. Chyba, że się obdarzymy potomstwem w ilości mnogiej, wtedy trzeba będzie wracać na dół Ale to wszystko jak już będą schody... Bardzo, bardzo się ciesze, że podoba Wam się to co pokazuję Przyznam, że przed wklejeniem każdego zdjeciam mam dośc dużą tremę [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Śliczności! Ta trema zupełnie niepotrzebna Życzę jak najszybszego zajęcia sypialni docelowej. Łoże na to w pełni zasługuje i Wy też A firanki szczególnie mi się podobają, bo ja też mam takie dwukolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jaguś Te firanki to wynik ewulucji moich poglądów (co wprawia w zdumienie mojego męża) Na początku było stanowcze "żadnych firanek, ja jestem alergiczką, tylko rolety". No i nastały rolety. Potem było "a może zasłonki, tak dla uroku...". No i były zasłonki "dla uroku". A w końcu, podczas pobytu w Ikea powiedziałam tak "Popatrz, popatrz jakie tanie! Można by top pociąć i dorobić nastroju!" Bartek potem stwierdził, że w sumie to on się może przyzwyczaić do każdego okropieństwa, nawet firanek i teraz już nic nie mówi. Chyba się przyzwyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Aniu widze że ogród nabiera barw A i domek się wykańcza Ogromne gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ale się dzieje w Twoim ogrodzie .....brawo ! ja wczoraj odkryłam że moje malutkie tawuły i berberysy będą niedługo kwitnąć...hurrra!!!!!!!!! niestety chyba też część bylin ostatnio pasadzonych nie zniosła przymrozków weekendowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.04.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ania - ale Ci fajnie Grzebiesz sobie w tej ziemi i grzebierz... za chwilę będziesz miała piękne rezultaty Tak czytam sobie Twoje wpisy z lekką zazdrością, bo ja w tym roku to za dużo w ziemi nie porobię - mamy rujnację działki z powodu budowy Ale na jesieni, albo za rok też sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ivonka Ja swoją wiśnię ozdobną co noc okrywam włókniną. Niestety zapomniałam raz o malutkim pierisie i kwiatki mu zmarzły. Trzeba się uczyć na błędach Mam nadzieję, ze już niedługo te nocne przymrozki się skończą na dobre. Luśka Dasz radę. Ja rok temu też nie poszalałam wiosną- tylko trawa, żywopłot i kilka drzew. Ale za to jesienią... Teraz ma sz czas na łażenie po działce, obsadzanie jej w wyobraźni i planowanie jak tam będzie pięknie jak już budowa się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 dawno nie zaglądałam pochłonięta swoim "wykańczaniem się" a tu? tylko westchnąć z zazdrości jak ty masz już pięęęęęęęęęknie ja też tak chcę buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ty masz jeszcze szansę, żeby było jeszcze piękniej. Ja już nie W ogrodzie mamy tylko rok różnicy. Ja rok temu o tej porze też siałam trawkę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts