Anna Wiśniewska 04.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A dziękuję bardzo Rydzu za tak "doniosły" post Tak mu się udało dziś, nawet z tej radosci wziął obie puchy farby i zwiał do samochodu, a ja targałam za nim (zapłaciwszy uprzednio) aktówkę i wał worków budowlanych Agacka Ano będą, będą Moze nawet w tym tygodniu. Chciałabym górę pokazać, choć korci mnie żeby poczekać na parkiety. Bo już od piątku będą się kładły Andrzejka Nie zasługuję na tak zaszczytny tytuł, ale staram się bardzo by mój ogród mógł zachwycać nie tylko mnie A te szparagi - polecam! Nie mogę się doczekać malin, borówek, jeżyn i truskawek! Wtedy to dopiero będzie orgia smaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Andrzejka Nie zasługuję na tak zaszczytny tytuł, ale staram się bardzo by mój ogród mógł zachwycać nie tylko mnie Zaslugujesz jak najbardziej I zachwyca wszystkich Anno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Aniu ogromne gratulki Widzę że prace idą do przodu i te w domu i te w ogrodzie Teraz tylko czekam na zdjęcia I oczywiście gratulki dla Bartka za negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Dzięki Aguś Z pokazaniem góry zaczekam do przyszłego tygodnia. Wtedy będą już parkiety I w ogrodzie zacznie się kwitnienie drzewek. Wiśnia (jadalna) już już prawie ma kwiatki, posadzona w tym roku czereśnia (w zastępstwie jabłonki skasowanej przez Korę) też pięknie się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Aniu jestes dla mnie ogrodniczką Nr 1 oj będę potrzebowała dużo porad odnośnie mojego ogrodu Bartek mistrz negocjacji graaaaaaaaaatulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja w sumie tylko tak dużo gadam, a moją mistrzynią i GURU jest Tola Daleko mojemu "ogrodowi" do Jej działeczki Wiadomość z ostatniej chwili: Po ostatnich deszczach i ciepłych nocach szparagi strzelają nam w górę jak oszalałe! Będzie obiad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 I znów z zachwytem poczułam te wszystkie zapachy z Aninego ogrodu... Nie kapuję co prawda, dlaczego truskawki siedzą w beczce (było o tym wcześniej? Nie doczytałam?), ale te szparagi, wiśnia, jeżyny....cudo. Ciekawe czy kiedykolwiek w jakimkolwiek ułamku dorównam Ci, Aniu. Jestem pełna podziwu A zwierzaki masz odjazdowe. Smutne są domy bez futrzaków, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jaguś Murowaną kuchnią z klinkierem już mnie pobiłaś A tak na poważnie, to oczywiście, że będzie u Ciebie równie pięknie, a nawet piękniej! Truskawki siedzą w beczce bo nie chciaąłm zajmować miejsca na dziełce na grządki No i to całkiem "śmieszne jest", a jak będą kwitnąć i owocować to będzie bardzo ciekawie Jest jeszcze pigwa na nalewki. U cioci ostatnio pijemy nalewkę z pigwy- tak smacznej jeszcze nigdy nie piłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aniu - nie masz za co przepraszać, przecież zwierzaki są najważniejsze Ja też jak robię zdjątka naszego domu to później przy przęglądaniu okazuje się, że większość zdjęć to nasze zwierzaki Czy Cytrynka jest Twoja czy przyjechała z wizytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cytrynka (Citra) przyjechała z wizytą ze swoją mamą Freją. To jeden ze szczeniaczków beagle, które kiedyś ogłaszałam do sprzedaży. Wszystkie znalazły swoje domy, a jedną suczkę moja kuzynka sobie zostawiła "na pocieszenie". Cudak niesamowity. I jaka waleczna! Pierwszego dnia się bardzo bała Kory, a drugiego skakała do patyka, który Kora nosiła w pysku, żeby go jej wyrwać I obszczekiwała wszystkie psiaki za płotem A jak zasnęła na moich rękach to strasznie chrapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cytrynka jest urocza Może kiedyś się na taką psinkę zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cytrynkę to ja sama chętnie bym schrupała! Słodka niesamowicie! Za aportami ganiała równo z Kora, mimo, że szans żadnych nie miała Aż znów przpomniało mi się jak Kora była taka malutka i niezdarna. Szkoda mi tych czasów, że już przeminęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 O rety........Kora coraz piękniejsza....Rudek zrobił się dostojnym kociakiem....azalia boooooska, wierzba superaszcza....a parkiet szczególnie z tym tulipankiem istne cudo....też uwielbiam takie ciemniejsze...wklejaj wklejak te śliczne zwierzaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 11.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aniu, uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych futrzaków , zwłaszcza te wspólne Nawet nie zauważyłam kiedy z Kory zrobił się taki dorosły pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dziękuję Wam za te miłe słowa zachwytu Szybko teraz wklejam następną porcję zdjęć, mocno zwierzakową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aniu - nie wiem czy już pytałam ale jaki wybrałaś kolor tynku i jakiej firmy? Czy jest gładki czy baranek? Bardzo mi się taki kolorek podoba I muszę się jeszcze przyznać, że skopiowałam sobie zdjęcie Koruni jak śpi na tarasie przy bratkach. Cudnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Maluszku Tynk jest biały. Baranek. W przyszłości mamy zamiar pomalowac go na jakiś piaskowy, pastelowy kolor, ale na razie jest zupełnie bialutki Firmy niestety nie pamiętam. Dowiem się w domu. Bardzo mi miło, że sobie Korę skopiowałaś A do działu zwierzaków właśnie się wklejają jej kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aniu, jaki biały Przecież widzę, że jest taki cieplutki piaskowy http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Wiosna-wsz%EAdzie/IM000437.thumb.jpg ale to pewnie słoneczko się tak odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To musi być słoneczko On naprawdę jest biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 W tym słoneczku ten kolorek jest taki cieplutki. Taki chciałabym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts