Anna Wiśniewska 12.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A jaki masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jeszcze nie mam otynkowanego domu Na razie jest tylko klej (bo u nas ma być tynk cienkowarstwowy) a teraz szukamy odpowiedniego kolorku no i jeszcze przed kolorkiem trzeba zrobić podbitkę i nadbitkę na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To jak to wszystko zrobicie to Wam domek bardzo wypięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2005 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 pięknie znów u Ciebie te kwiatuszki ciemnorózowe co napisałaś że nie wiesz jak się nazywają to też posadziłam u siebie ...ale też nie pamietam jak się nazywają ...muszę zerknąć w domu ... zwierzaki fajowe ...no i u góry ile zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dobra Ania przyznam się moja córa jak tylko dopada kompa to pierwsze co sprawdza, to czy są nowe zdjecia zwierzaczków u Ciebie Dziś jak wróci będzie zachwycona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Agacka O kurka, ale odpowiedzialność Pozdrów córkę ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 wiesz u mnie teraz wszyscy są na etapie szukania "psa marzeń" i każda inspiracja na wagę złota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aniu jak zawsze pieknie Zwierzaki cudniaste A moja mam ma własnie malutkiego koteczka i jest taki rudy jak Twój Mam nadzieje że mój mąz ulegnie i zgodzi sie na kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Ania - te kwiatuszki to skalnica...są różne wersje jej.....ja mam też białe ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Bardzo dziękuję za wiadomość Niestety mam parę takich egzemplarzy w ogrodzie, co do których moja swiadomośc ich nazw gdzieś uleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Bardzo dziękuję za wiadomość Niestety mam parę takich egzemplarzy w ogrodzie, co do których moja swiadomośc ich nazw gdzieś uleciała ja mam specjalny zeszycik w którym zapisuję wszystkie zakupy roślinek....taka pamięć zewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A to godne naśladownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Mam nieodparte wrażenie , że budowa wyzwoliła mnogość telentów przeróżnych. Jak u Jagi pisanie , tak u Ciebie talety plastyczne ( zdjęcia, wykończenie wnętrz, rozw.małej arch. ogród) Jestem pełna podziwu i będę zrzynać bo inspirujące.........A płacić prawa autorskie nie, bo przyznaję się bez bicia, że mnóstwo fajowości TUTAJ znalazłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Hej Aniu Mi również te kwiateczki "Nie wiem co to"-choć już wiemy co to dzięki Ivonesce baaardzo się podobają Domek również znakomicie sie prezentuje w wiosennej oprawie A te oszalale truskawki to beczkowe zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ania, dzisiaj sobie myślałam o Tobie! Nasza działka przypomina plac po tornado, bo goła ziemia, ale za to czarna i zapraszająca. I tak sobie popatrzyłam na ten kawał pola i pomyślałam "Wpuścić by tu Anię, to by się raj zrobił.." A ja na razie mam pomysł tylko na brzózki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Alfreda A ściągaj dziewczyno ile chcesz A ja będę upiększać i udoskonalać i upiększać i udoskonalać... Andrzejka Beczkowe, beczkowe Już wszystkie pięknie kwitną, zaraz będziemy je zajadać Jaguś Pomyśl sobie co Ty tak naprawdę tam chcesz mieć. Czy iglaki, czy kwiaty, czy dwrzewka, czy krzaczki - i jakie. Nie trzeba od razu wsadzać ani wiedzieć wszystkiego, lepiej zakątkami, wtedy można nad całym kształtem ogrodu zapanować. Pomyśl o altankach, i innych elementach architektury ogrodowej. Gdzie, w jakim stylu, na jakim podłożu. Ogród to na szczęście zajęcie na całe życie, tu się nie da posadzić i mieć po prostu. Nie bój się marzyć i nie bój się chcieć. Trzymam kciuki! Buziaki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aniu takie beczkowe truskawki to super wynalazek- przecież na balkonie można je uprawiać- oczywiście po warunkiem, że ktos tę beczkę wciągnie w bloku na któres tam pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Andrzejko Na niektórcyh krzaczkach już wiszą zielone truskawki. Godzina zero - wielkie truskawkowe obżarstwo się zbliża! A na balkon można wnieść bustą beczkę i dopiero tam nasypać ziemi i wsadzić truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 PIĘKNY DOM!!!!Bardzo podobająmi się dzwi na taras!!!1 Proszę, napisz, jaki mają wymiar, czy są przesuwne, czy nie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Drzwi mają wymiar 240 na 90 cm każde skrzydło. I niestety nie są przesuwne - to akurat chętnie byśmy zmienili budując jeszcze raz. A tak to czekamy na remont Strasznie się cieszę, że Ci się mój maluśki domek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts