Żelka 02.06.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Na rescie udalo mi sie troche zerknac do Waszego albumu, choc nie do konca moglam ogladac. Ostatnie trzy albumy zobacze innym razem. Bardzo ladnie u Was. Kto robil te rysunki w sypialni, bardzo mi sie podobaja, wyszywany obrazek mamy tez. (Sama tez wyszywam obrazki na przyszly dom.) Wszystko jest ladne. Sama nie moge sie doczekac kiedy i u nas tak bedzie pozdrowienia, bede tutaj jeszcze zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zeljka Dziękuję za słowa pochwały Szkice do sypialni kupiliśmy na wyprzedaży prac uczniów koszalińskiej szkoły plastycznej. Czasem można tam za malutkie pieniądze kupić prawdziwe perełki. Antyramy do tych obrazków kosztowały więcej niż one same A u Ciebie szybciutko, ani się nie obejrzysz a też będzie ładnie. Najpiękniej na świecie w dodatku Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 http://republika.pl/blog_uw_41921/639758/tr/anna.gif Też mam dwa obrazki rysowalam kiedys sama, jak znajde zdjecie to pokaze, a na razie znalazlam dla ciebie twoje imie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 http://republika.pl/blog_uw_41921/639758/tr/anna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/upload/13/14/_486140_n.jpgrysowane obrazki sa na scianie, zdjecia nie mam, to znaczy jest, ale zle wyszlo, dlatego pokaze tutaj inny - malowany, a reszta bedzie w moim dzienniku...p.s. jak wy to robicie, ze na dole Waszych poztow wyswietla sie na czerwono - komentarze i dziennik budowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 12.07.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witajcie, Czy moze ktoś z Was ma telefon do Ani. Ania się nie odzywa na forum, a my wybieramy się właśnie w Jej strony i chcielibyśmy Ją odwiedzić, tym bardziej, że zaczynamy budowę takiego samego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.07.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aniu - gratulacje i trzymajcie się zdrowo (niezależnie od tego ile was jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aniu, nareszcie jesteś . Gratuluję dzidzi w brzuszku i życzę wszystkiego najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji i życzę Ci wszystkiego najlepszego w dniu imienin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aniu gratuluję i wszystkiego naaajlepszego http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1926_DSCN9119.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aniu dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aniu, cudowne wieści! Napisz coś więcej!!!! GRATULACJE DLA OBOJGA RODZICÓW! Aż sapnęłam, jak to przeczytałam! http://www.poster.net/geddes-anne/geddes-anne-shell-6600002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aniu, gratulki serdeczne dla Was ależ miła nowina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2005 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aniu - spóźnione życzenia imieninowe jeszcze ode mnie trzymaj-cie się cieplutko ....pogłaszcz po brzuszku ogórko- i brzoskwiniożercę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aniu ogromne gratulki Bardzo się cieszę, współczuje tylko nudności bo wiem co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dziękuję ślicznie Wam wszystkim Mały/a ma spust. W życiu tyle nie jadłam Zaczyna go/ją też już być widać Za dwa tygodnie idziemy do lekarza oglądać "wyraz jego/jej twarzy" A tak na serio to wszystko jak na razie w zupełnym porządku. Śpię cały czas przez większość doby a w pozostałym czasie jem Jaguś Nie sap Słonko! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aniu życze miłego spotkania Ogólnie dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dzięki Aguś. Ta wizyta dużo powie... Chyba się trochę boję Ale oczywiście, że wszystko będzie super! Jesteśmy z Bartkiem świetną parą. Jemu lekarze zalecili dietę bogatą w cholesterol, bo ma za mało żelaza, a mnie kazano wszystko słodzić (bleee) i zajadać dużo słodyczy bo poziom cukru mam duuużo za niski. No to raczę się dziś torcikiem Wszyscy nam zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aniu oczywiście że wszytko będzie wporządku nie ma innej możliwości A słodkości sobie nie żałuj, skoro trzeba to dla zdrowia Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Racja Aguś. Tylko... To może śmiesznie zabrzmi, ale dla mnie podnieśc poziom cukru to problem bo generalnie nie lubię słodyczy. Zawsze wolałam konkrety Postanowiliśmy z Bartkiem, że na naszą drugą rocznicę ślubu (jeszcze tylko 2 dni ) wybierzemy się do restauracji amerykańskiej (najlepszej budki pod dworcem w Koszalinie) na danie specjalne - cheeseburgery wielkości sporej futbolówki. Pyyycha! To oczywiście z zalecenia lekarzy. A potem chyba kupimy po dwa snickersy, włączymy sobie w domu film i będziemy umierać powoli z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts