Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

Postanowiliśmy z Bartkiem, że na naszą drugą rocznicę ślubu (jeszcze tylko 2 dni :wink: ) wybierzemy się do restauracji amerykańskiej (najlepszej budki pod dworcem w Koszalinie) na danie specjalne - cheeseburgery wielkości sporej futbolówki.

znam ci ja to miejsce.. potwierdzam.. żarełko w 110% amerykańskie...

Aniu gapa ze mnie.. jeszcze nie złożyłem Wam gratulacji.. wybacz spóźnienie

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Racja Aguś.

Tylko... To może śmiesznie zabrzmi, ale dla mnie podnieśc poziom cukru to problem bo generalnie nie lubię słodyczy.

Zawsze wolałam konkrety :lol: :lol: :lol:

Postanowiliśmy z Bartkiem, że na naszą drugą rocznicę ślubu (jeszcze tylko 2 dni :wink: ) wybierzemy się do restauracji amerykańskiej (najlepszej budki pod dworcem w Koszalinie) na danie specjalne - cheeseburgery wielkości sporej futbolówki. Pyyycha! :oops:

To oczywiście z zalecenia lekarzy. A potem chyba kupimy po dwa snickersy, włączymy sobie w domu film i będziemy umierać powoli z przejedzenia :lol: :lol: :lol:

Cóż powiedz sobie że to dla zdrowia :)

Słodkośc jako lekarstwo- one rzadko bywają pyszne i smakowite :wink: :)

Z okazji rocznicy wszystkie najlepszego - lae będzie imprezka

:)

Dziękuję maksiu :lol: :lol: :lol:

Zapatrzyliśmy się na zdjęcia Twojej Małgosi i.. sam popatrz :lol: :lol:

nie Wy pierwsi :D :D :D i o to w ten sposób Małgosia ma swój wkład we wzrost populacji :D :D

Znasz Ci te budkę? :o :lol: :lol: :lol:

Wielkości tychże dań są całkowicie amerykańskie :lol: :lol:

Aniu Koszalin to moje rodzinne miasto... znam tam wiele kątów :D a budki przy dworcu szczególnie :D :D

Aniu,

wróciłam z urlopu i postanowiłam, zajrzeć na forum (ostatnio juz rzadko tu bywam... :oops:).

A tu taka niespodzianka!

W jakimś sensie od dawna zapowiadana, ale ponieważ pamiętam Twoje wątpliwości i nasze długie dyskusje na "dziecinne" tematy, przyznaję, że wcale nie byłam pewna, co zdecydujesz ostatecznie.

Gratuluję serdecznie !

I bardzo się cieszę, że jesteś w takim świetnym humorze. Bo to chyba znaczy, że Twoje obawy były niepotrzebne. Wiesz które. Te o niedostatkach instynktu macierzyńskiego... :wink:

Trzymam kciuki za USG. I za całokształt. Jeszcze raz gratulacje. :D

Jaguś

Czy wkleję to zdjęcie? :lol: :lol: :lol:

Nie wiem, nie wiem :lol:

W ogrodzie huśtawka już jest, jakieś miejsce na wózek też się pewnie znajdzie :lol: :lol: :lol:

Śpię i wcinam torcik :lol: I ogórki małosolne :lol: :lol: :lol:

Trzymaj kciuki przez te dwa tygodnie :lol:

Buziaki!

magmi

Ano tak widzisz mi sie ułożyło :lol:

I pewnie, że nie żałuję a instynkt mi się wykluwa krok po kroczku :lol:

Muszę przyznać, że w podjęciu tej decyzji trochę mi pomogły dyskusje z Tobą. Odchyliłaś przede mną druga stronę medalu. Bardzo Ci za to dziękuję.

Nie przestawaj w trzymaniu tych kciuków :lol:

Pozdrowionka!

Aha!

I gadajcie sobie u mnie wszyscy do woli :lol:

Żeby mi wątek za bardzo nie spadał :wink:

• 2 weeks później...

kroyena

Ja wiedziałam, że tak będzie...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dziękuje wszystkim za cieplutkie słowa :lol:

Jaguś

Pewnie, że nie narzekam. Jestem nieziemsko szczęśliwa z tego powodu :lol:

co do dźwigania zaprawy, to ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tym roku :lol: :lol:

Zacieram ręce na konfitury z winogron, ogórki i paprykę konserwową i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy :lol:

• 2 weeks później...

Aniu :D dzielna dziewczynka z Ciebie :D ja z mirabelek robiłam jeszcze kompot. Kwaskawy, esensjonalny, po prostu pyszny....

Na Kaszubach grzybów jeszcze nie ma w takich ilościach, sezon dopiero się zaczyna i wszystko przede mną :lol:

Pozdrawiam cieplutko i uważajcie na siebie :D