AgnesK 22.08.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Właśnie - zapomniałam napisać - Rudek zachowuje się jak rasowy mężczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Aniu, bardzo lubię czytać co tam u Was słychać. Dzięki Tobie wiem,że moje dylematy z budowaniem, nieprzespane noce do czegoś prowadzą i ja też będę miała tak pięknie jak Ty. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jeśli można jednakowoż jestem za zdjęciami...wszelakimi...wiem, wiem też mam zaległości Pracuję już nad tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.08.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pozdrawiam hurtem i z osobna Ewusia! Dawno cię nie widziałam - że tak powiem U nas szał grzybowy letni właśnie się kończy, w weekend robimy ostatnie wyprawy i już czekamy na wyprawy jesienne Ja z maluchem jemy za dwoje i mam nadzieję, że on rośnie a ja jednak nie AgnesK Rudek jest prawdziwym mężczyzną Nawet zoperowany Wczoraj znów, żeby przepędzić psiaki trzeba było wypuścić Rudka. Patrolował potem okolicę stając słupka co parę kroków Aga J G Zawodowo mam przewrwę wieć spełniam się kuchennie. I jest mi z tym cudownie Olkalybowa No jasne, że to wszystko ma sens, a po najcięższych trudach i łzach zwątpienia przychodzi dzika satysfakcja i szczęście nie do osiągnięcia, gdy wcześniej nie ma kłopotów! Trzymam kciuki za Ciebie! To pomaga Agacka Już się robi Tylko to troszkę zawsze trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.08.2005 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 oj, Aniu jak fajnie Ciebie poczytać stęskniłam się i jakie przetwory robisz , fiu, fiu ciężarna kobieto z Konikowa :lol: i juz nie mogę się oczywiście doczekać tych zdjęć pozdrawiam i leciutko głaszczę po brzuszku "fasolkę" PS.będąc nad morzem przeleciało mi przez głowę żeby do Was zajrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 PS.będąc nad morzem przeleciało mi przez głowę żeby do Was zajrzeć.... No i tak przeleciało, że aż wyleciało? A wielka, wielka szkoda. Naprawdę A w przyszłym roku też będziesz nad morzem? Przetworki robię Takie malutkie Spodobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aniu jak u Ciebie jest fajnie Tak obrazowo opisujesz te przetwory że czuję zapach z Twojej kuchni a jak zadroszczę to już nie wposmnę Ciekaw gdzie w której kolejce stałam jak zacięcie do kuchni rozdawali przecież nie w tej ze wzrostem Czekam na zdjęcia Jak zawsze życze dużo zdrówka samych szczęsliwych dni, pogłaskaj fasolkę i wyczochraj zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.08.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 PS.będąc nad morzem przeleciało mi przez głowę żeby do Was zajrzeć.... No i tak przeleciało, że aż wyleciało? A wielka, wielka szkoda. Naprawdę A w przyszłym roku też będziesz nad morzem? no przeleciało....ale nie miałam żadnego kontaktu do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ale się pozmieniało...za kilka lat zarośniesz doszczętnie jak te Twoje "maleństwa" pokażą na co je stać... Szczepiona wierzba japońska...też mam taką w planach Huśtawka istne cudo...a Kora pod nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Aniu, kurcze, jak Ty mnie wpędzasz w komplesy swoimą kuchenną wirtuozerią.. No trudno, będę musiała jakoś walczyć w dalszym życiu z tym urazem z wczesnej młodości.. I wygłaszcz całą rodzinkę także ode mnie: fasolkę, Korę, Rudka. Męża też możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Aniu - nie wiem dlaczego jesteś zdziwiona, że Kora ma takie powodzenie u chłopaków - przecież Kora cudna jest więc inaczej być nie może A i niedługo Kora z psa kojcowego przemieni się w psa kanapowego Całuski dla całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 piękne różyczki i inne zdjęcia zieleninek, pyszne przetwory, ławka....cóż ....mężowi pozazdrościć talentów ...a Rudek to już nie mały Rudek ...tylko kto.... Rud Wielki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no nie, poszedł człowiek na zasłużony urlop i małe zwolnionko, wraca, patrzy, a tu..... takie zmiany WIELKIE GRATULACJE trzymam kciuki za maluszka nie doczytałam, więc powiedz kiedy rozwiązanie? jeszcze raz gratulki buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aniu, kurcze, jak Ty mnie wpędzasz w komplesy swoimą kuchenną wirtuozerią.. No trudno, będę musiała jakoś walczyć w dalszym życiu z tym urazem z wczesnej młodości.. I wygłaszcz całą rodzinkę także ode mnie: fasolkę, Korę, Rudka. Męża też możesz. Aga Ja nigdy nie przypuszczałam, że będą mnie pasjonować słoiki i to w tak młodym wieku Do przetworów zawsze miałam dwie lewe ręce. Może to ta ciąża? A teraz latam po mirabelki na drugi koniec wsi i stoję nad słojami żórawin z uśmiechem na twarzy. Cuda! A jakie pyszne Rodzinkę obiecuję wygłaskać. Męża zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aniu - nie wiem dlaczego jesteś zdziwiona, że Kora ma takie powodzenie u chłopaków - przecież Kora cudna jest więc inaczej być nie może A i niedługo Kora z psa kojcowego przemieni się w psa kanapowego Całuski dla całej Rodzinki Maluszku Wczoraj już spała u siebie Nie wyglądała na nieszczęśliwą, choć może nieco zdziwiona była. W końcu dechy budy to nie to samo co poduchy kanapy Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 piękne różyczki i inne zdjęcia zieleninek, pyszne przetwory, ławka....cóż ....mężowi pozazdrościć talentów ...a Rudek to już nie mały Rudek ...tylko kto.... Rud Wielki ? Czasami zdarza już mi się wołać na niego Rudolf. Zawsze wtedy przybiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 no nie, poszedł człowiek na zasłużony urlop i małe zwolnionko, wraca, patrzy, a tu..... takie zmiany WIELKIE GRATULACJE trzymam kciuki za maluszka nie doczytałam, więc powiedz kiedy rozwiązanie? jeszcze raz gratulki buziaki Witaj człowieku po zasłuzonym urlopie! Wielkie dzięki za gratulacje Rozwiązanie planujemy (ja i mój lekarz) na 25 lutego. To jeszcze troszkę Na razie jemy, jemy, jemy I produkujemy sobie to jedzenie w postaci przetworów Buziaki czupurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jeszcze raz gratulki planujecie ty i lekarz? a myślałam, że Wiśniewski brał udział w tym przedsięwzięciu ale i tak gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Takiej to dobrze...siedzi w domciu...robi sobie przetwory i co najważniejsze ma gdzie je składać... Pozdrawiam i bardzo się cieszę że z serduchem wszytko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jeszcze raz gratulki planujecie ty i lekarz? a myślałam, że Wiśniewski brał udział w tym przedsięwzięciu ale i tak gratuluje No tak, Wiśniewski coś tam w tym wszystkim maczał... Nie napiszę, że palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts