Ivonesca 04.10.2005 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Moim marzeniem jest właśnie taka dżungla, z zakamarkami, gdzie można się schować, z bujnymi krzewami, wysokimi drzewami i kolorowymi kwiatami. Nie podobają mi sie ogrody w stylu- choinki wkoło pola golfowego. A dżungla - jak najbardziej przychylam sie jak najbardziej do takiego ogrodu !!!!! i próbuję wyeliminować prawie całkowicie trawnik...ale na razie mąż mi na to nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.10.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 ivo - to może weź się na sposób i cichcem popsuj kosiarkę? Jak nie będzie czym kosić to sam zaproponuje żeby ten trawnik wyeliminować (mam nadzieję że nie czyta...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Aniu sukienki się przydadzą na następna dzidzię A starszy brat to naprawdę duży skarb Ja sama nie mam starszego brata tylko 3 młodszych ale mój syn jest starszy a córka młodsza i widze że czasami całkiem sympatycznie się ją opiekuję i wczuwa w rolę choć nie zawsze jest tak słodko Najważniejsze że wasz skarb jest zdrowy Powiadaszże tak mdlejesz Ja też mdlałam, po prostu odpływałam w różnych okolicznościach- bywało w sklepie , autobusie na łóżku też To pewnie zamiast porannych wymiotów itp Moje dzieciaki też były w pozycji pośladkowej przez całą ciążę dopiero w ostatnich tygodniach przyjęły prawidłową pozycje więc narazie nie martw się Co do Rudka to rzeczywiście masz problem, u mojej mamy pies zagryzał kury sąsiadkom no i musiał być uwiązany ale to nie kanapowiec Chociaż Henio- kot tez potrafi zagryżć ale nie kurę tylko kurczaka Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dzięki andrzejko za słowa otuchy Co do Rudka, to już się zastanawiam, coby go nie uwiązac szelkami do palika. chodziłby po okręgu Żartowałam oczywiście, ale nadal nie wiem, co zrobić. dziś ma kare i siedzi w domu, a żalił się rano na los okropnie Od drzwi do drzwi biegał, a ja spokojnie mu tłumaczyłam, ze kuweta na niego czeka Szkoda mi go. Jest przecież taki kochany Zemdlałam na razie raz - właśnie w pozycji leżącej na kozetce u lekarza. I dlatego się wstydzę Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Co do tych psiaków i kotów, to mam pomysł. Dajcie im z dwa, trzy razy pooglądać dziennik. Jak usłyszą o ptasiej grypie, to przestaną tak broić. Co do dzidziusia.., tylko zdrowy niech będzie. A kto powiedział, że chłopak nie może mieć warkoczyków? No, co do sukienek to gorzej.., ale poczekają na siostrę... Co do omdlenia.., to ja nie mdlałam jak byłam w ciąży.., ale niedawno mi się zdarzyło. Może powinnam cos sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Aniu! Przejrzałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem!!!! Gratuluję dzidziusia! Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Aniu gratuluje najważniejsze że dzidzia zdrowa a czy chłopczyk czy dziewczynka to już mała różnica Pisz pisz co do Rudka to rzeczywiście ciężki orzech do zgryzienia Duzo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 "Przeczytałam co napisałam i tak sobie myślę, że opisuję chyba specyficzne rzeczy - wszak wciąż prowadzę DZIENNIK BUDOWY " Teraz to DZIENNIK BUDOWY RODZINY U nas też miała być córeczka a mamy synka (teraz już 2 lata i 9 m-cy) Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Joanna i Janusz Ślicznie dziękuję za miłe słowa i gratulacje. Pozdrawiamy całą bandą UKF Tak to czasem bywa, że z planów nici Ale chłopaki chyba też są fajne? Teraz tylko mamy problem z imieniem Dla dziewczynek - żaden problem (hitem, żartobliwym była Malina Jagoda Wiśniewska ), a co do chłopięcych - tzreba coś wymyślić... Agrest? Aga Dzięki wielkie i mnóstwo buziaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 19.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Aniu no właśnie, ja czytam i oczom nie wierzę Pamiętam Cię sprzed roku Ogromne gratulacje i witamy (już teraz) maluszka na świecie! Ja tam lubię takie "bodowlane" opowieści czytać. Całusy dla małego wiercipięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Aniu no właśnie, ja czytam i oczom nie wierzę Pamiętam Cię sprzed roku Ogromne gratulacje i witamy (już teraz) maluszka na świecie! Ja tam lubię takie "bodowlane" opowieści czytać. Całusy dla małego wiercipięty! Witaj *marta*! Ja też bardzo dobrze pamiętam te dyskusje, w których obie brałyśmy udział, chyba będąc w dwóch przeciwnych obozach Nawet nie wiem, jak to skomentować - tak sie poukładało, a wszystko odbyło się świadomie i zgodnie z planem (no, może nadspodziewanie szybko przyniosło "efekt" , ale to tylko powód do radości). dziękuję za miłe słowa i gorąco pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 19.10.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Aniu ale tak to właśnie jest, że się zmieniamy. I bardzo dobrze Ja też nie zawsze taka byłam Poza tym przyznasz chyba, że w takim pięknym domku, z fantastycznymi zwierzakami i pięknym ogrodem, nie mogło zabraknąć tego szkraba! Powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co za posłuch...ja w sparwie kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co za posłuch...ja w sparwie kopniaka zycze żeby zawsze taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co za posłuch...ja w sparwie kopniaka zycze żeby zawsze taki był Chodzi oczywiście o posłuch, nie o kopniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co za posłuch...ja w sparwie kopniaka zycze żeby zawsze taki był Chodzi oczywiście o posłuch, nie o kopniaki? Oczywiście że o posłuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.10.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 UKF Tak to czasem bywa, że z planów nici Ale chłopaki chyba też są fajne? CHŁOPAKI SĄ SUUUUPER!!!! (szczerze powiedziawszy, myśląc o drugim dzieciaczku w przyszłości jakoś tak myślę o "nim" a nie o "niej") Zobacz sama: http://foto.onet.pl/upload/34/50/_543834_n.jpg Teraz tylko mamy problem z imieniem Dla dziewczynek - żaden problem (hitem, żartobliwym była Malina Jagoda Wiśniewska ), a co do chłopięcych - tzreba coś wymyślić... Agrest? No, to rzeczywiście jest problem.... ale obyśmy zawsze tylko takie mieli ..... Pozdrawiam serdecznie, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Co grzeczniuszek Na zawołanie tatę grzmoci w ucho A szkoła rodzenia napewno sie przyda Powodzenia na zajęciach UKF super ten twój mały chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.10.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Aniu chłopaki są ekstra,a dziewczynki no super! Wprawdzie bardziej drą i brudzą ale takiemu ludzikowi potem wystarczy biała koszula, portki, krawat i masz eleganta,a dziewczynki to zupełnie inna historia... Tak czy inaczej gratulacje !!!! A pomysł ze szkoleniem jest świetny! Poznacie tyle innych ludzi z dziećmi w wieku waszej Odnóżki. I wymiana doświadczeń i spostrzeżeń - mini forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Aniu, ja Ci zabraniam się martwić czymkolwiek! Że zemdlałaś? A jaki to wstyd, to bardzo kobiece Że dzidziuś ułożony pośladkowo? Kobieto, on będzie jeszcze zmieniał pozycję sto razy! Ponoć dzieci potrafią się "ustawić" dosłownie tuż przed porodem. Zobaczysz, że się grzecznie urodzi jak powinien, przecież posłuszny jest A że to nie dziewczynka? A wiesz jak fajnie mieć takiego kilkulatka, co Ci mówi, że jesteś najpiękniejsza i że się z Tobą ożeni? Żadna córka Ci tego nie powie. A poza tym, następna będzie dziewczynka i już. A co do Rudka, to nie wiem co powiedzieć. W życiu bym nie przypuszczała, że kot może udusić kurę! Może Twój kanapowiec to nie kot? Może to żbik a Wy się nie znacie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts