Aga J.G 25.10.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Czekam cierpliwie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Maksiu, za Twoją radą zrobiliśmy konkurs imion - chłopięcych (ale będzie śmiesznie jak się to pozmienia ). Nawet gładko nam poszło. Dwie karteczki i dwa imiona, które znalazły się na obu. Aniu.. nie krzycz tak głosno, bo niedługo wyjdzie na to ze kazdy bedzie chcial abym mu doradzał a ja przeciez o milionie spraw nie mam zielonego pojecia... m. ps. ciesze sie ze poszło bez bolesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Imiona ładne. Czemu nie? To Wasza dzidzia. A dziadkowie się przyzwyczaja. I polubią, a nawet pokochają. I to mocno. Zobaczysz. Jak ja będąc w ciąży, mówiłam, ze będzie Stefan, to też było a potem już było dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Njapierw przeczytałam komentarze i już myśłąłam że imiona są z kosmosu i dlatego dziadkowie takie miny porobili a tu normalne polskie o co chodzi Ja jak byłam w ciąży z 1 córką i mój mąz wymyslił imię na które ja w końcu przystałam ( sama byłam mało przekonana ) to do końca rodzinie nie powiedzielismy żeby nie było gadania Potem było juz po sparwie Co do ZUS-u to u nas jest to raczej formalna wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 31.10.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Aniu ja tak jak Aga , napierw skok do dziennika bo sądziłam ze tam minimum Kleofas Maksencjusz Brutus się czai , a tu piękne tradycyjne imona czekają na synka. A rodziną sie nie przejmuj mieli już swoją okazje dawać imona, teraz wasza kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Mnie się też oba imiona podobają. Syna Pawła chciałam mieć przez wiele lat, ale nie przewidziałam, że wyjdę za mąż za faceta o tym imieniu i się nie dało I dobrze, że teraz ustalacie, starajcie się jak najwięcej używać tych imion mówiąc o maleństwie. Jeżeli nie znudzi się do porodu, to znaczy, że to to. To trochę jak z glazurą jak się coś upatrzy, to powinno się jeździć i oglądać parę razy w tygodniu. Jak się cały czas niezmiennie podoba, to brać. A jak się zaczyna nudzić, to szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Co do imion to mi się dla starszej córki na początku wcale nie podobało ale mój mąż się uparł i kazał przyzwyczaić więc powoli przywykłam Z drugą było prościej bo najpierw wymysliłam dla chłopca Kornel a że nie wiedzielismy co będzie więc poszło gładko chłopak - Kornel, dziewczynka Kornelia i jest Nelusia Za to drugie imiona moje dziewczyny mają bardzo orginalne i wybierane też w sposób orginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 04.11.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Aniu jeśli dobrze widzę Pawełek ma się pojawić na świecie koło marca Tak podpytuje bo wygląda na to, nasza Zosia ma prawie że taki sam termin zamedowania się Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aniu.. nie krzycz tak głosno, bo niedługo wyjdzie na to ze kazdy bedzie chcial abym mu doradzał a ja przeciez o milionie spraw nie mam zielonego pojecia... m. ps. ciesze sie ze poszło bez bolesnie Maksiu, autorzy świetnych pomysłów nie powinni siedzieć w ukryciu A tak na serio, to dzięki Tobie poszło bezboleśnie i oboje jesteśmy zadowoleni. I to jest najważniejsze. Pozdrawiamy i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Imiona ładne. Czemu nie? To Wasza dzidzia. A dziadkowie się przyzwyczaja. I polubią, a nawet pokochają. I to mocno. Zobaczysz. Jak ja będąc w ciąży, mówiłam, ze będzie Stefan, to też było a potem już było dobrze. Trzymam kciuki. Dzięki Trzymaj kciuki tzrymaj! Bo coś słabszy okres mnie naszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Mnie się też oba imiona podobają. Syna Pawła chciałam mieć przez wiele lat, ale nie przewidziałam, że wyjdę za mąż za faceta o tym imieniu i się nie dało I dobrze, że teraz ustalacie, starajcie się jak najwięcej używać tych imion mówiąc o maleństwie. Jeżeli nie znudzi się do porodu, to znaczy, że to to. To trochę jak z glazurą jak się coś upatrzy, to powinno się jeździć i oglądać parę razy w tygodniu. Jak się cały czas niezmiennie podoba, to brać. A jak się zaczyna nudzić, to szukać dalej Jagusia Porównanie do glazury ostatecznie mnie przekonało o słuszności decyzji Jak ja byłam młodsza i niezameżna to tak sobie marzyłam, że jak będzie kiedyś synek to albo bartosz albo Mikołaj. No i nic z tego. bartosz odpada z tej samej przyczyny, o której ty piszesz, a Mikołaj to moja pierwsza poważna miłość, a w dodatku osobnik, którego Bartek raczej nie lubi. No i też kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aniu jeśli dobrze widzę Pawełek ma się pojawić na świecie koło marca Tak podpytuje bo wygląda na to, nasza Zosia ma prawie że taki sam termin zamedowania się Powodzenia Paweł według obliczeń lekarza i przeróżnych tabel ma przejść na drugą stroną 22 lutego. A jak będzie to zobaczymy Ponoć i wodnik i rybki to sympatyczni ludzie. Nie wiem, osobiście nie znam Zatem i u Ciebie nowy klonik, a raczej klonka? Wielkie gratulacje! I zdrówka dużo dla Was obu. I przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aniu dasz radę i sie nadajesz doskonale do tego A imiona całkiem fajne a babcie zawsze chciały by mieć w tym największy udział jak we wszytkimm zresztą Ale się nie daj Ja nie nazwałam syna tak jak zawsze chciałam i żałuję bardzo Imie mego syna to kompromis pasujący wszystkim ale to chyba nie o to chodzi Dobrzę piszesz, ze ich pięć minut minęło I postawić na swoim to też sztuka A humorki jak najbardziej masz prawo mieć i manipulowac wszystkimi za ich pomocą Pozdrawiam serdecznie A łóżeczko niebawem wtopi sie w otoczenie i będzie ci sie wydawało jakby zawsze tu stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aniu nadajesz się nadajesz Wątpliwości są i będą zawsze takie już nasz los Dasz radę, co do brzucha jak szłam rodzić moją drugą córę panie mnie podsumowały: - A to bliźnięta ??? Zresztą z 1 wcale nie było lepiej Moje dziewczyny są majowe a od lutego ludzie pytali kiedy rodzę ? - ale miałam nerwa Łóżeczko to bardzo ładny mebel, czasmi mi go brakuje Trzymaj się cieplutko, dużo zdrowia i siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Mój synek ma 17 miesięcy - uwierz mi ŻYCIE PRZEWRACA SIĘ DO GÓRY NOGAMI!!! Ale bez niego moje życie nie miałoby sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aniu,Aniu droga dasz radę-mówię Ci to matka trzech synów. Ten okres jest najpiękniejszy w życiu kobiety-ciesz się każdą chwilą i nie żałuj sobie żadnych przyjemności dla poprawy humoru.Po połowie ciąży wszystkie czuły się ociężałe i w ogóle ble.Ale perspektywa jest piękna warta tych kilogramów,humorów itp. Poza tym czas szybko leci,niedługo Swięta,potem Nowy rok i nie obejrzysz się jak będzie luty i impreza na porodówce. Trzymam za Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2005 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 imiona ładne wybrane... i jest tak jak dziewczyny pisały wyżej - jak mój małżonek mówił na początku że będzie Franciszek to krzywiłam się z niesmakiem ale jak tak ciągle razem z córką pytali: no i jak tam Franio się czuje? itp. itd. .... to w końcu i ja przywykłam....i jak sie urodził to nawet nie było mowy o żadnym innym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.11.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aniu łóżeczko to najfajnieszy mebel pod słońcem, jeszcze ci żal będzie go składać jak Paweł wyrośnie... Korzystaj z luzu, czytaj dalej o karmieniu, pielegnacji, poćwicz na lalce , zbierz opinie jaki pediatra i położna w okolicy ma dobrą sławę -warto tam będzie zgłosić synka. Zrób listę co potrzebujesz do szpitala (teraz każdy szpital ma swoje pomysły) potem jeszcze gdzie robią USG bioderek, potrzebne telefony.... Jak zajmiesz się w pełni organizacją to połowa wątpliwości pierzchnie. To jak z budową tylko będziesz sie przejmować o 300% bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Ori Spis rzeczy do szpitala już mam, nabyłam w szkole rodzenia Tylko na razie nie wiem co kryje się pod nazwami połowy z nich A wczoraj akurat na zajęciach uczyłam się m.in. wypuszczać powietrze pochwą Buziaki i wielkie dzięki za wszystkie rady! Setka już przekroczona w dół, teraz poleci z górki (oby ) Nabyliśmy też z Bartkiem leżaczek i pierwsze nosidełko- fotelik do samochodu. Ależ to wszystko maciupkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Aniu- i Karol, i Paweł kojarzą się jednoznacznie z naszym Wielkim Papieżem - mam nadzieję i życzę z całego serca aby Wasz Pierworodny wyrósł na mądrego i dzielnego człowieka I nie martw sie na zapas ......kobieta jest silna i da sobie radę ......gorzej byłoby z mężczyznami -natura wiedziała co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts