Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć kochane dziewczynki! :lol:

Troszkę mnie nie było, ale ostatnio rzadziej bywam tam, gdzie jest internet :cry:

Paweł rośnie, ja razem z nim, ale oprócz niezadawalającego jeszcze ułożenia malucha wszystko z nami ok.

Zaraz skoczę do dziennika i tam troszkę powypisuję :lol:

Buziaki ogromne i dzięki za pamięć!

Już napisałam ewusiu :lol:

A dobrą stroną tego rośnięcia jest fakt, iż jest to rośnięcie typowo "brzuszne" :lol: Niżej bez zmian prawie. Znajome ze szkoły mi zazdroszczą, bo jako jedyna nosze też jeszcze pierścionek i obrączkę i wcale nie puchnę :lol:

Oby tak mi zostało :lol:

Przeczytałam :D

tym ułożeniem maluszka się na razie nie przejmuj. Moja synowa ma termin na poczatek lutego, synuś był ułożony w poprzek a kilka dni temu ustawił się prawidłowo :D więc i u Ciebie na pewno będzie dobrze.

Widocznie taka synków uroda :wink:

A co do zdjęć...... koniecznie chcemy, wklejaj jak najwięcej..... :D

Aniu, skoro to dopiero 31 tydzień, to Paweł jeszcze Ci swobodnie fika w Twoim brzuchy. Także jeszcze nie raz nóżki będą kopały w jeden bok, potem w drugi, w żebra...

A żeby i komentarzy nie skasowali ;) to może napiszę coś w temacie, choć zdjęć już dawno nie było :( Gratuluję ucywilizowanej kotłowni :) Co do szydełkowych aniołków i innych cudeniek, zazdroszczę ogromnie! Sama jestem wielbicielką wszelkich rękodzieł, takich swojskich najlepiej, więc z niecierpliwością czekam na fotki świątecznie ubranego domku.