Aga J.G 23.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.01.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 No nie, całe wieki mnie nie było a na tym forum-taaaakie zmiany. Czytałam o potomku Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.01.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Aniu, wszystkiego dobrego na nadchodzące dni nie odzywasz się, mam nadzieję że wszystko zgodnie z planem? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Ania z powodu bóli brzucha i skurczy dostała przykaz od lakarza bezwarunkowego leżenia - na razie w domu a jak się nie poprawi to w szpitalu. Jak wiecie Ania w domu nie ma dostępu do netu więc nie może uzupełniać dziennika. A teraz dobre wiadomości: Pawełek ułożył się już główką w dół więc pewnie nie może się doczekać wyjścia na świat a i podobno duuuuuuuży chłopak z niego będzie. Jak będę tylko coś wiedzieć to będę informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 dzieki Maluszek za info. Pozdrów Anię serdecznie i trzymam kciuki za ich zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 ewusia - oczywiście, że pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.01.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 jak to dobrze coś usłyszeć o Ani już się teraz nie martwimy i życzymy zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.01.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 i ode mnie i ode mnie a i od Klali obowiązkowo proszę przekazać pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Mądry Pawełek - pewnie sie zorientował że 90% dzieci obraca się do wyjscia na przełommie 32-34 tygodnia. Oprócz tych najbardziej upartych Serdeczne pozdrowienia i życznia wygodnego legowiska proszę przekazać Ani. Zostało im tak niewiele do końca wytrzymają. I naprawdę niech nie szaleje w domu jest o niebo milej leżeć tam niż w objęciach NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Maluszku przekaż Ani gorące pozdrownia i kciukasy Życzę im dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Ania bardzo Wam dziewczyny dziękuje za pozdrófka :D i prosiła abym Was pozdrowiła co niniejszym czynię Wiadomości są następujące: Ania i Pawełek (oczywiście jeszcze w burzszku) wylegują się całymi dniami w domku, dużo czytają (opowieści z Narnii i nowego Mikołajka ) i jeszcze więcej odpoczywają a od czasu do czasu Ania łyka likarstwa, żeby powstrzymać pęd Pawełka do wyjścia na świat. Tak będzie jeszcze przez 2 tygodnie a potem jeżeli Pewełek będzie już na 100% zdecydowany ujrzeć nasz świat to tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 To niech on jeszcze wytrzyma te dwa tygodnie Trzeba trzymać kciukasy a potem jak znam życie Pawełek się rozmyśli Dużo dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.01.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No to trzymamy kciukasy Pozdrowienia dla Ani i Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Puk,puk,puk czy mały Pawełek jest już na rękach Ani ? bo to chyba już ten czas ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nie wiem jak Pawełek ale mój wnusio się już pojawił I życzę Ci Aniu takiego porodu jak nasz: dwie godziny i 10 minut, bez stresu, komplikacji, rodzinnie i z profesjonalną "obsługą" ze strony położnej.Trzymam kciukasy za Wasze zdrówko i czekamy na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Anusia, ja też czekam i łapki zaciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pawełek nadal jeszcze w brzuszku mamy, ale jak to wczoraj napisala mi Ania, już lada chwila nadejdzie ten dzień, a narazie daje ostro Ani popalic, kopie jakby odrazu chcial w piłke grać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To niech on jeszcze wytrzyma te dwa tygodnie Trzeba trzymać kciukasy a potem jak znam życie Pawełek się rozmyśli Dużo dużo zdrówka no chyba zgadłaś....Pawełek ani myśli wyglada na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A ja własnie do Ani wysłałam smsa, żeby się dowiedzieć co u nich słychać i czy Pawełek już na świecie a tu proszę - Maksiu nie uprzedził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts