Anna Wiśniewska 05.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dzięki Ivonesca i dzięki Aga za podtrzymanie na duchu Mam nadzieję, ze teraz to już będzie z górki. Jak ściany pomalowane to już tylko podłogi i to właściwie wszystko! Może uda nam się jednak przeprowadzić tego lata, bo już widmo jesieni nad nami zawisło na moment ale ja przeciw temu głośno zaprotestowałam i złapałam za stery Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Pooglądałam sobie Wasze zdjęcia. Domek wygląda naprawdę uroczo (całe szczęście, że nie podnieśliście tej ścianki kolankowej... ). I "farmerski" płot - cudo . I Wasza łazienka bardzo mi się podoba, taka słoneczna! Ale najbardziej zazdroszczę stanu działki. Z dnia na dzień ładniej. U nas jeszcze totalny ugór... To kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 magmi Mamy niepisany podział- mąż domek ja działeczka Ale jestem dopiero początkującą ogrodniczką i wpadam w zachwyt nad każdym listkiem i pączkiem. Przeprowadzka jakoś na początku albo w końcu sierpnia W każdym bądź razie trzymam się kurczowo terminu letniego Zostało już naprawdę niewiele, tylko trzeba to rozsądnie rozplanować i do dzieła Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ania uda się nie przekładaj terminu na jesień trzymaj się do dzieła, Wszyscy trzymamy kciuki. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 oj trzymam kciuki, oj trzymam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Trzymaj, trzymaj czupurku, i Ty Aga też Przyda mi się to bez wątpienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Aniu, ja w Ciebie wierzę! Czekam, aby wznieść toast za Waszą przeprowadzkę. Pamiętaj, jesień to dobra pora na szaleństwa w ogrodzie. Obiecuję, będę Cię wspierać we wszystkim. A może Ci wyślę paczkę z paprociami i innymi bylinami? Powiedz słowo, a nie ma sprawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Właśnie z tego powodu (szaleństw w ogrodzie) wcale się nie martwię, gdyby miało tak być, że urlop dostanę dopiero we wrześniu Tola! Naprawdę?!?!?!?!? Jejku! Nawet nie wiesz jak bardzo!!!! Jeśli nie jest to dla Ciebie kłopot!! Jak ja Ci się odwdzięczę?!?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 zaprosisz Tolę na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Na całe morze piwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.07.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ...całe morze piwa? - Czupurku, pomożesz? Aniu, żaden kłopot. We wrześniu wykopię trochę tego dobra i wyślę z instrukcją obsługi. Na pewno się przyjmie! Paprocie, rojniki, czyściec i takie tam. A wiosną wkleisz zdjęcie i pokazesz jak wszystko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 pewnie, że pomogę a na kolejną wiosnę lub jesień postawię drugie morze, jak mi Ania prześle swoje, rozmnożone roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 No to dziewczyny- umowa stoi! Oprócz piwa mogę stawiać jeszcze morze wina. Jak kto woli Tola- jesteś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 To czekamy na te zdjęcia na przyszły rok. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.07.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 No to mamy już plany i na następny rok Fajnie tak wiedzieć, co się będzie robiło za 12 miesięcy- pokazywało zdjęcia roślinek otrzymanych od Toli, przekazanych też czupurkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dziewczyny, będą rosły te rośliny, pieknie, zdrowo, odlotowo, kazdy stwierdzi - istny raj, czy październik, czy też maj. Tola - Ani, Ania - Kasi, Kasia wyśle też do Basi, Bo pomagać bliźnim trzeba, dzielić się jak kromką chleba. Aby powstał ogród z pola, dopomoże z forum - tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Aniu jasne że fajnie i przynajmniej będziemy wiedziały że zostaniesz z nami po przeprowdzce. Tola jak też gdzieś stanę w tej kolejce Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Tola - jesteś de best nie dość, że masz śliczne rośliny, to również masz zadatki na poetę. twój miły wierszyk umieszczam (bez twojego pozwolenia) w odpowiednim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Czupurku, gdzie Ty chcesz wklejać te moje słowopotwory??? Aguś, w jakiej kolejce? obsłużymy Cię szybciutko po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Tola dzięki będę pamiętać i w odpowiedniej chwili się zgłoszę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts