Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

Dzięki Ivonesca i dzięki Aga za podtrzymanie na duchu :lol:

Mam nadzieję, ze teraz to już będzie z górki. Jak ściany pomalowane to już tylko podłogi i to właściwie wszystko! :lol:

Może uda nam się jednak przeprowadzić tego lata, bo już widmo jesieni nad nami zawisło na moment ale ja przeciw temu głośno zaprotestowałam i złapałam za stery :wink:

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pooglądałam sobie Wasze zdjęcia.

Domek wygląda naprawdę uroczo (całe szczęście, że nie podnieśliście tej ścianki kolankowej... :wink:). I "farmerski" płot - cudo :D. I Wasza łazienka bardzo mi się podoba, taka słoneczna! Ale najbardziej zazdroszczę stanu działki. Z dnia na dzień ładniej. U nas jeszcze totalny ugór... :(

To kiedy planujecie przeprowadzkę? :D

magmi

:lol: :lol: :lol:

Mamy niepisany podział- mąż domek ja działeczka :lol: Ale jestem dopiero początkującą ogrodniczką i wpadam w zachwyt nad każdym listkiem i pączkiem.

Przeprowadzka jakoś na początku albo w końcu sierpnia :lol: W każdym bądź razie trzymam się kurczowo terminu letniego :lol:

Zostało już naprawdę niewiele, tylko trzeba to rozsądnie rozplanować i do dzieła :lol:

Pozdrawiam!

Aniu, ja w Ciebie wierzę! Czekam, aby wznieść toast za Waszą przeprowadzkę. Pamiętaj, jesień to dobra pora na szaleństwa w ogrodzie.

Obiecuję, będę Cię wspierać we wszystkim. A może Ci wyślę paczkę z paprociami i innymi bylinami? Powiedz słowo, a nie ma sprawy!! :p

Właśnie z tego powodu (szaleństw w ogrodzie) wcale się nie martwię, gdyby miało tak być, że urlop dostanę dopiero we wrześniu :lol:

Tola! Naprawdę?!?!?!?!? :o :lol: :o :oops: :lol: :o :oops: :lol: :o :lol: :oops: :o :lol: :oops:

Jejku! Nawet nie wiesz jak bardzo!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeśli nie jest to dla Ciebie kłopot!! :oops: :lol: :oops: :lol:

Jak ja Ci się odwdzięczę?!?!?!?!?!?! :oops: :o :oops: :roll: :oops:

...całe morze piwa? - Czupurku, pomożesz?

Aniu, żaden kłopot. We wrześniu wykopię trochę tego dobra i wyślę z instrukcją obsługi. Na pewno się przyjmie! Paprocie, rojniki, czyściec i takie tam. A wiosną wkleisz zdjęcie i pokazesz jak wszystko rośnie. :p

Dziewczyny, będą rosły te rośliny,

pieknie, zdrowo, odlotowo,

kazdy stwierdzi - istny raj,

czy październik, czy też maj.

Tola - Ani, Ania - Kasi,

Kasia wyśle też do Basi,

Bo pomagać bliźnim trzeba,

dzielić się jak kromką chleba.

Aby powstał ogród z pola, dopomoże z forum - tola :wink: