Anna Wiśniewska 19.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dzięki dziewczynki! W albumie nowe zdjęcia naszego Pudzianka (ksywę zawdzięcza policzkom, babcia nazawaął go jeszzce Wojciechem mannem, a nawet Ryszardem Kaliszem ), my z Bartkiem obstajemy przy Pudzianku Chyba się na nas nie obrazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Taki rozkoszny chłopaczek a juz takie ksywki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ma takie ksywki na jakie sobie zasłużył Dobrze, że wszyscy zgodnie twierdzą, ze to wykapany tatuś Tylko oczka i rzęski ma moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.03.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Aniu o dzieciach mówi się tak:małe dziecko mały kłopot,duże dziecko duży kłopot.A z noworodkami jest tak:najpierw 1 tydzień,1 miesiąc,3 m-ce,pół roku,1 rok,3latka itp..................Wszystko macie przed sobą i każda chwila jest piękna bo o tych trudnych po prostu zapominamy,zostawiamy gdzieś za Sobą daleko,daleko.Pawełek rozkoszny jest a w swoim pojezdzie crossowym po prostu super men ale utajniony pod kocykiem,kołderką i budką od super bryki.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Aniu jak napisały dziewczyny wyżej, każda chwila jest piekna i inna, mały człowiek same nowości Każdy dzień jest inny Pawełek cudniasty duży i zdrowy a to najważniejsze, ksywki świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Aniu - Ty się ciesz, że Pawełek w nocy daje Ci spać Fajny chłopaczek tylko proszę zmień mu ksywkę. Ta kapusta lepsza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.03.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aniu ! Pawełek - REWELACJA - Przyjemnie popatrzeć I sypia...oj zazdroszczę. Ten czas spokoju który teraz jest tak szybko mija... Trzymajcie się ciepło, zdrowo i dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Nie strasz ori_noko, proszę! Paweł w sumie słodki ale umie dac popalić Charakterny znaczy Po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nie strasz ori_noko, proszę! Paweł w sumie słodki ale umie dac popalić Charakterny znaczy Po mamusi Będzie dobrze bo to twój synio kochany I jak by nie był wredny to i tak będzie milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 26.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Aniu ja bym nie śmiala straszyć ! Chodziło mi o to, że takie błogie godziny jak teraz miną nam bardzo szybko ... Później czas się kurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 http://shopping.originpublishing.com/chart_images/10crazyclowncards_200.jpg cos znalazlam i od razu sobie pomyslalam o naszych forumowych maluszkach... kliknac aby powiekszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 http://shopping.originpublishing.com/chart_images/heartsandangels_200.jpg i jeszcze to...Wybaczcie, ale nie moglam tego nie wkleic... Zwlaszcza, ze tu u Was babcia lubi rboc takie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zeljka! Cuda! Po prostu cuda! Muszę mamie pokazać, może wyprodukuje Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Eee, ni ma za co... ciesze sie, ze sie spodobalo, a jestem pewna, ze babcia cos z tego zrobi...Tez mamy babcie i znam jakie one sa... Mam troche wzorow, jak chcesz moge przeslac.., nie ma sprawy...,tylko daj znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aniu Pawełek pewnie ma kolki,ale lepiej zawsze poradzić się lekarza.Ja (mama 3 synów) polecam gorąco układanie Pawełka na brzuszku na parę minut przed każdym karmieniem a po karmieniu dłużej przytrzymać do odbicia(może mu się odbić kilka razy).Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę.http://img115.imageshack.us/img115/6791/gazetki020r18ze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.04.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ale piękny Kubuś! Dziękujemy! Może masz rację, co do tych kolek Z Pawłem problem jest taki, że to silny osobnik i strasznie wierzga jak mu sie na rękach nie podoba, no a ja, słaba kobitka . Chodzi o to, że jest ciężki i silny. A teraz śpi jak słodziutki robaczek A odbija mu się rzecz jasna kilka razy, i to jak! Dziękuję za radę, wypróbuję leżenie na brzuszku, a dziś porozmawiam z położną Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 06.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aniu - siedem kilo wierzgajacego szcześcia to dużo dla takiej drobinki jak Ty. Trzymajcie się dzielnie. W najlepszym wypadku okaże się że Pawełek miewa kolki bo jesz coś czego on nie trawi (miód, przetwory mleczne...) w trudnjeszym, że ma niedojrzały układ pokarmowy i będziecie z tym walczyć do końca trzeciego miesiąca. Taki cykl. Z chwilą wprowadzenia zupek dolegliwość ustępuje serio PS. Bywa tez że delikwent je tak łapczywie, iż każdorazowo łyka sporo powietrza i ...jesteś w punkcie wyjścia I tak mówi Siłaczka - leżenie na brzuszku, lub przełozenie go przez ramie i delikatne kolebanie. Bark jak podstawka do masażu sprawdza się znakomicie. Sposobów jest jeszcze mnóstwo... na szczęscie ten okres w życiu maleńtasa i waszym minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aniu najlepsze jest to że kolki kończą się po ok.3 m-cach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dziewczyny Z tego, co piszecie to mi najbardziej wychodzi na tę łapczywość... Paweł gdy je, to za każdym razem robi sobie przerwy bo się zachłystuje, a potem rzuca mi się na pierś jak szalony. Zabawnie to wygląda, ale zabawne nie jest... Kwiczy, chrumka, wierzga czasami, mruczy, postękuje przy tym jedzeniu jakby się męczył najbardziej na świecie... Masuję ten brzuszek, kłade go na kolanach na brzuszku, noszę do odbicia, klepię po pleckach... Próbuję co tylko mi przychodzi do głowy ale efekty są nieduże... Tato to mu nawet sprośnie wierszyki opowiada. Raz pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 No i wyjaśniło się,Pawełek to prawdziwy mężczyzna i po męsku należy go traktować.Brawo dla dziadka!!http://img96.imageshack.us/img96/2969/bunny198ky.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts