Anna Wiśniewska 02.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dziękuję Funiu Też tak myślę A jak Twoja Haneczka? Duża z niej już dziewczynka, prawda? Wyściskaj ją ode mnie i od Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jak ten czas szybko leci,rosną forumowe dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Gratulki Aniu, Pawełek śliczniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aniu - zniknęły mi twoje komentarze A w ogrodzie chyba dżungla się rozszalała- proszę więcej fotek ogrodowych.No a Paweł to brak słów - rośnie jak na drożdżach Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aniu!!!! ten KLOCUŚ "siedzący" jest do schrupania, On wygląda na pół rocznego facecika.........jest cudny.......... tfu tfu ............ ale Ci zazdroszczę............musę się chyba wziąść do pracy.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aniu - zniknęły mi twoje komentarze A w ogrodzie chyba dżungla się rozszalała- proszę więcej fotek ogrodowych.No a Paweł to brak słów - rośnie jak na drożdżach Pozdrówka. Kasiu Zniknęły nie tylko Tobie chyba wklejając te koniczynki za dużo skasowałam, zaraz nad tym popracuję W ogrodzie po prostu padał deszcz przez 3 dni non-stop Zdjęcia obiecuję, bo codziennie rozkwita coś nowego Jutro znów ruszę z aparatem No właśnie nie wiem, na czym ten Paweł rośnie Jak dwumiesięczny bobas może ważyć 8 kg? No bo właśnie tyle waży Ja za to chudnę Ale w normie, mam już wagę sprzed ciaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aniu!!!! ten KLOCUŚ "siedzący" jest do schrupania, On wygląda na pół rocznego facecika.........jest cudny.......... tfu tfu ............ ale Ci zazdroszczę............musę się chyba wziąść do pracy.................. Paty Dlaczego tfu... tfu...? Bierz się, bierz Trzymać kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aniu za każdym razem, ilekroć spojrzę na zdjęcie Pawełka pod Twoim nickiem, oczy mi się śmieją, nie można być smutnym patrząc na rozbrajający uśmiech Twego synka. Niesamowite zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mogę tylko pogratulować,zarówno wagi Pawełka jak i Twojej.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Aniu za każdym razem, ilekroć spojrzę na zdjęcie Pawełka pod Twoim nickiem, oczy mi się śmieją, nie można być smutnym patrząc na rozbrajający uśmiech Twego synka. Niesamowite zdjęcie Tolusia A popatrz na to: http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IMG_7129.sized.jpg Mnie to najbardziej rozwesela, oczywiście, oprócz Pawła na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 No właśnie nie wiem, na czym ten Paweł rośnie Jak dwumiesięczny bobas może ważyć 8 kg? No bo właśnie tyle waży o Matko to waży tyle co Hanka no tak, ale facet musi być konkterny a kobietka filigranowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 niniejszym ogłaszam że sesja zdjęciowa wiosny i Pawelka pooglądana Pawełek naprawde wygląda na dużo większego ...i ślicznie się uśmiecha ....i fajnie śpi.....i...w ogóle wszystkie zdjęcia są fajne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.05.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Aniu za każdym razem, ilekroć spojrzę na zdjęcie Pawełka pod Twoim nickiem, oczy mi się śmieją, nie można być smutnym patrząc na rozbrajający uśmiech Twego synka. Niesamowite zdjęcie Tolusia A popatrz na to: http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IMG_7129.sized.jpg Mnie to najbardziej rozwesela, oczywiście, oprócz Pawła na żywo .....no i jak się nie cieszyć macierzyństwem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.05.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 tylko w jaki sposób namówić męża na powtórne macierzyństwo jeśli gad opiera się przed nim ręcami i nogami......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 tylko w jaki sposób namówić męża na powtórne macierzyństwo jeśli gad opiera się przed nim ręcami i nogami......... oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 tylko w jaki sposób namówić męża na powtórne macierzyństwo jeśli gad opiera się przed nim ręcami i nogami......... To nie fajnie... Pewnie jedynym lekarstwem będzie eliminacja przyczyny tej niechęci. Porozmawiajcie, obgadajcie wszystko, może się uda? Naprawdę nie wiem, co Ci radzić, bo w naszym przypadku było zupełnie odwrotnie. To mój mąż mnie przelicytował, bo ja jeszcze sama z siebie dziecka nie chciałam. A teraz zwariowałam na jego punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.05.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ... A teraz zwariowałam na jego punkcie co wcale nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aniu ogród cudo, Pawełek cud miód i orzeszki Duży się urodził to i rośnie i niech tak pozostanie dużo zdrówka dla Pawcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 07.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aniu - Pawełek bombowy !!! Pięknie się u Was robi, przemyślanie,starannie. Powodzenia i słowa uznania: dzidzia i ogród to nie tak proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts