Ivonesca 11.05.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam nadzieję ze zdjęcia tulipanów pojawią się....tylko że z lekkim przesunięciem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Papuzie powiadasz, a to w kolorach papug Czekam na fotki tych tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 fajnie Aniu ,że znowu jesteś z Pawełkiem ....a juz się zaczęłam niepokoić tą ciszą z Twojej strony ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.05.2006 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ja też się cieszę i czekam na zdjecia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Pawcio rośnie w oczach i jaki wesolutki Dużo zdrówka Czekam na fotki ogordowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Pafcio jest z natury wesolutki Chyba, że go brzuszek boli, albo że ktoś go budzi kiedy on by jeszcze pospał. Wtedy grymasi jak jego tatuś A tak to POGODYNEK - to jego obowiązująca ksywka Już jest na etapie gaworzenia na okrągło, na razie wychodzi mu piękne gruchanie, jak gołąbek , a kiedy ja mu odgruchuję to cieszy pysiaczka od ucha do ucha Oczywiście ja w odpowiedzi również I macha łapkami i nóżkami jakby miał duracella w pupie Dziś mi nie pozwolił wkleić zdjęć tulipanów. Tak słodko spał przez większą część dnia na moim brzuchu, że po prostu sięgnęłam po książkę i się nie ruszałam. Słodko nam było Dziś też pierwszy dzień - a raczej noc - spania w swoim łóżeczku a nie z nami. Obojgu nam z Bartkiem krają się serca (co zastanawiające, Pafciowi wcale nie- śpi spokojnie ), ale to już trzeba. W końcu dziś naszemu synciowi stukął pierwszy kwartał Zaraz, zaraz... Czy ja tego nie powinnam w dzienniku pisać? Trudno, będzie tutaj Buziaki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.05.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aniu - szybko te 3 miesiące minęły (dla mnie...dla Ciebie pewnie nie tak szybko ) fajnie że Pawełek jest taki pogodny a co do łóżeczka - różne są teorie na ten temat - moje dzieci spały od początku w łóżeczku, od maleńkiego....ale mam tez znajomych dla których dzieci mogą spać z rodzicami dokąd chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witaj Ivonka! Paweł dotąd spał z nami ponieważ po operacji nie dałam rady nocami do niego wstawać i brać go z łóżeczka na karmienie. Śpiąc razem mogliśmy nocne jedzenie załątwiać na leżąco No a potem tak zostało, bo to bardzo, bardzo miłe jest, jak Ci taka mała buźka sapie w twarz Ale się zdyscyplinowałam i od wczorajszej nocy Pafcio spi u siebie, czyli w łóżeczku stojącym koło naszego łóżka A jak się nam dużo miejsca zrobiło! Teraz już bez przeszkód mogę do niego wstawać w nocy więc nie ma problemu. Choć marzy mi się, że kiedyś mój syn będzie przesypiał całą noc Dziś po trzecim karmieniu o 5 rano wzięłam go do nas bo już brykał na całego, ale położenie na moim brzuchu i zanucenie kołysanki zdziałało cuda - pospaliśmy jeszcze do 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aniu ....jak słodko opisujesz przeżycia z małym synkiem pisz dalej .....ja sobie wtedy przypominam jak to było u mnie ......bardzo podobnie ....ale moje dzieciaki przez pierwszy rok życia nie przespały całej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ew-ka Pewnie, że będę pisać I nawet dziś znówu kilka jego zdjęć wkleję Bo tak cudnie się wczoraj na Dzień Mamy do mnie uśmiechał, ze aż mu sesję fotograficzną zrobiłam Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 27.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 witam serdecznie wszystkich pozwoliłam Aniu poczytać twoj dziennik sobie i jestem zachwycona a w szczególnosci Twoim maleństwem życzę Ci aby rosl zdrowo.... a co do Paty to sie nie przejmuj mężem u mnie to ja z kolei nie chciałam mieć dzieci jeszcze tylko poczekać i moj mąż PO (jeszcze) z lekka oszukal i oto jesteśmy posiadaczami naszego synia i mimo róznych obiekcji wcześniejszych teraz nie wyobrażam sobie życia bez niegohttp://foto.onet.pl/upload/41/49/_600673_n.jpgtylko miesiąc starszy od Twojego Aniu wiec może to i sposob na Paty męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Jakie śliczne dzieciaczki pojawiają się w Twoich komentarzach, no i zdjęcie Pawełka w dzienniku - robi wrażenie. Ale z niego już wielki, przystojny facet. Ja mam dwóch małych facetów, ale gdy patrzę na fotki maluszków, to myślę o trzecim . Tylko co na to mój mąż? W sumie on ani jednego dziecka nie planował. To ja wzięłam sprawy w swoje ręce. Inaczej pewnie do tej pory nie mielibyśmy dzieciaczka. A faceta zawsze można troszkę oszukać. Gdy zobaczy swojego klonika na pewno nie będzie się o to gniewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Aniu, ależ Pawcio jest facet pełną gębą i jaki przystojny ten błysk w oku, uśmiech szemlowski.... po prostu miodzio oj nie opędziesz się od jego wielbicielek i ogródek w kwiatach... pozwoliłam sobie nawet na skopiowanie Twojego zdjęcia z tulipanami na tapetę mojego kompa, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Aniu bardzo mnie cieszą Twoje wpisy bo pamiętam inną Anię Natura wie co robi Pawcio super dużo dużo zdrówka Wam zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witaj Aniu, Wspaniały syn - ale jaki miałby być przy takich rodzicach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.05.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witaj Aniu tak to jest z Matką Naturą że sama dobrze nami kieruje u nas z dzieciaczkami było tak: o pierwszym zdecydowała ww Matka Natura Karolina pojawiła się w najmniej oczekiwanym czasie - gdy jeszcze studiowaliśmy. Potem dłuuuuga przerwa i wreszcie po 8 latach był Franek - oboje chcieliśmy mieć drugie dziecko. Teraz mój mąż czasem żartuje - a jakbyśmy jeszcze jakąś Marysie sobie sprawili? co do spania dzieci to moje były pod tym względem złote - i jedno i drugie przesypiało prawie całą noc (od 23-24 do 5-6) już od drugiego miesiąca życia ....w przypadku Karoliny, gdy rano musiałam iść na zajęcia (nie brałam dziekanki) było to wprost nieocenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.05.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no tak...napisałam się a przecież miałam napisac o Twoich zdjęciach Pawełek jest śliczny i wygląda poważnie Roślinki jak zwykle piękne wreszcie zobaczyłam te papuzie u mnie o tulipanach można już zapomnieć....dawno przekwitły, właśnie wczoraj wykopywałam cebulki....i juz i tak trochę późno, bo zaczęły "uciekać" w głąb ziemi pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ivonesca My już też mamy chytry plan, żeby za dwa-trzy lata pojawiła się u nas Jagoda Malina Wiśniewska ( ), a jak będzie to zobaczymy Na razie się cieszę, bo wczoraj w nocy Paweł zażądał jeść dopiero o 3.30 i potem koło 7. Jejku, jak bym chciała, żeby dziś było podobnie! I żeby już tak zostało! A wiesz, że u nas z racji deszczu i chłodu, tulipany wciąż stoją? Oczywiście nie wszystkie, ale znakomita większość. Już nawet zabawnie wyglądają, bo do góry wyrosły niesamowicie Ale kwitną już też azalie i rododendrony. I krzewuszka, i zaraz piwonie... Jak tu nie kochać wiosny i lata? Potem będą lilie, róże, liliowce, jaśminowiec. Już się nie mogę doczekać! Mam zamiar na środku działki, na linii taras-furtka ogrodowa, posadzić migdałka, obsadzić go berberysami i drobnymi kwiatkami, i jak kiedyś ( ) będziemy robić ścieżki ogrodowe z kostki, to tę wysepkę taką kostką chciałabym otoczyć z dwóch stron. Taki sobie bajerek wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ania - trzymam kciuki za chytry plan Azali i rododendronów nie mam - i chyba nie będę miała - ale za to kwitną u mnie też krzewuszki, tawuły te wczesne, berberysy no i oczywiście byliny - najbardziej w tym roku żurawka z czerwonymi kwiatkami. Piwonie dostałam w zeszłym roku i nawet zawiązały pąki, ale wczoraj zobaczyłam że z 2 łodygi jakby zamarły i zwiędły nie wiem co się im stało Na jaśminie (znaczy sie jaśminowcu ) miałam mszyce...ale wytępione wiec mam nadzieję że zakwitnie A wiesz - nie mam żadnych liliowatych kwiatów chyba czas to zmienić pozdrawiam PS. "Bajerek" fajny wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aniu fajny bajerek A u mnie kwitną małe żółte kaczeńce i nawet mam rzepak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts