Anna Wiśniewska 02.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aga To Ty ogrodniczka jesteś pełną gębą! Bo najważniejsze w ogrodzie jest, żeby COŚ kwitło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aniu, jak pięknie piszesz o Pawełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aniu, jak pięknie piszesz o Pawełku Bo on mnie Tomku tak rozczula, że aż tego opisać nie potrafię! Jak to powiedziała mi moja koleżanka, gdy napisałam jej smsa, że się już urodził: "Niecałe 5 kg człowieka a kosmos przy nim to pryszcz!" Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Czekam na zdjątka zakupionych roślin i konewki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga To Ty ogrodniczka jesteś pełną gębą! Bo najważniejsze w ogrodzie jest, żeby COŚ kwitło Skoro tak piszesz to u mnie jest kwitnąca łąka chyba tak zostawię Czekam na fotki z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ale cudne te twoje kwiatki Ty nie masz konewki Taka wspaniała ogrodniczka bez podstawowego sprzętu Jejcia jaki Piotruś już duży I jaki słodziutki jest Sama rodość Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Aniu pięknie w Twoim ogrodzie, kolorowo , kiedy u mnie tak będzie??Trochę Ci zazdroszczę Pozdrowionka. Czekam jeszcze na konewkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No co się dziwić że Pawełek tak rośnie jak mama urządza drożdżowe uczty, a czapeczka SUPEROWA,od razu Pawełek zmienia się z dzidziusia w chłopczyka.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Oj, Aniu ja nic nie pisze bo nie wiem co powiedziec, po prostu, ale czesto zagladam i podziwiam Waszego maluszka... Brak slow... Zaluje tylko, ze nie jestes moja sasiadka, abym tez moga troche sie nacieszyc takim malenstwem... Buziak dla Pawelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kasiu, Zeljko, Andrzejko Fajnie się czyta zachwyty nad własnym synkiem Mogę tylko napisać, że się z Wami zgadzam w 100% A dopiero zobaczycie jak go obfotografuję ubranego w ciemno-dzinsowy komplet prawdziwej kurtki i spodni a pod to prawdziwa koszula w kratę z kołnierzykiem Dowcip polega na tym, że ubranka w rozmiarze jaki nosi Paweł są robione dla dzieci mniej więcej półrocznych, już siedzących i znacznie bardziej rozwiniętych. Taki mały, trzymiesięczny grzdylek wygląda więc w nich zabójczo Zrobię fotki i pokażę, ale czapa cudna, prawda? Kasieńko, to mówisz, że to przez drożdże? (A dobre wyszło, właśnie wciągam kawałek z rozkoszą, więdząc że jak przestanę karmić to się te rozkosze skończą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aniu Witam poraz pierwszy ... obejrzałam sobie album, synus pierwsza klasa ...tez czekamy na takiego słodkiego smyka...dom oczywiście prezentuje sie bardzo okazale....ale ja mam konkretne pytanko dotyczące lampy http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Ferie-zimowe-w-Konikowie/IM000469.sized.jpg moze już o nich cos pisałas więcej, ale nie doczytałam...interesuje mnie oczywiście nazwa - model i cena ...bede wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aniu teraz to już prawdziwy facet Ogród jak zawsze cudny Czekam na tą konewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 zastanawiałam sie co mają petunie z mundialem wspólnego.....dopóki nie poogladałam zdjęć powojniki mają piękna kratkę - myślę że w przyszłym roku bedzie cała zapełniona. a jakie to powojniki? Jaki kolor? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aniu Witam poraz pierwszy ... obejrzałam sobie album, synus pierwsza klasa ...tez czekamy na takiego słodkiego smyka...dom oczywiście prezentuje sie bardzo okazale....ale ja mam konkretne pytanko dotyczące lampy http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Ferie-zimowe-w-Konikowie/IM000469.sized.jpg moze już o nich cos pisałas więcej, ale nie doczytałam...interesuje mnie oczywiście nazwa - model i cena ...bede wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie motyczko Na początku bardzo przepraszam, że tak długo trwało zanim odpisuję, ale taki to urok łącza radiowego, że często szwankuje, co właśnie u nas nastąpiło niedawno więc nie miałm jak Na szczęście awaria już usunięta Teraz o lampach: Łampy są z firmu technolux, tutaj wklejam Ci adres strony: http://www.technolux.pl Model geo ecru, ceny pamiętam słabo, ale coś około 100 zł za sztukę. Kupiliśmy je w normalnym sklepie z lampami w Koszalinie, więc rozejrzyj się u siebie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za przyjście na świat zdrowiutkiego bobaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.06.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 zastanawiałam sie co mają petunie z mundialem wspólnego.....dopóki nie poogladałam zdjęć powojniki mają piękna kratkę - myślę że w przyszłym roku bedzie cała zapełniona. a jakie to powojniki? Jaki kolor? pozdrawiam Ivonka Powojniki są trzy - niebieski, różowo- biały i bordowy. Mam nadzieję, że już w tym roku zakwitną, bo pączki już widać Bajerek mi się nieco zrekonstruował Migdałek stanął już koło tarasu, pod nim bordowe berberysy, a na środku działki będzie czerwony głóg, a pod nim zielone berberysy Mam już konewkę! Reszta będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Widzę, że nie ja jedna miałam w ostatnich dniach problem z radiowym internetem. U nas zawiniła burza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.06.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 czekam na zdjęcia ja u siebie nawet zrobiłam, załozyłam kolejny album na onecie.....a zdjęcia nie chcą się wgrać....cały czas pokazuje "spróbuj ponownie za jakoś czas" pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Anka Węgrzyn Taaa, radiowe łącze to jest to Ivonesca U mnie też tak było, dlatego zmolestowałam szwagra o ten album na jego serwerze. Trochę zdjęć przed chwilą porobiłam, zacznę je wgrywać i jak Pawełek pozwoli, to skrobnę coś w dzienniku. Szkrab zasnął, ale jak tylko kwiknie to będę musiała lecieć Strasznie szarpane te moje pisanie tutaj ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Anula pięknie u Ciebie Wierzba mandżurska naprawdę rośnie jak szalona, u mojej mamy 3 letnia jest po prostu ogromna a na początku wyglądała tak niewinnie Pawełek jak zawsze słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Monka Rośnie tak, że wprawia wszystkich w osłupienie Kupiliśmy dwa badylki, a tu nagle się okazuje, że już i pień gruby, i gałęzi co nie miara Pawełek to słodki urwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts