Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu, jak pięknie piszesz o Pawełku :D

:oops: :p

Bo on mnie Tomku tak rozczula, że aż tego opisać nie potrafię!

Jak to powiedziała mi moja koleżanka, gdy napisałam jej smsa, że się już urodził:

"Niecałe 5 kg człowieka a kosmos przy nim to pryszcz!"

Święta racja :lol:

Oj, Aniu ja nic nie pisze bo nie wiem co powiedziec, po prostu, ale czesto zagladam i podziwiam Waszego maluszka... Brak slow... Zaluje tylko, ze nie jestes moja sasiadka, abym tez moga troche sie nacieszyc takim malenstwem... :p :wink: Buziak dla Pawelka!

Kasiu, Zeljko, Andrzejko

Fajnie się czyta zachwyty nad własnym synkiem :lol:

Mogę tylko napisać, że się z Wami zgadzam w 100% :lol:

A dopiero zobaczycie jak go obfotografuję ubranego w ciemno-dzinsowy komplet prawdziwej kurtki i spodni a pod to prawdziwa koszula w kratę z kołnierzykiem :lol: :lol: :lol:

Dowcip polega na tym, że ubranka w rozmiarze jaki nosi Paweł są robione dla dzieci mniej więcej półrocznych, już siedzących i znacznie bardziej rozwiniętych. Taki mały, trzymiesięczny grzdylek wygląda więc w nich zabójczo :lol: :lol:

Zrobię fotki i pokażę, ale czapa cudna, prawda? :lol: :lol: :lol:

Kasieńko, to mówisz, że to przez drożdże? :wink:

(A dobre wyszło, właśnie wciągam kawałek z rozkoszą, więdząc że jak przestanę karmić to się te rozkosze skończą :lol: )

Aniu Witam poraz pierwszy :) ...

obejrzałam sobie album, synus pierwsza klasa :D ...tez czekamy na takiego słodkiego smyka...dom oczywiście prezentuje sie bardzo okazale....ale ja mam konkretne pytanko dotyczące lampy

http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Ferie-zimowe-w-Konikowie/IM000469.sized.jpg

moze już o nich cos pisałas więcej, ale nie doczytałam...interesuje mnie oczywiście nazwa - model i cena ...bede wdzięczna za informacje :)

pozdrawiam serdecznie :)

Aniu Witam poraz pierwszy :) ...

obejrzałam sobie album, synus pierwsza klasa :D ...tez czekamy na takiego słodkiego smyka...dom oczywiście prezentuje sie bardzo okazale....ale ja mam konkretne pytanko dotyczące lampy

http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Ferie-zimowe-w-Konikowie/IM000469.sized.jpg

moze już o nich cos pisałas więcej, ale nie doczytałam...interesuje mnie oczywiście nazwa - model i cena ...bede wdzięczna za informacje :)

pozdrawiam serdecznie :)

motyczko

Na początku bardzo przepraszam, że tak długo trwało zanim odpisuję, ale taki to urok łącza radiowego, że często szwankuje, co właśnie u nas nastąpiło niedawno więc nie miałm jak :evil: Na szczęście awaria już usunięta :p

Teraz o lampach:

Łampy są z firmu technolux, tutaj wklejam Ci adres strony:

http://www.technolux.pl

Model geo ecru, ceny pamiętam słabo, ale coś około 100 zł za sztukę. Kupiliśmy je w normalnym sklepie z lampami w Koszalinie, więc rozejrzyj się u siebie.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za przyjście na świat zdrowiutkiego bobaska :lol:

zastanawiałam sie co mają petunie z mundialem wspólnego.....dopóki nie poogladałam zdjęć :lol: :lol: :lol: :lol:

powojniki mają piękna kratkę - myślę że w przyszłym roku bedzie cała zapełniona. a jakie to powojniki? Jaki kolor?

pozdrawiam

Ivonka

Powojniki są trzy - niebieski, różowo- biały i bordowy. Mam nadzieję, że już w tym roku zakwitną, bo pączki już widać :lol:

Bajerek mi się nieco zrekonstruował :lol:

Migdałek stanął już koło tarasu, pod nim bordowe berberysy, a na środku działki będzie czerwony głóg, a pod nim zielone berberysy :lol: :lol: :lol:

Mam już konewkę! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reszta będzie w dzienniku :lol:

Anka Węgrzyn

Taaa, radiowe łącze to jest to :roll: :roll: :roll:

Ivonesca

U mnie też tak było, dlatego zmolestowałam szwagra o ten album na jego serwerze. :lol:

Trochę zdjęć przed chwilą porobiłam, zacznę je wgrywać i jak Pawełek pozwoli, to skrobnę coś w dzienniku. Szkrab zasnął, ale jak tylko kwiknie to będę musiała lecieć :p

Strasznie szarpane te moje pisanie tutaj ostatnio :wink: