motyczka 21.06.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Aniu Witam poraz pierwszy ... obejrzałam sobie album, synus pierwsza klasa ...tez czekamy na takiego słodkiego smyka...dom oczywiście prezentuje sie bardzo okazale....ale ja mam konkretne pytanko dotyczące lampy http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Ferie-zimowe-w-Konikowie/IM000469.sized.jpg moze już o nich cos pisałas więcej, ale nie doczytałam...interesuje mnie oczywiście nazwa - model i cena ...bede wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie motyczko Na początku bardzo przepraszam, że tak długo trwało zanim odpisuję, ale taki to urok łącza radiowego, że często szwankuje, co właśnie u nas nastąpiło niedawno więc nie miałm jak Na szczęście awaria już usunięta Teraz o lampach: Łampy są z firmu technolux, tutaj wklejam Ci adres strony: http://www.technolux.pl Model geo ecru, ceny pamiętam słabo, ale coś około 100 zł za sztukę. Kupiliśmy je w normalnym sklepie z lampami w Koszalinie, więc rozejrzyj się u siebie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za przyjście na świat zdrowiutkiego bobaska teraz ja Witam Aniu po dłuższej nieobecnosci dziękuję slicznie za informacje ...poszukam oferty w swoim regionie ...za zdrowiutkiego bobaska tez dziękuję cała przyjemność po mojej stronie gdyby taki fajowy nam sie przytrafił bo te bociany u nas słabo latają...ostatnio same czaple pozdrawiam słodko Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.06.2006 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witaj, w koncu udało mi się zamieścić kilka zdjęć a Twoje jak zwykle piękne ! nie tylko sam ogród ale jeszcze same zdjęcia pięknie wykonane ! a różę tę nową specjalnie kropiłaś przed zdjęciem? wierzba ogromna! i powojnik juz kwitnie ! super! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.06.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a różę tę nową specjalnie kropiłaś przed zdjęciem? Po deszczu Ivonka było, po deszczu Powojnikiem sama jestem zaskoczona. Tak szybko? A za parę dni będzie orgia na pergoli różanej. Pąków setki, a róże aż po dach. Niesamowite są Pędzę teraz oglądać Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aniu, to już nie Pawełek a Paweł toć on rośnie jak na drożdżach i od sesji do sesji robi się coraz przystojniejszy nic tylko całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Aniu -uściskaj Dzióbdziusia mocniście pięknisty chłopak ......taki do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.06.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witaj Aniu (lubię to imię - bardzo mi się dobrze kojarzy - jak wymawiam to się uśmiecham i ciepło się robi ) - co ty tym roslinkom zadajesz? Chyba i Pawełkowi to samo bo nie wiadomo co szybciej rośnie? Odnośnie tarasku i wieczoru - ostatnio w ikei (ale pewnie i gdzie indziej dostać można) zakupiłem taką prostą, metalową lampkę do której wkłada się te pastylki świecowe. Tak jakoś chwyta za serce jak się wieczorem siedzi a płłomyk pełłga w lampce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ewusia, Ew-ka Zgadzam się z Wami stuprocentowo Sama codziennie go wycałowuję całego i mam ochotę schrupać Jego pulchności doprowadzają mnie do kwiku I pomyśleć, że kiedyś będzie miał długie, owłosione nogi i już nie ja będę go wszędzie wycałowywać _bogus_ Roślinki karmiłam zimą końskim nawozem, ale Pafcia oczywiście nie Synka karmię tym, co mam I sama się dziwię, że on na tym lichym jedzonku tak rośnie Otóż to! Wieczór, taras i nikłe światełko latem to jak zimą wieczór i kominek - NIEROZŁĄCZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 na pierwsze imieninki dla Pawełka do wyboru .....ciocia Ewa płaci http://www.urwis.pl/images/urwiss.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ciociu Ew-ko Pawełek ślicznie dziękuje Na pierwsze imieninki to najchętniej grzechotki. Mnóstwo grzechotek Siku też oczywiście chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Siku też oczywiście chce od cioci Iwonki również jedna grzechotka.....zresztą co tam jedna....niech wybierze ile chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 To ja też się dorzucam do zakupów imieninowych i jeszcze życzę małemu duzo dużo zdrówka ( mam zboczenie wybaczcie ) A ogród jest cudowny - ogromne gratulki Aniu masz z czego być dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Wszystkim ciociom w podziękowaniu przesyłamy ogromnego buziaka! (takiego mokrego ) Aga Zdrówko zawsze najważniejsze! Odpukać! Bo na razie Pawełek zdrów jak rybka! W ogrodzie jeszcze nie przestałam szaleć na ten sezon Będzie altanka z różami i powojnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 I niech będzie zawsze zdrowy A z tym ogordem to chcesz mnie w totalny dół wprowadzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2006 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Będzie altanka z różami i powojnikami o to to.....jestem tym zainteresowana chcę aby jeszcze tego lata brukarz poukładał mi pozostałe resztki/ odpadki kostki granitowej na "podłogę" w takiej altance, a potem jakieś drewniane scianki trzeba będzie kupić. I chyba dam jeszcze na "sufit" jakieś belki żeby rosło po tym....no właśnie co? mam dylemat - wiciokrzew czy róże? trochę przychylam sie do róż - aby to był kącik różany, gdyż nie mam jeszcze zadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Będzie altanka z różami i powojnikami o to to.....jestem tym zainteresowana chcę aby jeszcze tego lata brukarz poukładał mi pozostałe resztki/ odpadki kostki granitowej na "podłogę" w takiej altance, a potem jakieś drewniane scianki trzeba będzie kupić. I chyba dam jeszcze na "sufit" jakieś belki żeby rosło po tym....no właśnie co? mam dylemat - wiciokrzew czy róże? trochę przychylam sie do róż - aby to był kącik różany, gdyż nie mam jeszcze zadnej Noooo, Ivonka... To tylko róże! Pasują z powijnikami, z tym, że powojniki najlepiej dosadzić rok później. U mnie niestety bez kostki. Wszystko na razie na gołej trawie stawiamy, bo kostka to będzie któregoś roku duuuża inwestycja. Moja altanka będzie miała tylko trzy ścianki, w środku ławeczkę i stoliczek. To raczej taki kącik na intymną kawkę w ogrodzie. Dlatego też róże z powojnikami mi do niej bardzo pasują. A przed "wejściem" dwa rododrndrony. Spróbuje odczarować zły urok, bo coś u mnie rododendrony chorują i się nie przyjmują I zasadź koniecznie jakieś liliowate u siebie. Ja teraz z rumieńcami na policzkach czekam na rozkwitnięcie lilii. Porosły co nie miara a kolorów nie pamiętam Podziwiam teraz rude liliowce. Bardzo lubię te kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A z tym ogordem to chcesz mnie w totalny dół wprowadzić ??? Aga, no pewnie, że nie! Może leciusieńko nadepnąć na ambicję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Widzę Aniu że Pawełek rosnie jak na drożdzach, a i ogrod pieknieje...tak trzymać, trzeba będzie kiedys Cię odwiedzićpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A z tym ogordem to chcesz mnie w totalny dół wprowadzić ??? Aga, no pewnie, że nie! Może leciusieńko nadepnąć na ambicję? Na ambicję powiadasz ???? Zobaczymy co z tego nadeptywania wyjdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Widzę Aniu że Pawełek rosnie jak na drożdzach, a i ogrod pieknieje... tak trzymać, trzeba będzie kiedys Cię odwiedzić pozdrawiam m. Maksiu Zapraszamy o każdej porze dnia i nocy Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.06.2006 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Noooo, Ivonka... To tylko róże! Pasują z powijnikami, z tym, że powojniki najlepiej dosadzić rok później. U mnie niestety bez kostki. Wszystko na razie na gołej trawie stawiamy, bo kostka to będzie któregoś roku duuuża inwestycja. Moja altanka będzie miała tylko trzy ścianki, w środku ławeczkę i stoliczek. To raczej taki kącik na intymną kawkę w ogrodzie. Dlatego też róże z powojnikami mi do niej bardzo pasują. A przed "wejściem" dwa rododrndrony. Spróbuje odczarować zły urok, bo coś u mnie rododendrony chorują i się nie przyjmują I zasadź koniecznie jakieś liliowate u siebie. Ja teraz z rumieńcami na policzkach czekam na rozkwitnięcie lilii. Porosły co nie miara a kolorów nie pamiętam Podziwiam teraz rude liliowce. Bardzo lubię te kwiaty. Własnie myślałam dokładnie o czymś takim - 3 ścianki a w środku ławka i stolik. Do wypicia kawki lub poczytania ksiązki w ogrodzie. A co będziesz dawała na ścianki? Bo ja myślałam o takich kratkach typu jak masz dla powojników. I dlaczego powojniki mają być dosadzone rok później? ...bo już chyba teraz zdecydowałam się do końca na róże :-) Rododendronów u mnie raczej nie będzie - no chyba że mnie jakoś mąż przekona A lilie i liliowce - masz rację - koniecznie musze nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts