Maluszek 20.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Aniu, teraz to wiem o co chodzi z tymi liliami i liliowcami i chyba umieszczę jakiś liliowiec w moim ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Aniu Fajnie wyglądasz na tej fotce w sepii Co do twoich kwiatów to są cudne, chyba masz taką rekę do roślinek że cie lubią i tak kwitną, do zwierżatek chyba też Co do dyplomów to ciesz sie teraz tym co jest nawet nei zobaczysz jak szybko to przeminie , synek pójdzi edo przedszkola a ty powyciągasz te swoje dyploy i hajda do pracy czas spędzony z takim maleństwem ma swój niepowtarzalny urok i momo ż emoze nie widzimy daje nam dużo dobrego A troski i zmartwienia i obawy juz zawsze będą cię męczyć Pozdrówka i samych miłych i dobrych dni Bo jakie mogą być w takim cudnym otoczeniu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andrzejko Serdeczne dzięki za tyle ciepłych słów Jeśli chodzi o mój ogródek to jestem zupełną amatorką, ale roślinki po prostu kocham I szalenie cieszą mnie efekty moich starań o ich dobro i piękno. Poza tym mocno postanowiłam sobie, że kiedyś będę miała piękny ogród, którego będzie można zazdrościć I teraz powoli, powoli, tu dosadzam, tam przesadzam A dom bez zwierzaków to dla mnie nie dom! Trzeba mieć kogoś do poddrapania za uchem albo ogrzania zmarzniętcyh stóp zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.07.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aniu ja myślałam, że wychodzące ząbki to najgorsza rzecz na świecie! Niestety teraz jesteśmy na etapie BUNTU DWULATKA i nauki siusiu i kupki do nocnika. Masakra. Nocnik stoi obok a on robi kupkę na wykładzinę dywanową Chcę zaznaczyć, że Adam wszytsko roumie co się do niego mówi (ostatnio się go pytam "Synku mam do Ciebie mówić po angielsku?"). Wszystko przed Wami. Niech Pawełek rośnie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aniu ja myślałam, że wychodzące ząbki to najgorsza rzecz na świecie! Niestety teraz jesteśmy na etapie BUNTU DWULATKA i nauki siusiu i kupki do nocnika. Masakra. Nocnik stoi obok a on robi kupkę na wykładzinę dywanową Chcę zaznaczyć, że Adam wszytsko roumie co się do niego mówi (ostatnio się go pytam "Synku mam do Ciebie mówić po angielsku?"). Wszystko przed Wami. Niech Pawełek rośnie zdrowo. No tak, teraz już te ząbki nie wyglądają tak strasznie Dzięki za pociechę A Tobie życzę wytrwałości, cierpliwości i powodzenia w trudnej sztuce wychowywania (jejku, co to będzie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 26.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Aniu gratuluję pieknego ogrodu Ciekawa jestem wg jakiego projektu budowaliście domek ? Dziś 26 dzień lipca święto Twoje , Więc przyjmij życzenia moje. Jak najmniej trosk, Słońca każdego ranka, Dużo zdrowia i uśmiechu oraz pociechy z synka na każdym kroku http://www.roze.pl/gfx/S047_big.jpg aha....to dla Ciebie ..... http://www.roze.pl/gfx/S049_big.jpg oczywiście, poczęstuj najbliższych http://images1.fotosik.pl/111/3a94c164281c5c22.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Martynko Bardzo, bardzo dziękuję Nasz domek to projekt gotowy Muratora D33 Nieduży Pociechę z synka mamy, oj mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Pafcio cudny jest takie dzieciaczki to sama radość Nie pyskuje, nie psoci, grzeczniuszek Prosze go ucałowac od cioci andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Aniu wszytkiego co najlepszego w dniu imienin http://www.free-nature-photos.org/fotodb/55_poppies_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 jeszcze raz spóźnione życzenia imieninowe http://www.strykowski.net/lato2006/Rumianek_pospolity_na_wietrze_2209.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ivonka Dziękuję, są prześliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ivonka Dziękuję, są prześliczne! tak myślałam że będą Ci sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Oj, Aniu, Przeżyjesz jutrzejszy dzień , bedzie dobrze, zobaczysz. Marchwiany Pawełek wygląda cudnie. Jak zawsze zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Oj, Aniu, Przeżyjesz jutrzejszy dzień , bedzie dobrze, zobaczysz. Marchwiany Pawełek wygląda cudnie. Jak zawsze zresztą. Tomku, już niedługo zobaczysz go na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Aniu 100 Lat i jeszcze 100 Lat !!!! trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie OK http://img82.imageshack.us/img82/5804/bukiet2015ea0.jpg Pawełka proponuję przenieść z kąpaniem do wanny lub wanienkę stawiać na taboretach w wannie,żeby plecy nie bolały. Na ząbki pomagają sucharki - tylko trzeba maluszka pilnować żeby nie odłamał większego kawałka,jest też żel na dziąsełka i gryzaczki gumowe schłodzone w lodówce.Pozdrawiam całą rodzinkę i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Rzeczywiście masz wesoło. Skąd ja to znam? Tyle że ja mam to już za sobą- jakieś 4 latka. Pawełek wygląda słodko w tej wanience, a szczególnie po marchewkowym deserku. A jeśli chodzi o jego humorki, to może jest mu za gorąco- tak jak wszystkim. Skoro tak dobrze czuje się w kąpieli, to może tak częściej....Ja swojego kąpałam kilka razy dziennie- tylko to miało mu ulżyć w bólach brzuszka (miał okropną kolkę). Ale zawsze po kąpieli się uspokajał i szybciutko zasypiał. A przy tych upałach może taka chłodząca kąpiel też dobrze mu zrobi??Lilie i liliowce przepiękne. również mam liliowce, tylko ostatnio bardzo zaniedbane- brak czasu.pozdrawiam i czekam na relacje z najważniejszego dnia Pawełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aniu 100 Lat i jeszcze 100 Lat !!!! trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie OK http://img82.imageshack.us/img82/5804/bukiet2015ea0.jpg Pawełka proponuję przenieść z kąpaniem do wanny lub wanienkę stawiać na taboretach w wannie,żeby plecy nie bolały. Na ząbki pomagają sucharki - tylko trzeba maluszka pilnować żeby nie odłamał większego kawałka,jest też żel na dziąsełka i gryzaczki gumowe schłodzone w lodówce.Pozdrawiam całą rodzinkę i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ. Kasiu Dzięki! Udało się chyba Żel i gryzaczki stosujemy, a co do wanny... to my jeszcze nie mamy wanny Ale wyspa w kuchni spełnia swoją rolę doskonale, pochlapane kuchenne kafelki nie bolą, mopek w łapkę i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aniu - jak Pawełek - grzeczny był wczoraj? mam nadzieję że chrzciny się udały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Rzeczywiście masz wesoło. Skąd ja to znam? Tyle że ja mam to już za sobą- jakieś 4 latka. Pawełek wygląda słodko w tej wanience, a szczególnie po marchewkowym deserku. A jeśli chodzi o jego humorki, to może jest mu za gorąco- tak jak wszystkim. Skoro tak dobrze czuje się w kąpieli, to może tak częściej.... Ja swojego kąpałam kilka razy dziennie- tylko to miało mu ulżyć w bólach brzuszka (miał okropną kolkę). Ale zawsze po kąpieli się uspokajał i szybciutko zasypiał. A przy tych upałach może taka chłodząca kąpiel też dobrze mu zrobi?? Lilie i liliowce przepiękne. również mam liliowce, tylko ostatnio bardzo zaniedbane- brak czasu. pozdrawiam i czekam na relacje z najważniejszego dnia Pawełka. Na szczęście upały już u nas zelżały. Dziś nawet przyjemny chłodek Ale wiesz - masz rację - spróbuję go częściej wkładać do wody, skoro tak to lubi. Chrzciny już za nami. Opisałam w dzienniku jak to wszystko wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aniu - jak Pawełek - grzeczny był wczoraj? mam nadzieję że chrzciny się udały pozdrawiam Udały, dziękuję Paweł - super się spisał Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts