Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu Fajnie wyglądasz na tej fotce w sepii 8) 8)

Co do twoich kwiatów to są cudne, chyba masz taką rekę do roślinek że cie lubią i tak kwitną, do zwierżatek chyba też 8) :wink:

Co do dyplomów to ciesz sie teraz tym co jest nawet nei zobaczysz jak szybko to przeminie , synek pójdzi edo przedszkola a ty powyciągasz te swoje dyploy i hajda do pracy 8) 8) 8)

czas spędzony z takim maleństwem ma swój niepowtarzalny urok i momo ż emoze nie widzimy daje nam dużo dobrego 8)

A troski i zmartwienia i obawy juz zawsze będą cię męczyć :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Pozdrówka i samych miłych i dobrych dni 8) Bo jakie mogą być w takim cudnym otoczeniu :roll: :wink: 8) 8) 8) 8) 8)

Andrzejko

Serdeczne dzięki za tyle ciepłych słów :lol: :lol:

Jeśli chodzi o mój ogródek to jestem zupełną amatorką, ale roślinki po prostu kocham :lol: I szalenie cieszą mnie efekty moich starań o ich dobro i piękno.

Poza tym mocno postanowiłam sobie, że kiedyś będę miała piękny ogród, którego będzie można zazdrościć :oops: I teraz powoli, powoli, tu dosadzam, tam przesadzam :lol:

A dom bez zwierzaków to dla mnie nie dom! :lol: :lol:

Trzeba mieć kogoś do poddrapania za uchem albo ogrzania zmarzniętcyh stóp zimą :lol:

Aniu ja myślałam, że wychodzące ząbki to najgorsza rzecz na świecie! Niestety teraz jesteśmy na etapie BUNTU DWULATKA :evil: :evil: :evil: i nauki siusiu i kupki do nocnika. Masakra. Nocnik stoi obok a on robi kupkę na wykładzinę dywanową :evil: :evil: :evil: Chcę zaznaczyć, że Adam wszytsko roumie co się do niego mówi (ostatnio się go pytam :D "Synku mam do Ciebie mówić po angielsku?").

Wszystko przed Wami. Niech Pawełek rośnie zdrowo.

Aniu ja myślałam, że wychodzące ząbki to najgorsza rzecz na świecie! Niestety teraz jesteśmy na etapie BUNTU DWULATKA :evil: :evil: :evil: i nauki siusiu i kupki do nocnika. Masakra. Nocnik stoi obok a on robi kupkę na wykładzinę dywanową :evil: :evil: :evil: Chcę zaznaczyć, że Adam wszytsko roumie co się do niego mówi (ostatnio się go pytam :D "Synku mam do Ciebie mówić po angielsku?").

Wszystko przed Wami. Niech Pawełek rośnie zdrowo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No tak, teraz już te ząbki nie wyglądają tak strasznie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki za pociechę :lol:

A Tobie życzę wytrwałości, cierpliwości i powodzenia w trudnej sztuce wychowywania (jejku, co to będzie? :wink: ) :lol:

Aniu gratuluję pieknego ogrodu :p Ciekawa jestem wg jakiego projektu budowaliście domek ?

Dziś 26 dzień lipca święto Twoje :p ,

Więc przyjmij życzenia moje.

Jak najmniej trosk,

Słońca każdego ranka,

Dużo zdrowia i uśmiechu

oraz pociechy z synka na każdym kroku :wink:

http://www.roze.pl/gfx/S047_big.jpg

aha....to dla Ciebie ..... :lol:

http://www.roze.pl/gfx/S049_big.jpg

oczywiście, poczęstuj najbliższych :wink:

http://images1.fotosik.pl/111/3a94c164281c5c22.png

Oj, Aniu, Przeżyjesz jutrzejszy dzień :D , bedzie dobrze, zobaczysz. Marchwiany Pawełek wygląda cudnie. Jak zawsze zresztą. :D

Aniu 100 Lat i jeszcze 100 Lat !!!! trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie OK

http://img82.imageshack.us/img82/5804/bukiet2015ea0.jpg

Pawełka proponuję przenieść z kąpaniem do wanny lub wanienkę stawiać na taboretach w wannie,żeby plecy nie bolały.

Na ząbki pomagają sucharki - tylko trzeba maluszka pilnować żeby nie odłamał większego kawałka,jest też żel na dziąsełka i gryzaczki gumowe schłodzone w lodówce.Pozdrawiam całą rodzinkę i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ. :lol: :lol: :lol:

Rzeczywiście masz wesoło. Skąd ja to znam? Tyle że ja mam to już za sobą- jakieś 4 latka. Pawełek wygląda słodko w tej wanience, a szczególnie po marchewkowym deserku.

A jeśli chodzi o jego humorki, to może jest mu za gorąco- tak jak wszystkim. Skoro tak dobrze czuje się w kąpieli, to może tak częściej....

Ja swojego kąpałam kilka razy dziennie- tylko to miało mu ulżyć w bólach brzuszka (miał okropną kolkę). Ale zawsze po kąpieli się uspokajał i szybciutko zasypiał. A przy tych upałach może taka chłodząca kąpiel też dobrze mu zrobi??

Lilie i liliowce przepiękne. również mam liliowce, tylko ostatnio bardzo zaniedbane- brak czasu.

pozdrawiam i czekam na relacje z najważniejszego dnia Pawełka.

Aniu 100 Lat i jeszcze 100 Lat !!!! trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie OK

http://img82.imageshack.us/img82/5804/bukiet2015ea0.jpg

Pawełka proponuję przenieść z kąpaniem do wanny lub wanienkę stawiać na taboretach w wannie,żeby plecy nie bolały.

Na ząbki pomagają sucharki - tylko trzeba maluszka pilnować żeby nie odłamał większego kawałka,jest też żel na dziąsełka i gryzaczki gumowe schłodzone w lodówce.Pozdrawiam całą rodzinkę i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ. :lol: :lol: :lol:

Kasiu

Dzięki! Udało się chyba :wink:

Żel i gryzaczki stosujemy, a co do wanny... to my jeszcze nie mamy wanny :roll: Ale wyspa w kuchni spełnia swoją rolę doskonale, pochlapane kuchenne kafelki nie bolą, mopek w łapkę i po krzyku :wink:

Rzeczywiście masz wesoło. Skąd ja to znam? Tyle że ja mam to już za sobą- jakieś 4 latka. Pawełek wygląda słodko w tej wanience, a szczególnie po marchewkowym deserku.

A jeśli chodzi o jego humorki, to może jest mu za gorąco- tak jak wszystkim. Skoro tak dobrze czuje się w kąpieli, to może tak częściej....

Ja swojego kąpałam kilka razy dziennie- tylko to miało mu ulżyć w bólach brzuszka (miał okropną kolkę). Ale zawsze po kąpieli się uspokajał i szybciutko zasypiał. A przy tych upałach może taka chłodząca kąpiel też dobrze mu zrobi??

Lilie i liliowce przepiękne. również mam liliowce, tylko ostatnio bardzo zaniedbane- brak czasu.

pozdrawiam i czekam na relacje z najważniejszego dnia Pawełka.

Na szczęście upały już u nas zelżały. Dziś nawet przyjemny chłodek :lol:

Ale wiesz - masz rację - spróbuję go częściej wkładać do wody, skoro tak to lubi.

Chrzciny już za nami. Opisałam w dzienniku jak to wszystko wyglądało :lol: