martynka1 31.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aniu gratuluję pięknego dmku i ogrodu. Powiem w sekrecie, że zazdroszczę ci pięknych kwiatów - a w szczególnosci moich ulubionych róż i liliowców. Aniu kiedy masz czas zajmowac sie ogrodem, bo widze ze ogród jest bardzo zadbany, a wiem z doświadczenia że przy maluszku zazwyczaj brakuje czasu . Pozdrawiam i życze dużo pociechy z synka. P.S. Czekam na dalsze zdjecia ogrodu http://images3.fotosik.pl/110/d3d42ab5b5b4eb78.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Martynko Bardzo dziękuję Cieszę się ogromnie, że nasz domek i ogród tak Ci się podoba. Co do czasu... Wiesz, mam cudownych rodziców, którzy bardzo chętnie mi pomagają, i którzy kochają swojego wnuka i nasz ogród tak samo jak ja. Bez ich pomocy nic nie wyglądałoby tak, jak wygląda Dodatkowo - mój tato podziela moją pasję do róż Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu spóźnione ale bardzo szczere życzenia imieninowe Cieszę się że impreza się udała a Pawcio był grzeczniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aniu spóźnione ale bardzo szczere życzenia imieninowe Cieszę się że impreza się udała a Pawcio był grzeczniutki Dziękuję Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 04.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aniu powinnaś nazywać się Zielonoręka Macie fantastyczny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aniu powinnaś nazywać się Zielonoręka Macie fantastyczny ogród Ori - dzięki Ale odpowiem przekornie - wszystko zależy od tego, jak się ustawi aparat fotograficzny, i od tego, czego NIE widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cuuuuuuuuuuudne te kwiaty twoje Można by na nie patrzeć godzinami Nie gniewsz się ż ete z dzinnika ustawiłam u siebie jako tapete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aniu ogród PRZECUDAŚNY !!!!!!!!!!!!!!!!!! W przyszłym roku będę Cię zamęczać pytaniami przy urządzaniu swojego.Buziaki dla Pawełka i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jak zawsze ogród powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziewczęta kochane Zawstydzacie mnie Staram się, jak mogę, a że ładnie wychodzi, to mogę tylko się cieszyć i dziękować za słowa uznania Sporo pomysłów ciągle łazi mi po głowie, więc mogę obiecać, że w przyszłym roku będzie jeszcze ładniej Andrzejko - oczywiście, że się nie gniewam, no co Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Mam sąsiadów, którzy na ogrodzie mają wszystko. W zeszłym tygodniu dostałam wiadro ogórków. U nas to Paweł je te świeże małosolne, ja czekam trochę dłużej. Paweł nie rozumie jak można jeść takie zepsute . Dziś dostałam dwa wiadra papierówek są takie pyszne, kwaśne. Nie dam rady ich jednak zjeść, no chyba,że mi tata pomoże. Z niego to pies na jabłka. Sąsiadka zachęca abym zrobiła mus jabłkowy. Będzie na zimę do wypieków. Ale ja raz popełniłam murzynka i wyszedł mi z zakalcem. Paweł się zajadał. Musi mnie kochać ponad wszystko. Musze podjąć decyzję o zaprawianiu do piątku, bo wyjeżdżamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Bartek mnie kocha najbardziej, kiedy popełniam zakalce. Uwielbia je Ja zapadłam na przetwory rok temu Co ta ciąża robi z człowieka I w dodatku mi zostało Czego i Tobie życzę! Mus jabłkowy... mmmm... A jakie dla dziecka dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Aniu, wiśnie pod koniec sezonu? A ja myślałam, że dawno już się skończyły. Zresztą moje od miesiąca są już w słoikach (właśnie soki i konfitury). Też lubię takie zabawy w przetwory. Wczoraj robiłam ogórki, w piątek czas na paprykę i śliwki. W tym roku, ze względu na budowę poprzestanę tylko na tym, ale zwykle szaleję całe lato. No i liczę jeszcze na grzybki, bo u mnie lasy baaaaaaaaardzo grzybowe. Tak wię mamy podobne pasje No i nie mogę się już doczekać, kiedy zacznę urządzać mój ogród. Jak patrzę na Twoje okazy, to aż mnie ściska z zazdrości. Masz rękę do kwiatów. I one to czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Tabalugo Wiśnie pod koniec sezonu przetworowego W tym roku - ze względu na Pawła i własne wygodnictwo ( ) będę robić soki i dżemu z wiśni mrożonych, wypestkowanych Mam możliwość zakupu bezpośrednio w miejscu skupu owoców, więc z tego skorzystam Ja się w tym roku mocno nastawiam na zrobienie konfitury z winogron i wermutu, o której rok temu okrutnie się rozpisywałam i ... na tym się skończyło W tym roku nie odpuszczę Co do kwiatów i ogródka, to... dziękuję Do forumowych mistrzów jeszcze mi baaardzo daleko, ale się staram, no i mam do pomocy moich cudownych rodziców A w tajemnicy Ci powiem, że na przyszłą wiosnę będę dumnie prezentować obelisk herbacianych róż pnących Ale ciii, nikomu nie mów Pozdrawiam serdecznie! Pewna jestem, że Twój ogród będzie i tak najpiękniejszy na świecie - bo Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witaj Aniu! Mam pytanie odnośnie Waszej spiżarni. Jakie ma dokładnie wymiary i te drewniane półki jakiej są szerokości - głębokości. Bardzo proszę napiszesz mi w wolnej chwili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witaj Aga Spiżarnia ma 2 m dłogości i 1.35 m szerokości. Na całej jednej ścianie (2 m) stoją te półki, a ich głębokość to 35 cm. Nie jest to jedna decha, ale dwie, z przerwą w środku. Pomogłam jakoś? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Tak dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Tabalugo Wiśnie pod koniec sezonu przetworowego W tym roku - ze względu na Pawła i własne wygodnictwo ( ) będę robić soki i dżemu z wiśni mrożonych, wypestkowanych Mam możliwość zakupu bezpośrednio w miejscu skupu owoców, więc z tego skorzystam A, to teraz rozumiem. Drylowanie, i to jeszcze z małym dzieciątkiem to wątpliwa przyjemność. A konfiturki z wisienek- palce lizać. Konfiturki z winogron i wermutu- hm, brzmi ciekawie. Nie mogę się już doczekać na ten obelisk (ciiiiii......)Czyli już założony, tylko efekty będziemy oglądać w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Latam po tych dziennikach i co znowu komlpeksy jak już nei popełniam zakalców to przeszedł czas na przetwory O ogrodach nie wspomne Aniu zapełniaj spiżarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Aniu - Pawcio twój uśmiech już ma, a u mnie to po matce odziedziczyli ...alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts