Ivonesca 02.10.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ivonka Zanim ja coś wybiorę... Bo wszystkie są cudne po prostu, a jest ich ... A tu właśnie mam problem - bo przez ten licznik Pawła mieści się tylko albo link do dziennika albo do komentarzy - to co mam wybrać? Co jest bardziej potrzebne i wygodne? Bo nie wiem hmmm, skoro trzeba wybierać to niech jednak zostanie dziennik...komentarzy będziemy szukać...na szczęście Twoje rzadko spadają na 2 stronę więc nie powinno być tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Jak zawsze cudnie i domowe Aż czuć te przetwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jak zawsze cudnie i domowe Aż czuć te przetwory Aga A naleśniki z serkiem waniliowym i takim domowym dżemem wiśniowym to po prostu bajka! Rozumiem, że ktoś nie robi przetworów bo nie lubi albo nie ma czasu i mu na tym nie zależy. Ale nie rozumiem, jak ktoś mówi, że nie robi bo można takie same kupić w sklepie. (Mam tak twierdzących znajomych). TAKIEGO smaku te dżemy ze sklepu nie mają i nigdy mieć nie będa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Rozumiem, że ktoś nie robi przetworów bo nie lubi albo nie ma czasu i mu na tym nie zależy. Ale nie rozumiem, jak ktoś mówi, że nie robi bo można takie same kupić w sklepie. (Mam tak twierdzących znajomych). TAKIEGO smaku te dżemy ze sklepu nie mają i nigdy mieć nie będa! Racja!!! jak ta tesknię za samkiem dżemów mojej babci I właśnie dlatego, żeby odnalezc smak dzicimstwa zamierzam robic przetwory - choc mala porycjke jakiegos smakolyku - jak tylko bede miala ta swoja wymarzona kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Rozumiem, że ktoś nie robi przetworów bo nie lubi albo nie ma czasu i mu na tym nie zależy. Ale nie rozumiem, jak ktoś mówi, że nie robi bo można takie same kupić w sklepie. (Mam tak twierdzących znajomych). TAKIEGO smaku te dżemy ze sklepu nie mają i nigdy mieć nie będa! Racja!!! jak ta tesknię za samkiem dżemów mojej babci I właśnie dlatego, żeby odnalezc smak dzicimstwa zamierzam robic przetwory - choc mala porycjke jakiegos smakolyku - jak tylko bede miala ta swoja wymarzona kuchnie BRAWO Iga! A jak sie potem przyjemnie wyciaga taki słoiczek ze spiżarni i stawia na stole gdy śniegi i zimne wichry za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2006 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja też dołączam się do zdania że smak domowych przetworów jest całkiem inny Poza tym wiesz co dajesz do środka Aniu - a teraz z innej beczki: czy mielście taką bialą skrzynkę gazową czy ją malowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Rozumiem, że ktoś nie robi przetworów bo nie lubi albo nie ma czasu i mu na tym nie zależy. Ale nie rozumiem, jak ktoś mówi, że nie robi bo można takie same kupić w sklepie. (Mam tak twierdzących znajomych). TAKIEGO smaku te dżemy ze sklepu nie mają i nigdy mieć nie będa! Racja!!! jak ta tesknię za samkiem dżemów mojej babci I właśnie dlatego, żeby odnalezc smak dzicimstwa zamierzam robic przetwory - choc mala porycjke jakiegos smakolyku - jak tylko bede miala ta swoja wymarzona kuchnie tylko nie przesadzajcie z ilością moja rodzinka tak sie rozsmakowała w dżemach mojej roboty ,że z roku na rok robiłam coraz więcej ......i. co ?.....przejadły sie mam jeszcze kilka słoików z czarnej porzeczki sprzed ......hmmm 4 lat?? juz nie robię dżemów ...smażę tylko borówki do mięs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 U mnie beda mikroskopije ilosci. Maz ze wzgledu na zdrowy tryb zycia nie jada nic (albo stara sie) co ma cukier - w tym drzemow tez oczywiscie Nwet nie wiem czy bedzie jadl moje ciasta Powiedzial, ze zobaczy Dodam, ze kiedys jadl slodycze jak smok ale ja mu sie pojawila mala oponka to sie odchudzil i zaprzestal, zeby go nie kusilo To sie nazywa sila woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja też dołączam się do zdania że smak domowych przetworów jest całkiem inny Poza tym wiesz co dajesz do środka Aniu - a teraz z innej beczki: czy mielście taką bialą skrzynkę gazową czy ją malowaliście? Mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 U mnie beda mikroskopije ilosci. Maz ze wzgledu na zdrowy tryb zycia nie jada nic (albo stara sie) co ma cukier - w tym drzemow tez oczywiscie Nwet nie wiem czy bedzie jadl moje ciasta Powiedzial, ze zobaczy Dodam, ze kiedys jadl slodycze jak smok ale ja mu sie pojawila mala oponka to sie odchudzil i zaprzestal, zeby go nie kusilo To sie nazywa sila woli O kurka To rzeczywiście silna wola. Ale też pójście na łatwiznę Bo łatwiej nie jeść wcale niż rozsądne ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja nie robię bo mało tego jadamy ja wcale dzieci wcale mąż wyjątkowo. Ale jeśli chodzi o walory smakowe to nic domowych nie przeskoczy Aniu zdjęcia rzeczywiście cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja nie robię bo mało tego jadamy ja wcale dzieci wcale mąż wyjątkowo. Ale jeśli chodzi o walory smakowe to nic domowych nie przeskoczy Aniu zdjęcia rzeczywiście cudne Ani kwaśnych, ani słonych, ani słodkich? To co Wy jecie? Sam makaron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja też dołączam się do zdania że smak domowych przetworów jest całkiem inny Poza tym wiesz co dajesz do środka Aniu - a teraz z innej beczki: czy mielście taką bialą skrzynkę gazową czy ją malowaliście? Mieliście a tak pytałam bo my mamy ohydną żółtą i myśle o jej przemalowaniu bardziej pod kolor tynku....farba do powierzchni metalowych i chyba się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ivonesca kiedys w jakim pismie widzialam sprzety w kuchni - w tym kuchenke- przemalowana na kolor mebli (rowniez starych i ratowanych malowaniem). To byla taka artystyczna kuchnia, wiec nie byli idelanie rowno pokryte - a w takie smugi i i przecierki. Niestety nie wiem jak to zrobili, ale bardzo mi sie podobalo takze mysle, ze ci sie uda A w ogole to ja tez bede miala bialy piekarnik Te wszytskie srebra i inoxy sa trodne w utrzymaniu czystosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 iga - ale ja pisałam o skrzynce gazowej na zewnątrz domu ale kiedyś w innym miejscu pisałam też o białym okapie nad kuchenką, który chciałam pomalować - tak że info i tak mi sie przyda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.10.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 iga - ale ja pisałam o skrzynce gazowej na zewnątrz domu Ups Blondyna nieoczytana wylazla na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2006 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 iga - ale ja pisałam o skrzynce gazowej na zewnątrz domu Ups Blondyna nieoczytana wylazla na wierzch nic sie przecież nie stało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja nie robię bo mało tego jadamy ja wcale dzieci wcale mąż wyjątkowo. Ale jeśli chodzi o walory smakowe to nic domowych nie przeskoczy Aniu zdjęcia rzeczywiście cudne Ani kwaśnych, ani słonych, ani słodkich? To co Wy jecie? Sam makaron? I jeszcze ziemniaki A z dżemów najlpeij lubię zółty ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 I jeszcze ziemniaki A z dżemów najlpeij lubię zółty ser A ja wiśniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ivonka Myślę, że można ją przemalować bez żadnych problemów A nasza w rzeczywistości jest jakaś taka szarawa, wcale nie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.