Ew-ka 06.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 I jeszcze ziemniaki A z dżemów najlpeij lubię zółty ser A ja wiśniowy czarna porzeczka i powidła śliwkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ivonka Myślę, że można ją przemalować bez żadnych problemów A nasza w rzeczywistości jest jakaś taka szarawa, wcale nie biała nasza jest szara ....ps....coby nie otwierać jej za każdym razem ,aby sprawdzić ilość zużytego gazu H. wyciął malutkie okienko na wysokości licznika -jeden rzut oka i wszystko jasne ( takie zboczenie ma mój małż - sprawdza ilość zużytego gazu - takie hobby zimowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivonka Myślę, że można ją przemalować bez żadnych problemów A nasza w rzeczywistości jest jakaś taka szarawa, wcale nie biała nasza jest szara ....ps....coby nie otwierać jej za każdym razem ,aby sprawdzić ilość zużytego gazu H. wyciął malutkie okienko na wysokości licznika -jeden rzut oka i wszystko jasne ( takie zboczenie ma mój małż - sprawdza ilość zużytego gazu - takie hobby zimowe ) sprytne to - nie powiem ja myśle żeby pomalować swoją a w przyszlości na tej sicnie, przed skrzynką posadzić coś pnącego - niestety to strona północna więc wyboru za dużego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A moja jest czarna i jeszcze wisi na budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.10.2006 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A moja jest czarna i jeszcze wisi na budynku chyba juz wolałabym czarną niż taką typowo gazową - żółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.10.2006 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Aniu - ależ refleksje w ciągu pierwszego roku życia dziecka jest ich całkiem sporo dziecko co i rusz się czegoś uczy i cały czas nas zaskakuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Powiem ci Aniu, ze piekny ten twoj sunus - ja tego nie mowie czesto o malcach Ma na prawde piekne oczy - bardzo mi sie podobaj piwne oczy w ogole. A na dziececej glowce to takie duze piwne oczy szeroko otwrte i patrzace na swiat - cudo A jakosc zdjec faktycznie fantastyczna. To byla cyfrowa lustrzanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Iga W imieniu przystojniaka dziekuję Dobrze Cię rozumiem, bo ja nigdy się nie zachwycałam małymi dziećmi Miałam nawet coś na rodzaj wstrętu No ale natura mnie wkopała i teraz muszę się czasem gryźć w język, żeby nie piać z zachwytu nad tym małym wesołym bąkiem Cyfrowa lustrzanka. Teraz na takie coś choruje mój mąż. Ciekawe co będzie pierwsze - taras czy aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Idę się upić Nie pomaga. No chyba, że codziennie, niezmiennie Tego nie próbowałam Pawełek rośnie i przystojnieje Najbardziej podoba mi się to zdjęcie z obłoczkami Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Cóż Aniu nasze pociechy rosną a My jako rodzice coraz mniej jesteśmy im potrzebni Ja zamiast picia pocieszam się tym że mam więcej czasu dla siebie Gdyby Bartek był moim mężem to byłby to aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Magi Rzeczywiście nie pomogło Wczoraj wypiłam pifko a Pafcio dziś znów siada co chwilka o własnych siłach, głośno przy tym gaworząc i bulgocząc A zdjęć przecudnych ma całe mnóstwo. Teraz mam nie lada problem, żeby trochę ich powybierać do wywołania Aga Ale ja tak bardzo chcę już ten taras, że przeczuwam ostre dyskusje jak przyjdą pieniążki Ale w sumie nie wiadomo kiedy przyjdą, więc się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja też dużo rzeczy chcę a potem mam szalństwo w oczach iiiiiiiiii......... mój mąż który sprowadza mnie na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja też dużo rzeczy chcę a potem mam szalństwo w oczach iiiiiiiiii......... mój mąż który sprowadza mnie na ziemie U nas to ja jestem ta sprowadzająca Kurde, głupia rola Ale czasem mój mąż się przełamuje i robi mi szalone bardziej lub mniej niespodzianki. Cieszę się wtedy jak mała dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Widocznie musi być w domu jakiś kontroler Ja kontroluje inne strony domowego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Widocznie musi być w domu jakiś kontroler Ja kontroluje inne strony domowego życia Na przykład porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Widocznie musi być w domu jakiś kontroler Ja kontroluje inne strony domowego życia Na przykład porządek Nio na przykład Chociaż ostatnio ma straszne zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Młoda mamo Ksiązkowo powinien najpier raczkować a potem chodzić Ale jak wiadomo człowiek to typ bardzo indywidualny i z maluchami jest podobnie. Pocieszam Cię moje dziewczyny najpier chodziły samodzielnie a dopiero potem raczkowały i jakoś nie widzę żeby było z nimi cos nie tak A teraz masz w domu kupę radości i musisz mieć oczy dookoła głowy bo skończyły się już czasy że gdzie się dziecię położy tam jest Zaczyna się niezła zabawa i tak z biegiem czasu będzie coraz weselej ale także i nerwowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Młoda mama codziennie się czegoś uczy. Teraz się dowiaduję, że mimo, że coś już było dobrze (patrz ZASYPIANIE) to nie znaczy, że już tak będzie. Bo nie jest Zwalam wszystko na zęby (są już 4, idą następne 2) i dzwigam co wieczór wierzgające 11 kg, a potem kilka razy w nocy. A ile łez oboje przy tym wylewamy to siwy dym Ciekawe, co jeszcze się pogorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 1 rada i jak dla mnie zawsze podstawowa ( wiem że się wymądrzam ale sorry ). Bardzo trudne zadanie ale naprawdę skutkuje Proponuję potrenować Spokojna mama = spokojne dziecko A że u dzieci nic nie jest na stałe i trwałę to już inna inżość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A to ja chyba twarda jestem, bo ja ryczę jak już on zaśnie. Nigdy przy nim. Przy synusiu jestem spokojna Tylko potem nerwy czasem mi puszczają I proszę - wymądrzaj się u mnie jak najczęściej. Potrzebuję dobrych rad czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts