Anna Wiśniewska 24.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki Ivonka PS. Żebyś Ty wiedziała, jak Pafcio dorośle wygląda w papciuszkach Zaraz wklęję zdjęcia do albumu Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Widać że z Pawełka robi się już Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Widać że z Pawełka robi się już Paweł Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.12.2006 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Widać że z Pawełka robi się już Paweł Niestety niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Widać że z Pawełka robi się już Paweł Niestety Poczekaj, poczekaj jeszcze nie jest tak źle Ale będzie tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wiem Aga, że będzie gorzej Dziś sobie uświadomiłam, że wykonałam już swoją część roboty w temacie "Babcią być" i że reszta należy do mojego malutkiego synusia - Pawełka To dopiero trauma A tak na serio - Paweł zrobił się krzykliwy Pokazuje palcem co chce, albo co mu się podoba i kwiczy na to I gadek mały łazi już całkiem pewnie przy wszystkich meblach, zaczyna nawet się puszczać Co to będzie z choinką w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jak to co ???? Bedzie ciekawie Wie chlopak czego chce tylko nie ustępuj mu za bardzo Duzo zdrówka Wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Aga, w moim mniemaniu się nie daję Dziadki na mnie krzywo patrzą, że jestem taka surowa, co akurat odbieram jako dobry znak Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Aniu - tak trzymaj i nie daj się a z Pawełka wyrośnie super chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dzięki Maluszku! Ogromnie miło Cię widzieć! Paweł jest nie do podrobienia. Wczoraj gdy do śniadania tatuś nie chciał mu dać picia zmarszczył czoło, pochylił główkę do przodu i tak hipnotyzował Bartka spojrzeniem w stylu " Ja Ci jeszcze pokażę, kto tu rządzi" Bartek nie wytrzymał i ryknął śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dlaczego ja tego nie widziałam? Nagrywasz Pawcia kamerką? Ja swoje nagrywałam, to teraz moje ulubione "hity kinowe" Czy Pawcio już mówi - tola? Anusia, mam nadzieję, że go nauczyłaś jeśli nie, to przyjeżdżam po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Tolusia Pafcio mówi mama, baba, amba i małpa Ale zobacz co najbardziej lubi pić - zerknij do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Aniu, Pawelek jest taki slodki, ze az oczu nie mozna oderwac od tych zdjec...A czy on na prawde juz je sam to jablko tak jak na zdjeciu??? Zabawnie macie teraz z nim, bo to taki maly psotnik, a tyle w sobie ma wdzieku, ze nie mozna mu sie sprzeciwiac,nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Tolusia Pafcio mówi mama, baba, amba i małpa Ale zobacz co najbardziej lubi pić - zerknij do albumu zerknęłam słodziutki, kochany, mądry chłopczyk, wie co najlepsze szeptałam mu o tym na ucho latem i zobacz...zapamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Aniu, Pawelek jest taki slodki, ze az oczu nie mozna oderwac od tych zdjec...A czy on na prawde juz je sam to jablko tak jak na zdjeciu??? Zabawnie macie teraz z nim, bo to taki maly psotnik, a tyle w sobie ma wdzieku, ze nie mozna mu sie sprzeciwiac,nie?! Zeljko Właśnie tak. Sam tak zajada jabłko, surową marchewkę, banany, kiwi (baaardzo lubi). Tylko ja potem czasem muszę dokładnie myć i jego, i krzesełko i podłogę Słodki psotnik - nic dodać, nic ująć Minki robi przecudowne, pokazuje różne rzeczy wyciągniętym "dyrektorsko" grubiutkim paluszkiem wskazującym i wędruje po całym domu albo na kolankacha, albo na nóżkach przy meblach. I rozbrajająco się usmiecha i śmieje. Zdjęcia tego nie oddają w pełni Sprzeciwiam się mu zasadniczo ja. Moze jeszcze troszkę moja mama. Reszta famili - okręcona wokół tego paluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Tolusia Pafcio mówi mama, baba, amba i małpa Ale zobacz co najbardziej lubi pić - zerknij do albumu zerknęłam słodziutki, kochany, mądry chłopczyk, wie co najlepsze szeptałam mu o tym na ucho latem i zobacz...zapamiętał No właśnie tak myślałam, że to Twoja sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steveorginal 20.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 prosze o link do zdjęć ani ,a tych z boasem nieumiem otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 prosze o link do zdjęć ani ,a tych z boasem nieumiem otworzyć kliknij na..... www.....tam sa wszystke zdjęcia tematycznie ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aniu -Pawełek jest przesłodki ale będziecie mieli cudne święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aniu -Pawełek jest przesłodki ale będziecie mieli cudne święta Mam nadzieję Ew-ka Że zdążymy coś zjeść, zanim Pafcio to ściągnie ze stołu PS. To będą moje pierwsze Święta bez obrusu na stole (zawsze był taki miękko opadający na podłogę), z choinką zastawioną kanapą i z ciastami w zamkniętym pokoju I będzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts