Ivonesca 16.07.2004 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 ...a ja czekam cały czas na takie pozwolenie....wrrrr atak miałam mieć szybko gaz a co trawniczka takiego to mi się podoba ...i tak same wyjdą te stokrotki ? pozdrówka weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Aniu taki tarwniczek musi wyglądać ślicznie może ni ejak angielski taki nasz swoiski. Gratulki cieplej wody przeprowadzka coraz bliżej Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 17.07.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Ja też trzymam kciuki za letnią przeprowadzkę. A w kolejce po paprotki też bym się chętnie ustawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dziewczyny Gdyby to były same strokrotki to może bym to zostawiła tak, jak jest. Ale tego chwastu się u nas nasiało zatrzęsienie! Wszystko przez ugór sąsiadki zza płota. Chwasty tam sięgają mi do ramion i wszystko się ślicznie pyli z wiatrem- czyli w kierunku mojej działki Zadecydowaliśmy, że jednak powalczymy o czysty trawnik i kwiaty po jego bokach- i to takie kwiaty, jakie nam się podobają, nie takie, jakie przylecą z włości sąsiadki Ivonka U nas wylazły same- stokrotki Tyle, że nie one jedne Przeprowadzka nabrała rumieńców. Oceniam, że powinniśmy się zamknąć w terminie mędzy dwoma tygodniami a miesiącem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ale piękny ten miodziowy kolor bardzo ładniutki .....finiszujesz widzę na całego ...i super ! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dumna jestem z tego miodku jak nie wiem co! Długo o niego walczyłam, bo dla "otoczenia" był on z początku zbyt intensywny ale przeforsowałam i teraz wszystkim się podoba. Mamy go w wiatrołapie i hallu- wraz z klatką schodową. Pięknie pasuje do łazienki, do której się właśnie z hallu wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 19.07.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Pooglądałem zdjęcia i te nowe (i te stare dla przypomnienia też ) Pięknie wam to wszystko wychodzi - ale moim faworytem jest jednak ogrodzenie wraz z bramą. Zawęża ono co prawda pole wyboru rasy ewentualnego psa - musicie kupić doga niemieckiego bo wszystkie mniejsze uciekną między dechami :D:D. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Ogrodzenie jest dumą Bartka Zamontowaliśmy już zamek, więc otwierać trzeba kluczykiem i nikt niepowołany przez bramę nie przejedzie (za moment też powinien przestać wchodzić przez furtkę- też będzie klamka z kluczykiem ) Co do psa- gdy żywopłot urośnie nie będzie takiego problemu Z kolei za wielki i zbyt skoczny też nie może być, bo z wysokością płotu poradzi sobie w każdej sytuacji Tak to jest- jedne wybory pociągają za sobą konieczność następnych... Ale mi się na filozofię zebrało Rydzu- to przez Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 19.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Aniu! W jaki sposób otrzymałaś ten cudowny kolor miodowy w wiatrołapie?Czy to farba gotowa czy mieszana samemu? Prosze o odpowieź poniewaz taki kolor planuje połozyć na ścianie kominowej w moim salonie. Pozdrawiam Paty. P.S.mam takie same płytki z Opoczna w małej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Paty Kolor to MIODOWY z Kolorów Świata Duluxa. Gotowy. Pamiętam o łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jak Ci się udało zagonić tyle osób do pracy w sobotę masz dar przekonywania miodzio jest naprawdę miodzio no i ta brama, super jak możesz stamtąd odjeżdżać, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 magi Tylko mojemu tacie się udało- zwiał na ryby Po takich dniach jak ta sobota, kiedy jest tyle rączek do pracy, naprawdę widać, że coś się rusza do przodu I wierz mi, strasznie ciężko nam stamtąd odjeżdżać. Pociesza nas tylko myśl, że to już naprawdę kwestia dwóch- trzech tygodni Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Aniu gratuluje pierwszej nocy w nowym domu Czekam już tylko na zdjęcia i resztę przeprowadzki Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 aleś dokonała wiele WIELKIE GRATULACJE z okazji pierwszej nocy w nowym domeczku super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 no fajnie Ci wyszło z tym otwieraniem Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 aleś dokonała wiele WIELKIE GRATULACJE z okazji pierwszej nocy w nowym domeczku super Dzięki czupurku A jak wygląda Twój termin przeprowadzki? Jak dobrze pamiętam, szłyśmy łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 no fajnie Ci wyszło z tym otwieraniem Bartka Żeby taki mechanizm działał też w jego przypadku... Ech, życie byłoby wtedy usłne różami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.07.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Pierwsza noc w domu ... łał ... ... gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Zielona Troszkę się zachowaliśmy jak dzikusy Halogen się zaświecił- podrywamy się i Bartek sprawdza o co chodzi Owad bzyczy zaplątany w folii na oknie- Bartek wstań i kilim Ale pięknie było. Szykujemy się na powtórkę, mimo bardzo niewygodnego łóżka (narazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 i ten łeb zostanie raczej dotrzymany już chcę być na swoim, mimo że do końca wykańczającej "wykończeniówki" jeszcze trochę czasu i pracy zostało trudno, przeprowadzka będzie i tak i tak najwyżej pomieszkam trochę po spartańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts