Aga J.G 24.12.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Bardzo wszystkikm dziekuję za wspaniałe życzenia. Spełniły się! To były cudne Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Choinka fachowo zabezpieczona posłuży mi za przykład w przyszłym roku. Masz za szwagra Gwiazdora fajnie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 I myslisz że on tej choinki nie dostanie Widać na zdjęciach że świeta bardzo udane i rodzinka szczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://www.l2nowotny.gmxhome.de/szampan.jpg Szczescia w zyciu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwyciestw, spelnienia marzen, milych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciól, niewyczerpanych pokladów energii, usmiechu na co dzien, drogi uslanej rózami, satysfakcji z pracy, genialnych pomyslów, niskich podatków, slodkiego, milego zycia, swiezosci spojrzenia, glównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyslnych wiatrow, goracej milosci, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczescia, , punktualnych pociagów, swietego spokoju, jachtu, zadnych trosk, powodzenia u plci przeciwnej, wysokich lotów, rzeskich poranków, pomyslnosci, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, duzego lózka, pekatego portfela, szerokiej drogi, milego szefa, jasnosci umyslu, niebanalnych wyzwan, milych snów, pewnosci siebie, wielkiej fortuny, wielu usmiechów, bogatego wujka, blyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów udanych lowów, pasjonujacej pracy, szansy na sukces, duzo slodyczy, pozycji lidera, szampanskiej zabawy, mocnego dachu nad glowa, samych pozytywnych wibracji, pelni zycia, wielu niezapomnianych chwil, duzo slonca, olimpijskiej kondycji, pomyslnosci, jak najmniej zmartwien, wyjscia z kazdej sytuacji, uwielbienia u podwladnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego swiatla, czystego nieba, stu lat zycia, konskiego zdrowia, slawy, pokaznego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciagle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych ladowan, wielu ciekawych znajomosci, wygranych przetargów, sumiennych dluznikow, najwyzszego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych swiat, serca jak dzwon, pewnej reki, komfortowych warunków, przyjemnych doznan, wielu wzruszen, mocnej glowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyzszych odznaczen, osiagniecia wyznaczonych celów, pelnego sejfu, szczescia w kartach, sprzyjajacej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejscia do pracy, polamania pióra, góry pieniedzy, samych slonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciól, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, wiekszosci w parlamencie, milego wypoczynku, wesolego towarzystwa, dobrego apetytu, szczesliwej podrózy, zlotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwosci przy czytaniu tych zyczen, wiecznej mlodosci, licznego potomstwa, niewieszajacego sie komputera, slawy i chwaly, lekkosci bytu, pokojowego rozwiazania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego ukladu gwiazd, milosnych uniesien, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli/elek, mistrzowskich zagran, dobrej nocy, wielkiej przygody, slodkich snów, wystrzalowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyslnosci na nowej drodze zycia, pociechy z pociechy, lojalnych wspólpracowników, bujnej wyobrazni, interesujacych przezyc, rodzinnej atmosfery, pomyslnych wiesci, radosci zycia, dobrego serca, pelnego szkla, suto zastawionego stolu, zlotej rybki, zimnego piwa, zasiegu w kazdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, glównych ról, kreatywnosci, podrózy dookola swiata, udanych szkolen, efektywnych poszukiwan, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, duzo wolnego czasu, beztroskiego zycia, dobrej passy, celnych strzalów, zdobycia Mount Everestu, wolnosci, trafnych wyborów, gradu prestizowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codziennosci, samych piatek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyslnosci, codziennych atrakcji, swietlanej przyszlosci, hossy na gieldzie, korzystnego horoskopu, zdjecia na okladce,, milych sasiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylnosci bogow, tolerancji, wlasnego odrzutowca, goraczki sobotniej nocy, piwniczki pelnej wina, silnej woli, wyrozumialego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryc i kilku wynalazków, owacji na stojaco, zniewalajacego usmiechu, szczesliwego trafu, plomiennych uczuc, pomocnej dloni, niezawodnej pamieci, nieprzemijajacej urody, asa w rekawie, sprawnych hamulców, miekkiego ladowania, duzo nadzienia w paczku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczescie, zabawy do bialego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dlugich wakacji, duzo rodzynek w ciescie, zmyslowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, rózowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, sily perswazji, zdolnosci nadprzyrodzonych, ostatniego slowa, dobrego smaku, wlasnego sposobu na zycie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, wlasciwych wniosków, widoków na przyszlosc, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny. zyczy Froschka z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pragnę Wam złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Wielkie dzięki za noworoczne życzenia Frosch - Ty tak bez zająknięcia możesz? Aga Zabezpieczenie choinki na razie jest skuteczne, ale Paweł nauczył się już wspinać na kanapę Choć samej choinki nie rusza - wie już, że igiełki kłują i bardzo jest z tego powodu niezadowolony Jeszcze lepsze jest zabezpieczenie kominka - bo jednak zachciało nam się w nim palić. Zdjęcie wkrótce w albumie. Powiem tylko, że za materiał posłużyła kratka samochodowa Olka Patrz i zapamiętuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To czekam na inspiracje kominkowe Co do choinki dobrego masz tego synka, wierz mi na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.02.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 after-bifor ale czas goni.....niedługo chłopisko będzie miało roczek pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Oj Ivonka, czas pędzi jak oszalały. Dziś spojrzałam na to moje pędzące po domu, mądre chłopisko i nie mogę się nadziwić, że to jest to wrzeszczące zawiniątko, które niedawno do domu przywieźliśmy. Niesamowity jest ten pierwszy rok pod względem rozwoju. Trudno uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Aniu, jak przyjedziesz latem, to ja go nie poznam Wybuziaczkuj Pawełka od cioci toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Poznasz Tolusia Pawełęk to będzie ten chłopiec, który będzie ze mną Z tym uśmieszkiem, który znasz. Ale będzie umiał mnóstwo nowych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Aniu - co tam słychać? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aniu bardzo fajne fotki i Paweł taki rozkoszny uwielbiam takie rozesmiane dzieciaki Moja młodsza córa zamiast dmuchać świeczkę to ją łapała oj było zabawnie, oczywiście w dniu urodzin wsadziła łapkę do tortu było wesoło Już nie mogę się doczekac fotek z urodzin bo zapowiada się świetna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aga Ja spodziewam się włożenia całej buzi do tortu. W końcu słodki będzie, no nie? Będzie wesoło, oj będzie Babcia chce go zobaczyć w ten dzień w wersji "na kancik", a ja raczej zrobię mu irokeza i ubiorę w coś rozkosznie łobuziarskiego Iwonka Słychać dużo i niedużo Teraz tylko oby do niedzieli Aaa, i wózek nowy nabyliśmy. Mutsy Z allegro, używany Będzie i dla Pawła i dla jego siostry. Coś mnie ten mąż już zaczyna głupio zagadywać na temat córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aaa, i wózek nowy nabyliśmy. Mutsy Z allegro, używany Będzie i dla Pawła i dla jego siostry. Coś mnie ten mąż już zaczyna głupio zagadywać na temat córci A macie jakąś receptę na tą córcię? My też planowaliśmy drugą córunię i wyszedł Kacperek. W Psychologu jest fajny wątek "jak zrobić córeczkę" A Pawełek cudowny. Uśmiech zniewalający. Czekamy na relacje z imprezki i zdjęcia przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A macie jakąś receptę na tą córcię? My też planowaliśmy drugą córunię i wyszedł Kacperek. W Psychologu jest fajny wątek "jak zrobić córeczkę" A Pawełek cudowny. Uśmiech zniewalający. Czekamy na relacje z imprezki i zdjęcia przede wszystkim. Kwiczenie też prezentuje zniewalające Tupie przy tym nóżkami Mój mąż twierdzi, że już wie, jak się robi córeczkę. Podsłuchałam jego rozmowę ze znajomym - ojcem dziewczynki. Na pytanie jak to zrobił, odpowiedział - normalnie. Czyli już wszystko wiadomo Ale na wszelki wypadek ja zajrzę do tego psychologa Ale czy to jeszcze nie za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 U mnie jest różnica trzech lat i teraz zaczyna być fajnie (chłopcy mają 8 i 5 lat). Zaczynają się bawić razem, prowadzą ciekawe rozmowy . Młodszy bardzo naśladuje starszego i chce mu we wszystkim dorównać. Myślę jednak, że gdyby była mniejsza różnica byłoby jeszcze lepiej. Tylko jakoś trudno nam było się zdecydować na drugie, bo Michał ciągle wydawał nam się taki mały. Sami musicie rozważyć wszystkie za i przeciw powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 No więc właśnie, Paweł jest przecież taki mały. Jak tu sobie teraz drugie fundować? Dam radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts