Ew-ka 24.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Aniu - uściskaj Pawełka mocniście w Jego Pierwsze Urodzinki i prezencik od cioci Ew-ki http://www.remi.home.pl/images/152ca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Pawełku wszystkiego naj . http://yelims2.free.fr/Fete/Anniversaire10.gif http://www.fendigital.co.uk/assets/images/autogen/a_Big_Nici_Bear.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Z okazji urodzin - najlepsze życzenia!!! Samych szczęśliwych chwil i dużo uśmiechu w odkrywaniu świata http://www.zabawki.pl/sg_obrazki/GAM441037_midi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAWEŁKA dużo dużo zdrowia i samych radosnych dni http://www.remi.home.pl/images/440as.jpg Co do rodzeństwa u nas jest różnica 5 lat. Jest dobrze dziewczyny dogadują sie ze sobą. Nie chciałam mniejszej różnicy, bo zawsze uważałam że to starsze dziecko jest wtedy pokrzywdzone jak jest takie malutkie, starszemu łatwiej zrozumieć mniejszą uwagę rodziców a i same dziecię ma już swój świat i nie potrzebuje tyle zainteresowania rodziców. Ja mam jeszcze jedną traumę co by było gdyby w ciąży coś zaczęło się dziać i trzeba było by leżec lub iśc do szpitala co wtedy z tym małym człwoieczkiem Teraz to Cię chyba postraszyłam Co do wózka to pokaż fotki, bo do jednego z modeli tej firmy wzdycham Jak już pisałam u Olki wóżki to moja mała fobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Pawełku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy Małgosia, ciocia Agnieszka i wujek Maksiui mały prezencik http://www.merlin.com.pl/images_big/0/LIT0332.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 dla Pawelka wszystkiego co najlepsze zyczy ciocia i wujek Froschkowie http://i10.ebayimg.com/05/i/000/8a/86/0c5a_1_b.JPG ja bedzie ktos z forumowiczow potrzebowal cos przewiezc na budowie , mam nadzieje , ze bedzie mogl liczyc na pomoc Pawcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Aniu, jeszcze raz najgorętsze życzenia i buziaczki Pawełkowi od nas wszystkich. Szczególne od Kornelki Ja takiego Pawcia pamiętam... http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 jaka miła fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dobrze poznajesz Aga, Ty też na niej jesteś, tylko w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Aniu - przesyłam spóźnione buziaczki dla Pawełka mam nadzieję że dmuchanie jakoś wyszło trzymam kciuki za siostrzyczkę w moim wypadku 5 lat różnicy między mną a moją siostrą to zbyt dużo optowałabym za skróceniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wszystkim bardzo dziękujemy za wspaniałe prezenty i życzenia W miarę możłiwości postaram się szybciutko zaprezentować fotki z imprezy Urodzinki baaardzo udane Paweł przeszczęśliwy, rodzice, dziadkowie i wujek też Torcik smakowity, prezenty trafione, świeczka jakoś zdmuchnięta Impreza trwała od 17 do 20.30, po czym jubilat zaczął tak przeraźliwie ziewać, że stało się oczywistym, że czas się pożegnać Test na przyszłość wykazał, że Pawał będzie artystą (Od początku mówiłam, że będzie architektem ) Ale szczegóły pokażę później w dzienniku i albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dobrze poznajesz Aga, Ty też na niej jesteś, tylko w ukryciu Dobrze się ukryłam Aniu cieszę się że imprezka udana Teraz czekam na relację w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 fajnie że wszystko się udało - czekam w takim razie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Aniu, w sprawie córeczki, to czas działać, ja Ci to mówię. Pierwszą rocznicę urodzin córki uczciliśmy tak hucznie , że w 9 miesięcy później urodził się synek Dwa lata różnicy pozwala na wspólne zabawy dzieci, starsze kieruje młodszym, młodsze dzięki temu szybciej się rozwija naśladując. A zabawy te same bo różnica wieku niewielka. Nasze były nierozłączne. Dodatkowym plusem jest to, że jak młodsze idzie do gimnazjum, to starsze jest jeszcze w tej szkole, w ostatniej klasie. Więc wprowadza to młodsze prawie bezboleśnie w nowe otoczenie. To samo jest później w liceum, młodsze w pierwszej, starsze w ostatniej. Między innymi dlatego syn chce się dostać do tego samego liceum, w którym jest córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja troce spuzniona ale z calego serca wszystkiego co najlepsze dla naszego Pawcia!!!! zgadzam sie z tola...dzialac, dzialac... bo im pusniej tym trudniej sie zdecydowac... a potem sa jedynaczki i jedynacy..., a to nie ladnie tak nie miec w zyciu ani brata ani siostry... sama ubolewam bardzo mocno nad tym ze nie mam drugiego dziecka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja troce spuzniona ale z calego serca wszystkiego co najlepsze dla naszego Pawcia!!!! zgadzam sie z tola...dzialac, dzialac... bo im pusniej tym trudniej sie zdecydowac... a potem sa jedynaczki i jedynacy..., a to nie ladnie tak nie miec w zyciu ani brata ani siostry... sama ubolewam bardzo mocno nad tym ze nie mam drugiego dziecka.. witaj Zeljka - coś ostatnio rozmijam sie z Tobą gdzie podział się link do Twego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ivo ja jedna z forumowiczow co dziennika (juz) nie maja a maja komentarz do dziennika...Tam sobie gadam, jak tos wola... Eee, milo ze pamietasz o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Tak w tajemnicy Wam powiem że chyba postanowilismy zadziałać latem. Bardzo chciałabym, żeby moje drugie dziecko urodziło się na wiosnę, bo nie chcę powtórki wielkiego brzuchola pod płaszczem zimowym i problemów z wciągnięciem kozaczków na nogi Poza tym, ponoć kolejne dziecko zawsze rodzi się nieco większe od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 U mnie z wilkością się sprawdziło Moje dziewczyny są majowe i chwalę sobie chodzenie w ciązy w tym okresie Nie chciałam się ciągać z brzuchem latem, zima jakoś mniej mnie przerażała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Aga, no nie strasz Jeszcze większe? Ja nie chcę! Jeśli wyjdzie tak, jak po cichu myślę, to ani latem ani zimą zbyt wielkich ciężarów mieć nie będę. No i ciąże do końca życia z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts