Aga J.G 27.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Tutaj chyba nie ma chcę czy nie chcę Ciekawe co Ty kombinujesz ???? A teraz musze pochwalić imprezkę Zdjęcia świetne a Paweł najcudnowniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 No właśnie w tym jest problem, że nie można tak sobie nie chceć Nic nie kombinuję. Jeśli miałoby się urodzić na przełomie kwietnia i maja, to zimą jeszcze nie za wielki brzuch a latem tym bardziej No i więcej dzieci nie planuję, więc im szybciej przeżyję tę drugą ciążę (nie lubię być w ciąży ) tym szybciej będzie po wszystkim Chyba, że coś jeszzce później się wydarzy, ale to już zbyt daleka przyszłość Za pochwały dziękuję Paweł w krawacie rozbraja mnie do łez. Kurde, przecież to przed chwilą wyjący becik był! Fakt, że duży, ale zupełnie robaczkowaty, a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ja lubiłam być w ciąży i ja już zimą byłam gruba i jak mnie denerwowali ludzie pytając kiedy rodze np. w lutym a termin na maj I ciągle mnie kusi ale rozsądek i lenistwo bierą górę i jeszcze mąż Co do becika to dzieciaki szybko rosną nawet nei wiem kiedy moje panny tak porosły Własnie przezywamy 1 trudne gimnazjalne wybory i egzaminy a jeszcze nie tak dawno czytałam bajeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Aniu Pawcio jest przesliczny. Z wielka przyjemnoscia ogladalam jak jego oczki swieca przygladajac sie temu wszystkiemu co go otacza. Dziecko to wielki skarb tego swiata. Do wszystkiego podchodzi z ufnoscia, otwartoscia i ciekawoscia...,a kazda chwile mu poswiecona stokrotnie odplaca usmiechiem i miloscia... Duzo mozna sie od dzieci nauczyc... Teraz przydala by sie coreczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Aniu -fajny reportaż z urodzinek Pawełka pamiętam pierwsze urodziny Dawida -biegał po całym kościele ,potem się posikał - zrobiła się kałuża na posadzce więc rozdeptywał ją robiąc ślady - bardzo mu si podobała ta zabawa ani się obejrzysz - pójdzie do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 super ta urodzinowa historyjka moje drugie dziecko bylo mniejsze od pierwszego ( no bo przeciez dziewczynki sa delikatniejsze ) , wiec bierz sie za robote za to trzecie bylo najwieksze ....decyzja nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zeljko Mocno się właśnie staram, żeby w pędzie życia jednak się nad Pawłem zatrzymywać i czerpać od niego jak najwięcej. Jego szczery rechot, energia i świecące oczy to dla mnie dowód na to, że jednak dobrze robię będąc z nim nadal w domu, że moje dziecko dostaje ode mnie to, co mogę dać mu obecnie najlepszego. To wielka satysfakcja. I jak sobie pomyślę, że mogłabym nie wiedzieć w ciągu dnia jego cudacznych min, biegania po całym domu z wyciągniętym do przodu dyrektorskim paluszkiem, ze nie do mnie miałby się przytulać zasypiając, to tym bardziej wiem, że takie rozwiązanie nie wchodzi w grę. Paweł mi to uświadomił. Pokazał, gdzie jest moje miejsce. I za to go bardzo kocham. Ew-ka Gdyby Dawid był mniejszy, to poprosiłabym Cię, żebyś go ode mnie bardzo mocno uściskała. Super chłopak! frosch Tzrymaj kciuki, żeby drugie to była dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 To jest wlasnie pieknie, ze dziecko wyciaga z nas to co w nas najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja ma dwie kobitki i wcale nie były delikatne Może dobrze że nie urodziłam syna bo mógłby być kinkong Aniu jest wątek na Forum jak zrobić dziewczynkę Moim dziewczynom na 1 urodzinach najmniej podobały sie ich kreacje Aniu gdzie się podziła dawna kobieta o radykalnych poglądach na temat dzieci Jak widać dziecko potrafi wszytsko zmienić i rokochac w sobie rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 relacja z urodzin fajna moje drugie dziecię było mniejsze niz pierwsze - tak że reguły nie ma jak tak czytam o momencie narodzin to sie teraz zastonowiłam nad tym - chyba rzeczywiście urodzić wiosną to byłoby fajnie (u mnie raz lipiec raz poździernik) - jeszcze można nacieszyć się ciepłem i spacerowac dużo z maluszkiem ......a co do samej ciąży to chyba tez dobrze - zimą jeszcze nie miałoby sie takiej wielkiej "piłki" przed sobą a potem na wiosnę można sie już ubierać lżej... trzymam kciuki za siostrzyczkę Pawła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Aga - ja nie wiem, co się z nią stało. Chyba gdzieś uciekła Ivonka - kciuki trzymaj gdzieś tak latem. Chyba, że stchórzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 To trzymam kciuki za corke:) Ja mysle (patrzac na meza i jego rodzenctwo),ze 1-2 lata to dobra roznica wieku A fotostory ekstra - ostatnie zdjecie z tym zjezdzajacym krawatem mnie rozwalilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Aga - ja nie wiem, co się z nią stało. Chyba gdzieś uciekła Ivonka - kciuki trzymaj gdzieś tak latem. Chyba, że stchórzymy Oj tam zaraz uciekła poprostu zmieniła spojrzenie na życie I jeszcze ma odwagę sie do tego przyznać tylko gratulować Nie ma co tchórzyć lato będzie gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Piekny wiosenny spacer I jak slicznie jest już w Twoim ogródku jak zawsze zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pewne rzeczy wymagają naprawy! Jak się otwiera Wasza stronę www, jest taki napis Nasz dom - dom Bartka i Ani A gdzie Pawelek Uprzejmie proszę o dokonanie aktualizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2007 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ale już fajnie wiosennie zaczyna sie robić wokół zresztą u Was już prawie wiosna u mnie korokusy nie mają jeszcze pąków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Aga - dzięki Ivonka - my mamy krokusy od połowy stycznia , pierwszy raz widziałąm, żeby krokusy rozkwitły przed przebiśniegami, a tak właśnie u mnie było Zeljka - Ty masz rację Zmobilizuję szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Moje krokusy to są jeszcze w niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.03.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Moje krokusy to są jeszcze w niebycie u mnie pierwszy raz ......i pojawił się jeden żółty pączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts