Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie w tym jest problem, że nie można tak sobie nie chceć :wink:

Nic nie kombinuję. Jeśli miałoby się urodzić na przełomie kwietnia i maja, to zimą jeszcze nie za wielki brzuch a latem tym bardziej :wink:

No i więcej dzieci nie planuję, więc im szybciej przeżyję tę drugą ciążę (nie lubię być w ciąży :roll: ) tym szybciej będzie po wszystkim :wink:

Chyba, że coś jeszzce później się wydarzy, ale to już zbyt daleka przyszłość 8)

Za pochwały dziękuję :lol: :lol: :lol:

Paweł w krawacie rozbraja mnie do łez.

Kurde, przecież to przed chwilą wyjący becik był! Fakt, że duży, ale zupełnie robaczkowaty, a teraz :roll: :o :wink:

A ja lubiłam być w ciąży :)

i ja już zimą byłam gruba :o :roll: i jak mnie denerwowali ludzie pytając kiedy rodze :evil: np. w lutym a termin na maj :-?

I ciągle mnie kusi ale rozsądek i lenistwo bierą górę i jeszcze mąż 8)

Co do becika to dzieciaki szybko rosną nawet nei wiem kiedy moje panny tak porosły :o :roll:

Własnie przezywamy 1 trudne gimnazjalne wybory i egzaminy a jeszcze nie tak dawno czytałam bajeczki :o :roll:

Aniu Pawcio jest przesliczny. :D Z wielka przyjemnoscia ogladalam jak jego oczki swieca przygladajac sie temu wszystkiemu co go otacza. Dziecko to wielki skarb tego swiata. Do wszystkiego podchodzi z ufnoscia, otwartoscia i ciekawoscia...,a kazda chwile mu poswiecona stokrotnie odplaca usmiechiem i miloscia... :p

Duzo mozna sie od dzieci nauczyc...

Teraz przydala by sie coreczka. :wink:

Aniu -fajny reportaż z urodzinek Pawełka :lol:

pamiętam pierwsze urodziny Dawida -biegał po całym kościele ,potem się posikał - zrobiła się kałuża na posadzce więc rozdeptywał ją robiąc ślady - bardzo mu si podobała ta zabawa :wink:

ani się obejrzysz - pójdzie do szkoły :D

Zeljko

Mocno się właśnie staram, żeby w pędzie życia jednak się nad Pawłem zatrzymywać i czerpać od niego jak najwięcej.

Jego szczery rechot, energia i świecące oczy to dla mnie dowód na to, że jednak dobrze robię będąc z nim nadal w domu, że moje dziecko dostaje ode mnie to, co mogę dać mu obecnie najlepszego. To wielka satysfakcja.

I jak sobie pomyślę, że mogłabym nie wiedzieć w ciągu dnia jego cudacznych min, biegania po całym domu z wyciągniętym do przodu dyrektorskim paluszkiem, ze nie do mnie miałby się przytulać zasypiając, to tym bardziej wiem, że takie rozwiązanie nie wchodzi w grę.

Paweł mi to uświadomił. Pokazał, gdzie jest moje miejsce. I za to go bardzo kocham.

Ew-ka

Gdyby Dawid był mniejszy, to poprosiłabym Cię, żebyś go ode mnie bardzo mocno uściskała. Super chłopak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

frosch

Tzrymaj kciuki, żeby drugie to była dziewczynka :lol: :lol: :lol:

Ja ma dwie kobitki i wcale nie były delikatne :)

Może dobrze że nie urodziłam syna bo mógłby być kinkong :wink: :)

Aniu jest wątek na Forum jak zrobić dziewczynkę :wink: :)

Moim dziewczynom na 1 urodzinach najmniej podobały sie ich kreacje :o :roll:

Aniu gdzie się podziła dawna kobieta o radykalnych poglądach na temat dzieci :wink: :)

Jak widać dziecko potrafi wszytsko zmienić i rokochac w sobie rodziców :)

relacja z urodzin fajna :lol: :wink:

moje drugie dziecię było mniejsze niz pierwsze - tak że reguły nie ma :lol:

jak tak czytam o momencie narodzin to sie teraz zastonowiłam nad tym - chyba rzeczywiście urodzić wiosną to byłoby fajnie (u mnie raz lipiec raz poździernik) - jeszcze można nacieszyć się ciepłem i spacerowac dużo z maluszkiem ......a co do samej ciąży to chyba tez dobrze - zimą jeszcze nie miałoby sie takiej wielkiej "piłki" przed sobą :wink: a potem na wiosnę można sie już ubierać lżej...

trzymam kciuki za siostrzyczkę Pawła ;-)

pozdrawiam

Aga - ja nie wiem, co się z nią stało. Chyba gdzieś uciekła :wink:

Ivonka - kciuki trzymaj gdzieś tak latem. Chyba, że stchórzymy :wink:

Oj tam zaraz uciekła poprostu zmieniła spojrzenie na życie :) I jeszcze ma odwagę sie do tego przyznać :) tylko gratulować :)

Nie ma co tchórzyć 8) lato będzie gorące :wink: :)

• 4 weeks później...