Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Łojej! Dzięki wszystkim za życzenia świąteczne :lol: Ja niestety zgubiłam święta :wink:

Kolejna przerwa techniczna i wiosenne zabieganie znów mnie odcięły od forum na dość długo nawet - jak tak teraz patrzę.

I znów będę musiała nadrabiać zaległości... :wink:

Dziewczęta i ja się stęskniłam!

Ale Paweł zrobił się tak absorbujący i małośpiący, że na pierwszą dziesiątkę na RW raczej już szans nie mam :wink:

No i ogród! Ile tam pracy, piękna i satysfakcji!

Piaskownica się robi :lol: :lol:

Warzywniak jest systematycznie obsadzany, wszystko zaczyna kwitnąć na potęgę...

A Pawcio jak biega po ogródku!!!!

W wolnej chwili opiszę wszystko z detalami, bo fajnie jest :lol:

Mimo, że śpię stanowczo za mało i zdecydowanie się nie wysypiam :roll:

Ściskam Was mocno!

Olka, nie wiesz, co mówisz! :o :wink:

Jak ja bym chciała, żeby Pafcio spał tyle co kiedyś i leżał, leżał, leżał... :lol: Nie ma szans! :roll: :wink:

Coś w tym jest, że jak się ma wielki brzuch to o gotowaniu i domowych przetworach się myśli, nie mówiąc już o popełnianiu, a potem jak już maluch jest na swiecie przychodzi czas na ogród :lol: U mnie przyszedł nawet przed maluchem :lol:

Trzymam kciuki za Twoje zmagania z ziemią ojczystą. Satysfakcja gigantyczna i mnóstwo spełnienia, zobaczysz :lol:

I ucałuj Tomcia koniecznie! Niech zdrowo rośnie i szybko zacznie biegać :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...

Aga, obiecuję poprawę, ale u nas zmiana sprzętu komputerowego, nie takie jak kiedyś programy graficzne, nie umiem w nich pozmniejszać zdjęć a wielkoludy do albumu nie wchodzą...

A Pafcio w krótkich galotach na środku piaskownicy z łopatkami wygląda jeszcze fajniej niż biegający Pafcio :wink:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...