Anna Wiśniewska 24.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za życzenia i kwiaty. Teraz tylko - oby nam się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Wysłałam Tomka na przeszkolenie, odbierzecie go z dworca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wysłałam Tomka na przeszkolenie, odbierzecie go z dworca? Jasne, już jadę Jak wróci, będzie kosił trawę, jeździł samochodami osobowymi i ciężarowymi, pielił chwasty, zrywał maliny, jeżyny i pomidory z krzaków i jeszcze jakąś umiejętność ekstra mu wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ostatnie zdjęcie mnie rozbroiło. Prawie do łez Genialne jest! Nic sie nie martw - jak Pawcio ma takie zapendy do czytania to pozbywanie się pieluchy nie powinno pójść źle. A jaki oczytany będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Aniu czytelnia pierwsza klasa Paweł to super gość i jaki pomocny Co do pieluch, napewno się uda tylko trzeba cierpliwości i nic na siłę bo się młody zwiesi na całego. U mojej koleżnaki poskutkowało puszcznie młodego po mieszkaniu bez pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 fajowe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 witaj jesienne przesadzanie mówisz? oj jak szybko minęło lato mam do obsadzenia jeszcze jedną część domu - ale najpierw muszą stanąć słupki pod taras, bo mi wszystko zniszczą.....chyba w tym roku sie nie uda ale porządki jesienne czas zacząć, tak, tak...też musze z tym ruszyć pozdrawiam serdecznie (równiez 2 Panów w tych samych pozach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ivonka, ja mam zapał bo pogoda dopisuje, jak zacznie wiać i lać to już nie będę się tak rwać do porządków w ogrodzie Małymi kroczkami dążę do ostatecznej formy mojego ogrodu. Jak już zostaną tylko ścieżki do wyłożenia wtedy będę zadowolona. Ale to jeszcze dłuuuga droga przede mną Panowie pozdrawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 prosze proszę jak Paweł szybko nabiera nowych umiejętności I znowu temat ogrodowy Aniu zyczę Ci żeby pogoda pozwoliła zrobić porządki, bo u nas jest okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Aga U nas od paru dni też okropnie, brrr... Prace zawieszone niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 U nas jak tak dalej pójdzie to prace też zostaną przesuniete na wiosnę zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witaj Aniu Paweł rośnie jak na drożdżach popstrykaj trochę fotek z urządzania następnego kawaka ogrodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Alez przystojniak z tego Twojego synka. moje ulubione zdjecia, to to na ktorym spi z tata. swietne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 aniu , chlopaki w lazience ... ....BOMBA !!!!! sliczny jest ten twoj ogrodek nie wiem dlaczego tak placzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ivonka Obiecuję pełną dokumentację fotograficzną Na razie darń się zdejmuje i drzewo na zimę się rąbie - nuuudy Aga Bardzo dziękuję Niestety do mnie zupełnie niepodobny Froschka Bo ja widziałam śliczniejsze A chłopaki w łazience rozśmieszają mnie do łez, na żywo jeszcze bardziej niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No takich chłopaków to tylko pozazdrościć zdjęcia absolutnie rozbrajające Anusia, jak będziecie do nas jechać (stoję na drodze i wypatruję zgodnie z obietnicą) to koniecznie weź Pawełkową kosiarkę, niech i mój trawnik skosi, będę zaszczycona ucałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tolusia, jeśli się uda, to ja później fakt koszenia Twojego trawnika zapiszę Pawłowi w CV Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 zazdroszczę ci...tej jedyneczki kurcze mój to chyba jeszcze trochę połazi w tych swoich ciepłych gaciorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Miko Jeśli Cię to pocieszy, to Ci powiem, że dziś po zdjeciu pieluchy owszem pobiegł do łazienki, zrobił siusiu do nocniczka a potem przyniósł nam pokazać wszystko rozlewając po podłodze Ale później nasiusiał sobie w kalesonki, skarpetki i sandałki i wcale się tym nie przejął A przy zasypianiu robi takie cyrki, że ja z sypialni wychodzę po godzinie cała prawie zaryczana z bezsilności i ze złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Aniu ja pampersami tak mbardzo się nie przejmuję ...pewnie, że fajnie byłoby się tego wydatku poznać...ostatnio nawet promocji na to nie robią ale przyjdzie na naszych czas i nic na siłę. Znam takiego ancymona co to w pampersa robi a 3 lata ma A ze spaniem nie wiem co ci poradzić ...może spróbuj go kłaść tak jak ja przed 10. Mój młody chodzi spać tak o 21.30 razem z nami jeszcze je kaszkę z butelki , potem myje mu zęby, kładę do łóżka , mówię papa , gaszę światło i wychodzę . Nawet nie mruknie i śpi... ale ze starszym miałam trochę większe problemy...to zależy od charakteru, tak myślę Olek miał 2 i pół miesiąca a spał naprawdę całą noc , co było dla mnie wielkim zaskoczeniem , usypiał o 20-21 i budził się o 6-7 na mleczko a potem spał dalej do 9 . Tak więc drugie dziecko grzeczniejsze! tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts