aga1401 09.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 gratulacje. spoznione ale co tam. naleza sie i juz. dbaj o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Aniu GRATULUJĘ Dasz radę, zobaczysz bedzie dobrze Co do Pawła już to kiedys pisałam najlepsza maetoda wychowawcza cierpliwośc i konsekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ewusiu na razie zupełnie nie wyobrażam sobie siebie z 25 kg brzuchem i biegającego Pawła obok za drugim razem jest łatwiej i lżej, już to tak jest poukładane żeby przyszłej Mamie nie robić pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ewusiu na razie zupełnie nie wyobrażam sobie siebie z 25 kg brzuchem i biegającego Pawła obok za drugim razem jest łatwiej i lżej, już to tak jest poukładane żeby przyszłej Mamie nie robić pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Olka I co, zgapicie? macie jakieś fotki procesu tworzenia?zawsze to łatwiej nam będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Anusia -jaka piękna wiadomość cudowne maluszki w domu nie ma nic piękniejszego w życiu kobiety poradzisz sobie ....między moimi dzieciakami jest dokładnie 2 lata i 3 miesiące różnicy. Troszke obawialiśmy sie jak Dawid przyjmie maluszka w domu czy nie bedzie zazdrosny ( pierwszy -rozpieszczony wnuk w rodzinie ) ale..... wpadliśmy na genialny pomysł ( oczywiscie o tym przekonaliśmy sie później ) i jak byłam juz w szpitalu z Kasią .mąż kupił piekny rowerek dla Dawidka ......jak wróciliśmy ze szpitala Dawid dostał rower -prezent od siostry -nie masz pojecia jak on ją za to uwielbiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Olka I co, zgapicie? macie jakieś fotki procesu tworzenia?zawsze to łatwiej nam będzie My osobiscie nie, ale jest dużo filmów przyrodniczych na ten temat, jakeś "Głębokie gardła" i takie tam Na pewno coś odpowiedniego dla siebie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ew-ka Coś wymyślimy A naprawdę jedna kobieta może daćsobie radę z dwoma brykającymi maluchami? Już jedno, to największe wyzwanie życiowe, a dwa na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ew-ka Coś wymyślimy A naprawdę jedna kobieta może daćsobie radę z dwoma brykającymi maluchami? Już jedno, to największe wyzwanie życiowe, a dwa na raz? pewnie ze dasz rade dwóm łobuziakom Paweł bedzie coraz starszy i zlecisz mu jakies zadanie przy maluszku ...np ukladanie zabawek albo podawanie mydla podczas kąpieli Dzieci lubia czuc sie potrzebne ...ale powinnas Pawełka w miare wczesnie przygotowac na przyjscie brata/siostry....kiedy juz brzuszek bedzie widoczny .Pamietam jak Dawid delikatnie dotykał mojego brzuszka i cieszył sie jak wyczuwal ruchy Kasi Aniu -nie martw sie na zapas - kobiety maja intuicje i wiedza jak postapic aby bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Aniu, widzialam, ze sa wpisy w Twoich komentarzach i tak sobie mowie, aha ide zobaczyc, czy czasami ania nie jest w ciazi. No i co ja tu widze, bedzie siostrzyczka dla Pawelka? Trzymammocno dla Was kciuki! Dasz rady na pewno, bo dwojka dziecki to przeciez podwojne szczescie. No i do tego czasu to Pawelek bedzie jeszcze odrobinke starszy, pare miesiecy dla takich malcow to ogromna roznica, zobaczysz, ze Ci jeszcze pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Olka I co, zgapicie? macie jakieś fotki procesu tworzenia?zawsze to łatwiej nam będzie My osobiscie nie, ale jest dużo filmów przyrodniczych na ten temat, jakeś "Głębokie gardła" i takie tam Na pewno coś odpowiedniego dla siebie znajdziecie To będziemy musieli poszukać tych filmów. "Głębokie gardło" oglądałam, nie nadaje się tam trzeba połykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zeljko, wielkie, wielkie dzięki Takie słowa otuchy dodają mi sił i wiary w to, że może być tylko wspaniale Olka, to tak, przez żołądek nie da rady dolecieć, poszukajcie jakiegoś innego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Aniu, ale ze mnie trąba, dopiero teraz przeczytałam GRATULKI, dla Ciebie, Bartka no i Pawełka, bo będzie miał się z Kim bawić i Kim zajmować zobaczysz, jak Ci szybko wydorośleje i będzie czuł się odpowiedzialny za Maleństwo, od razu zrobi się dużym chłopcem . Trzymam za Twoje dobre samopoczucie, ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Tolusia Trzymaj, trzymaj! Każde kciuki się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pisałam już na RW, ale co tam... O rany Aniu, GRATULACJE ogromne!!!!!!!!!!!!! :) http://www.kkkp.pl/disney/graph/gr_twojakolekcja_main.jpg Życzymy duuużo zdrówka i radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dziękujemy ślicznie Pepitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Aniu, weszłam wreszcie na forum (teraz częściej przebywam na forach dzieciastych niż budowlanych - polecam http://www.emama.pl), a tu taka wiadomość . Gratuluję. Teraz przydałaby się siostrzyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Aniu, liczę na siostrzyczkę Ale jak będzie drugi urwis, to "topić nie będę i wychowam jak swoje" Swoją drogą jakieś podwójne nam te dzieci wychodzą, Paweł ryby, teraz bliźnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 W dodatku zaczynam podejrzewać, że to znów wielkolud będzie, bo to dopiero 7 tydzień a u mnie już wyraźnie brzuszek widać Bo Ty chuda jesteś dlatego już widać . Mam propozycję. Mogę być za Ciebie w ciąży, potem oddaje Ci pałeczkę i rodzisz. Opiekujesz się do czasu, gdy maleństwo budzi się w nocy tylko raz na karmienie. Potem mogę zająć się ja. Dalej jeden tydzień u Ciebie jeden u mnie . Musimy się porozumieć w kwestii czego zabraniamy a co dziecku wolno w przeciwnym razie będzie miało mętlik w głowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ola, dzięki za piękny komplement, ale powiedz szczerze - Ty też jesteś chuda, nawet bardziej, czy w 7-8 tygodniu ciąży już Ci oponka wystawała? No widzisz... Co do Twojej propozycji - warte zastanowienia Rodzić mogę, bo pewnie będzie cesarka, potem z tym wstawaniem w nocy... czy to do negocjacji? Ostatnie to nie problem, u mnie NIC nie wolno, można tylko odkurzać, robić śniadania, odnosić puste kubki i talerzyki do kuchni, biec po ściereczką i wycierać jak coś się rozleje, kosić trawnik i takie tam. Paweł jest w tym wszystkim dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts