Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anusia -jaka piękna wiadomość :D cudowne maluszki w domu :D nie ma nic piękniejszego w życiu kobiety :D poradzisz sobie ....między moimi dzieciakami jest dokładnie 2 lata i 3 miesiące różnicy.

Troszke obawialiśmy sie jak Dawid przyjmie maluszka w domu czy nie bedzie zazdrosny ( pierwszy -rozpieszczony wnuk w rodzinie ) ale..... wpadliśmy na genialny pomysł ( oczywiscie o tym przekonaliśmy sie później ) i jak byłam juz w szpitalu z Kasią .mąż kupił piekny rowerek dla Dawidka ......jak wróciliśmy ze szpitala Dawid dostał rower -prezent od siostry -nie masz pojecia jak on ją za to uwielbiał :lol:

Olka

:lol: :lol: :lol: :lol:

I co, zgapicie? :lol:

macie jakieś fotki procesu tworzenia?zawsze to łatwiej nam będzie :lol:

:lol: :lol:

My osobiscie nie, ale jest dużo filmów przyrodniczych na ten temat, jakeś "Głębokie gardła" i takie tam :wink: Na pewno coś odpowiedniego dla siebie znajdziecie :wink:

Ew-ka

Coś wymyślimy :lol:

A naprawdę jedna kobieta może daćsobie radę z dwoma brykającymi maluchami? :roll: Już jedno, to największe wyzwanie życiowe, a dwa na raz? :roll: :wink:

pewnie ze dasz rade dwóm łobuziakom :lol: Paweł bedzie coraz starszy i zlecisz mu jakies zadanie przy maluszku ...np ukladanie zabawek albo podawanie mydla podczas kąpieli :D Dzieci lubia czuc sie potrzebne ...ale powinnas Pawełka w miare wczesnie przygotowac na przyjscie brata/siostry....kiedy juz brzuszek bedzie widoczny .Pamietam jak Dawid delikatnie dotykał mojego brzuszka i cieszył sie jak wyczuwal ruchy Kasi :D

Aniu -nie martw sie na zapas - kobiety maja intuicje i wiedza jak postapic aby bylo dobrze :D

Aniu, widzialam, ze sa wpisy w Twoich komentarzach i tak sobie mowie, aha ide zobaczyc, czy czasami ania nie jest w ciazi. :D

No i co ja tu widze, bedzie siostrzyczka dla Pawelka? :wink:

Trzymammocno dla Was kciuki!

Dasz rady na pewno, bo dwojka dziecki to przeciez podwojne szczescie. :D No i do tego czasu to Pawelek bedzie jeszcze odrobinke starszy, pare miesiecy dla takich malcow to ogromna roznica, zobaczysz, ze Ci jeszcze pomoze. :wink:

Olka

:lol: :lol: :lol: :lol:

I co, zgapicie? :lol:

macie jakieś fotki procesu tworzenia?zawsze to łatwiej nam będzie :lol:

:lol: :lol:

My osobiscie nie, ale jest dużo filmów przyrodniczych na ten temat, jakeś "Głębokie gardła" i takie tam :wink: Na pewno coś odpowiedniego dla siebie znajdziecie :wink:

To będziemy musieli poszukać tych filmów. "Głębokie gardło" oglądałam, nie nadaje się tam trzeba połykać :oops: :lol:

Aniu, ale ze mnie trąba, dopiero teraz przeczytałam :oops:

GRATULKI, dla Ciebie, Bartka no i Pawełka, bo będzie miał się z Kim bawić i Kim zajmować :D

zobaczysz, jak Ci szybko wydorośleje i będzie czuł się odpowiedzialny za Maleństwo, od razu zrobi się dużym chłopcem :wink: .

Trzymam za Twoje dobre samopoczucie, ale fajnie :D

• 2 weeks później...
W dodatku zaczynam podejrzewać, że to znów wielkolud będzie, bo to dopiero 7 tydzień a u mnie już wyraźnie brzuszek widać

Bo Ty chuda jesteś dlatego już widać :wink: .

Mam propozycję. Mogę być za Ciebie w ciąży, potem oddaje Ci pałeczkę i rodzisz. Opiekujesz się do czasu, gdy maleństwo budzi się w nocy tylko raz na karmienie. Potem mogę zająć się ja. Dalej jeden tydzień u Ciebie jeden u mnie

:wink: . Musimy się porozumieć w kwestii czego zabraniamy a co dziecku wolno w przeciwnym razie będzie miało mętlik w głowie.

Pozdrawiam.

Ola, dzięki za piękny komplement, ale powiedz szczerze - Ty też jesteś chuda, nawet bardziej, czy w 7-8 tygodniu ciąży już Ci oponka wystawała? :roll: :-?

No widzisz... :-?

Co do Twojej propozycji - warte zastanowienia :lol: Rodzić mogę, bo pewnie będzie cesarka, potem z tym wstawaniem w nocy... czy to do negocjacji? :wink:

Ostatnie to nie problem, u mnie NIC nie wolno, można tylko odkurzać, robić śniadania, odnosić puste kubki i talerzyki do kuchni, biec po ściereczką i wycierać jak coś się rozleje, kosić trawnik i takie tam. Paweł jest w tym wszystkim dobry :lol: