Olkalybowa 30.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ola, dzięki za piękny komplement, ale powiedz szczerze - Ty też jesteś chuda, nawet bardziej, czy w 7-8 tygodniu ciąży już Ci oponka wystawała? Jak byłam w tym tygodniu to widziałam u siebie już brzuszek. Pierwsze zdjęcie brzucha mam właśnie z 7 tygodnia. Czyli pewnie wtedy było coś już widać. Albo bardzo chciałam by już był ten brzuchol. można tylko odkurzać, robić śniadania, odnosić puste kubki i talerzyki do kuchni, biec po ściereczką i wycierać jak coś się rozleje, kosić trawnik i takie tam. to chyba ja przyjadę na przeszkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Olka Jak Paweł podrośnie to podrzucę Ci go, a on Cię przeszkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.11.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Aniu-ani chybi dziewczynka bedzie trzymaj sie bidulko... żal mi Ciebie z tymi nudnościami ....ja tego nie miałam ale widzialam jak cierpi moja koleżanka Ucałuj Pawełka -mocniscie bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ew-ka, dzięki Już mi się robi tak jakby troszkę lepiej Jeszcze parę tygodni i powinno być ok. Ucieszyłam sie parę dni temu, bo okazało się, że jedna z sąsiadek też jest w pierwszym trymestrze ciąży Będą równolatki No i moja serdeczna koleżanka z dwójką maluchów w Pawła wieku wprowadza się na wiosnę. Będzie towarzystwo dla moich szkrabów, bo tak to tu już wszędzie "dorosłe" dzieci są Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ach ci mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ach ci mężczyźni Święte słowa A Ty też masz dwóch Przygotuj się psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ooooo, jak tu rodzinnie i miło! Aniu, trzymam kciuki, żeby nudności jak najszybciej ustąpiły, a dzieciątko było zdrowiutkie i piekne. Z wychowaniem dasz radę, spoko - za drugim razem jest dużo łatwiej, między moimi synami jest tylko półtorej roku różnicy i było dobrze. Wyobraź sobie moje uczucia, kiedy dopiero od 3 miesięcy starszy przestał wrzeszczeć całą dobę z przerwami na karmienie (to był prawdziwy horror), miał raptem 8 miesięcy, a tu następna ciąża! Drugi jako malec był złotym dzieckiem, spał i jadł, nie wiedziałam, że mam drugie dziecko. Będzie dobrze, zobaczysz, a dzieciaki będa razem rosły i będą miały wspólny język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dzięki depeesko Szczerze mówiąc zupełnie nie wyobrażam sobie sytuacji, o jakiej piszesz Tylko siąść i zapłakać Wiem, że będzie fajnie. Na początku bardzo ciężko, ale fajnie. Dobrze, że mam rodziców i teściów chętnych do pomocy i dwie serdeczne koleżanki blisko, które już ustalają kolejność wychodzenia z maluchem na spacery Dziękuję za dobre słowo, i trzymaj kciuki, żeby wszystko było dobrze. Mdłości mi już powoli ustępują, trwają już jedynie pół dnia a nie całą dobę Ino brzuszek taki znów coś duży ponad standard Cóż, taki mój los widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Naprawdę, nie jest tak ciężko jak człowiek się boi, że będzie! Jak się dowiedziałam o drugiej ciąży, to myślałam, że Starego zabiję, miał uważać. A dzieciaki razem chowają się o niebo lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ino brzuszek taki znów coś duży ponad standard Cóż, taki mój los widocznie Anka - ja w 5 miesiacu miałam taki brzuch ,że w szpitalu jak poszłam odwiedzc koleżankę na ginekologi ,to pielgniarki pytały mnie czy przyszłam rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cześć Słoneczna Aniu!!!!! Jak brzuszek - rośnie pewne powolutko, coooo???? Mam nadzieję, że już niedługo skończą się poranne utrapienia i będzie tylko lepiej Mocne uściski - ale nie za mocne, uwaga na brzusio i jego zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 depeesko, hehe, wyobraziłam sobie Ew-ka, ja z Pawłem też tak miałam Gdy przyszłam do pracy w 8 miesiącu po cośtam, to wszyscy jak jeden mąż, na mój widok potrafili powiedzieć jedynie "O Boże!! " A to jeszcze nie było maximum Dzięki brazunia, rośnie, oj rośnie Pora się rozejrzeć za stosownymi ciuszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Aniu trzymamy kciuki. Pierwsze dziecko "muratorowe" nam sie udalo, to drugie musi tez nam sie udac. Aby Cie pocieszyc powiem, ze ja nawet nie wiedzialam, ze jestem w ciazy.., zadnych nudnosci, zadnych zachcianek, zadnych hustawek nastroju, nic.., no i co? Podobno zdrowa ciaza ma swoje uroki i sa nimi wlasnie te wszystkie rzeczy ktorych piszesz. Dzidzia daje znac, ze jest i ze jest zdrowa. Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.12.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Bardzo dziękuję kochana Zeljko! W sumie masz rację, teraz nie mogę się już doczekać pierwszych ruchów. Będę "na bieżąco" z maluchem, bo na razie to jego osobiście jeszcze nie czuję tylko brzuszek wystaje Dostałam od koleżanki piękne ciuszki ciążowe i będę zadawać szyku w Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.12.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 super ze robaczek ma sie dobrze.o lato,kolyska, pomysl swietny.Pawelek ma fajny suwaczek.i fajny z niego chlopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Aniu trzymam kciuki i życze zdrowego bobaska Niech brzuchol rośnie nic się nie martw dobrze wiesz że zgubisz Ja Cię wielkością nie pociesze bo moja 1 córa była duża a druga to już gigant, przy moich gabarytach a dałam radę Mi wszyscy gadali że będą bliźnieta taka byłam szczuplutka Dużo zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzięki dziewczyny, trzymamy się jak tylko możemy I Pawcio już fajnie przytula się do brzuszka i pokazuje piąstkami, jaki jego braciszek (albo siostrzyczka) jest malutki Ślicznie też bawi się z innymi dziećmi, jest bardzo opiekuńczy. Chyba będzie kochanym straszym bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Napewno bedzie wspaniałym starszym bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.12.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Chyba będzie kochanym straszym bratem oczywiscie ,że tak bedzie a potem bedzie siostre podwoził na randki i krył przed rodzicam jak coś narozrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wychodzi na to że dobrze że mam dwie córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts