Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kostka kostbet

Recommended Posts

O kostbecie nie słyszałem, ja układam sobie kostkę bruk betu, i to nie szarą, tylko trochę bardziej kolorową i jedyne co mogę Ci pomóc w tym temacie to powiedzieć tyle, że firma produkująca moją kostkę jest uważana za bardzo solidną zarówno w produkcji jak i obsłudze klienta. Natomiast o innych producentach nie chcę się wypowiadać, ale pewne jest, że bruk może być lepszy lub gorszy.

• 3 months później...
  • 4 weeks później...
Naprawdę aż tak bardzo przeszkadzam Wam moje zdziwienie? Po prostu jesli jestem z czegoś zadowolony, to uważam, że należy pomóc innym i polecić coś dobrego. Chyba między innymi na tym polega idea for internetowych, prawda? A dziwię się, że nie słyszał o kost-becie, bo ja przed zakupem sprawdzałem dość skrupulatnie każdego producenta i Kost-bet posiadał najwięcej opinii. Może nie wszystkie były pozytywne, ale jednak. Mieszkałem kiedyś w Norwegii i tam ludzie za takie porady dziękowali i byli wdzięczni, że ktoś chce im pomóc. W Polsce możesz co najwyżej dostać pstryczka w nos i zostać nazwany oszustem.

Naprawdę aż tak bardzo przeszkadzam Wam moje zdziwienie? Po prostu jesli jestem z czegoś zadowolony, to uważam, że należy pomóc innym i polecić coś dobrego. Chyba między innymi na tym polega idea for internetowych, prawda? A dziwię się, że nie słyszał o kost-becie, bo ja przed zakupem sprawdzałem dość skrupulatnie każdego producenta i Kost-bet posiadał najwięcej opinii. Może nie wszystkie były pozytywne, ale jednak. Mieszkałem kiedyś w Norwegii i tam ludzie za takie porady dziękowali i byli wdzięczni, że ktoś chce im pomóc. W Polsce możesz co najwyżej dostać pstryczka w nos i zostać nazwany oszustem.

Jest takie pojęcie jak "marketing szemrany" i Twoje posty właśnie dają podstawy by podejrzewać Cię o coś takiego.

Może po prostu wrzuć nam tutaj zdjęcie swojej nawierzchni z tej cudownej kosteczki i tyle. Chętnie oglądniemy.

Jestem człowiekiem, który raczej nie przebywa aż tak długo w Internecie. Nie znam się też na pojęciach marketingu, ale skoro jest temat, w którym mogę coś powiedzieć, to tak robię. Wiem, że ludzie raczej wolą przeczytać, że coś jest złe i do niczego, ale skoro prawda jest zgoła odmienna, to czemu mam tak pisać. A fotkę mojej kostki z przyjemnością wrzucę. Jak tylko będę pamiętał o jej zrobieniu po powrocie do domu. Może to rozwieje Wasze wątpliwości.

• 3 months później...

Mam u sibeie Kost-bet:

Zeby nei reklamować:

Zalety:

- produkt znany i solidny

- bezprobelemowy kontakt z samą firmą

- spory wybór

Wady:

- kostka nie gra i nie śpiewa

- kostka nie ma wejscia w-fi ani HDMi

- kostka nie nadaje się do użytku wewnątrz domu.

A serio - klasyk, wiadomo, jedna z bardziej znanych marek. Przyczepić się nie mam o co mimo wrodzonego czepialstwa i upierdliwości.

Mam u sibeie Kost-bet:

Zeby nei reklamować:

Zalety:

- produkt znany i solidny

- bezprobelemowy kontakt z samą firmą

- spory wybór

Wady:

- kostka nie gra i nie śpiewa

- kostka nie ma wejscia w-fi ani HDMi

- kostka nie nadaje się do użytku wewnątrz domu.

A serio - klasyk, wiadomo, jedna z bardziej znanych marek. Przyczepić się nie mam o co mimo wrodzonego czepialstwa i upierdliwości.

OK. No to teraz walisz tutaj ze zdjęciem SWOJEJ nawierzchni.

"Bezproblemowy kontakt z samą firmą" jest zawsze... zanim klient wyciągnie pieniądze i zapłaci :p

• 4 years później...

Witajcie Kochani i proszę pomóżcie!!!

NIE POLECAM !!!!!!! Na wiosnę 2017r. zakupiłam kostkę brukową AKROPOLIS 6 MIKROFAZA GRAFIT w Betoniarni Kaczmarek Piotr Kaczmarek w SIEDLISZOWICACH 67, 42-425 KROCZYCE. Producentem zakupionej przeze mnie kostki w/w Betoniarni jest Firma KOST – BET Sp. z. o. o Sp. komandytowa Ul. Gościnna 1 Aleksandria 42 – 274 Konopiska. W ciągu niespełna dwóch miesięcy od wyłożenia (lipiec) kostka zaczęła się wykruszać na powierzchni i na brzegach na powierzchni kostki powstawały liczne odpryski i ubytki, a jej kolor jest niezgodny

z zamówieniem. Pomimo złożonego pisma reklamacyjnego zarówno do sprzedawcy jak

i producenta REKLAMACJA ZOSTAŁA NIEUWZGLĘDNIONA. Po ponownym odwołaniu z mojej strony zarówno do sprzedawcy jak i producenta kolejny raz nie zostało nic zrobione, by wymienić wadliwy produkt. Obecnie po zimie kiedy kostka nie ma jeszcze nawet roku

(a producent daje na nią 6 lat GWARANCJI!!!!!!!!!!!!!!) UBYTKI SIĘ POGŁĘBIŁY! W kostce pojawiły się nowe zagłębienia (tzw. Dziury), i odpryski na krawędziach i w środku, nie mówiąc już o tym, że kolor płowieje. W takim tempie to nawet nie chcę myśleć co będzie za rok, a co dopiero mówić tu o GWARANCJI PRODUCENTA NA JEGO WYRÓB!!!!!!!!!! Widać PRODUCENT I DYSTRYBUTOR NIE SZANUJĄ KLIENTA WCISKAJĄC MU BUBEL!!!!!!!!!!! I NIE REAGUJĄ NA REKLAMACJE . Proszę, pomóżcie, gdzie szukać pomocy i sprawiedliwości????

Pozdrawiam Was Urszula