sharan41 18.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Witam , czy ktoś może powiedzieć coś dobrego lub złego o kostce tej firmy . Chce kupić zwykłą kostkę 10x20 szarą . Edytowane 18 Czerwca 2013 przez sharan41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan41 20.06.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nie do wiary , nikt nie ma kostki Kostbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 22.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jeśli nikt nie ma tej kostki, to może pójść w granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan41 22.06.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Czy Kost-bet , to jest ta sama firma co Kostbet w Miszewku k/ Banina ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.06.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 O kostbecie nie słyszałem, ja układam sobie kostkę bruk betu, i to nie szarą, tylko trochę bardziej kolorową i jedyne co mogę Ci pomóc w tym temacie to powiedzieć tyle, że firma produkująca moją kostkę jest uważana za bardzo solidną zarówno w produkcji jak i obsłudze klienta. Natomiast o innych producentach nie chcę się wypowiadać, ale pewne jest, że bruk może być lepszy lub gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuczaka 11.10.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie możliwie, że nie słyszałeś o Kost-becie! Moim zdaniem nie ma lepszej kostki u nas w kraju. Wiele osób decyduje się na nich bo mają renomę i znaną markę Dziwne, że o nich nie słyszałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 11.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie możliwie, że nie słyszałeś o Kost-becie! Moim zdaniem nie ma lepszej kostki u nas w kraju. Wiele osób decyduje się na nich bo mają renomę i znaną markę Dziwne, że o nich nie słyszałeś! Za takie wpisy admin daje bana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 11.10.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie możliwie, że nie słyszałeś o Kost-becie! Moim zdaniem nie ma lepszej kostki u nas w kraju. Wiele osób decyduje się na nich bo mają renomę i znaną markę Dziwne, że o nich nie słyszałeś! tak, tak, a okna najcudowniejsze to w Drutexie i piec od Kołtona. No weź przestań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuczaka 05.11.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Naprawdę aż tak bardzo przeszkadzam Wam moje zdziwienie? Po prostu jesli jestem z czegoś zadowolony, to uważam, że należy pomóc innym i polecić coś dobrego. Chyba między innymi na tym polega idea for internetowych, prawda? A dziwię się, że nie słyszał o kost-becie, bo ja przed zakupem sprawdzałem dość skrupulatnie każdego producenta i Kost-bet posiadał najwięcej opinii. Może nie wszystkie były pozytywne, ale jednak. Mieszkałem kiedyś w Norwegii i tam ludzie za takie porady dziękowali i byli wdzięczni, że ktoś chce im pomóc. W Polsce możesz co najwyżej dostać pstryczka w nos i zostać nazwany oszustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 08.11.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Naprawdę aż tak bardzo przeszkadzam Wam moje zdziwienie? Po prostu jesli jestem z czegoś zadowolony, to uważam, że należy pomóc innym i polecić coś dobrego. Chyba między innymi na tym polega idea for internetowych, prawda? A dziwię się, że nie słyszał o kost-becie, bo ja przed zakupem sprawdzałem dość skrupulatnie każdego producenta i Kost-bet posiadał najwięcej opinii. Może nie wszystkie były pozytywne, ale jednak. Mieszkałem kiedyś w Norwegii i tam ludzie za takie porady dziękowali i byli wdzięczni, że ktoś chce im pomóc. W Polsce możesz co najwyżej dostać pstryczka w nos i zostać nazwany oszustem. Jest takie pojęcie jak "marketing szemrany" i Twoje posty właśnie dają podstawy by podejrzewać Cię o coś takiego. Może po prostu wrzuć nam tutaj zdjęcie swojej nawierzchni z tej cudownej kosteczki i tyle. Chętnie oglądniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuczaka 13.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jestem człowiekiem, który raczej nie przebywa aż tak długo w Internecie. Nie znam się też na pojęciach marketingu, ale skoro jest temat, w którym mogę coś powiedzieć, to tak robię. Wiem, że ludzie raczej wolą przeczytać, że coś jest złe i do niczego, ale skoro prawda jest zgoła odmienna, to czemu mam tak pisać. A fotkę mojej kostki z przyjemnością wrzucę. Jak tylko będę pamiętał o jej zrobieniu po powrocie do domu. Może to rozwieje Wasze wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 14.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Mam u sibeie Kost-bet: Zeby nei reklamować: Zalety:- produkt znany i solidny- bezprobelemowy kontakt z samą firmą- spory wybór Wady:- kostka nie gra i nie śpiewa- kostka nie ma wejscia w-fi ani HDMi- kostka nie nadaje się do użytku wewnątrz domu. A serio - klasyk, wiadomo, jedna z bardziej znanych marek. Przyczepić się nie mam o co mimo wrodzonego czepialstwa i upierdliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 14.02.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Mam u sibeie Kost-bet: Zeby nei reklamować: Zalety: - produkt znany i solidny - bezprobelemowy kontakt z samą firmą - spory wybór Wady: - kostka nie gra i nie śpiewa - kostka nie ma wejscia w-fi ani HDMi - kostka nie nadaje się do użytku wewnątrz domu. A serio - klasyk, wiadomo, jedna z bardziej znanych marek. Przyczepić się nie mam o co mimo wrodzonego czepialstwa i upierdliwości. OK. No to teraz walisz tutaj ze zdjęciem SWOJEJ nawierzchni. "Bezproblemowy kontakt z samą firmą" jest zawsze... zanim klient wyciągnie pieniądze i zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Rusłan 14.04.2018 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witajcie Kochani i proszę pomóżcie!!!NIE POLECAM !!!!!!! Na wiosnę 2017r. zakupiłam kostkę brukową AKROPOLIS 6 MIKROFAZA GRAFIT w Betoniarni Kaczmarek Piotr Kaczmarek w SIEDLISZOWICACH 67, 42-425 KROCZYCE. Producentem zakupionej przeze mnie kostki w/w Betoniarni jest Firma KOST – BET Sp. z. o. o Sp. komandytowa Ul. Gościnna 1 Aleksandria 42 – 274 Konopiska. W ciągu niespełna dwóch miesięcy od wyłożenia (lipiec) kostka zaczęła się wykruszać na powierzchni i na brzegach na powierzchni kostki powstawały liczne odpryski i ubytki, a jej kolor jest niezgodnyz zamówieniem. Pomimo złożonego pisma reklamacyjnego zarówno do sprzedawcy jak i producenta REKLAMACJA ZOSTAŁA NIEUWZGLĘDNIONA. Po ponownym odwołaniu z mojej strony zarówno do sprzedawcy jak i producenta kolejny raz nie zostało nic zrobione, by wymienić wadliwy produkt. Obecnie po zimie kiedy kostka nie ma jeszcze nawet roku(a producent daje na nią 6 lat GWARANCJI!!!!!!!!!!!!!!) UBYTKI SIĘ POGŁĘBIŁY! W kostce pojawiły się nowe zagłębienia (tzw. Dziury), i odpryski na krawędziach i w środku, nie mówiąc już o tym, że kolor płowieje. W takim tempie to nawet nie chcę myśleć co będzie za rok, a co dopiero mówić tu o GWARANCJI PRODUCENTA NA JEGO WYRÓB!!!!!!!!!! Widać PRODUCENT I DYSTRYBUTOR NIE SZANUJĄ KLIENTA WCISKAJĄC MU BUBEL!!!!!!!!!!! I NIE REAGUJĄ NA REKLAMACJE . Proszę, pomóżcie, gdzie szukać pomocy i sprawiedliwości???? Pozdrawiam Was Urszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts