MagdalenaK 18.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam... Chciałabym położyć sobie piaskowiec na schodach domu, ale powiedzcie jak zafugować przestrzenie pomiędzy piaskowcem by bardzo nie pobrudzić brzegów. Czy może najpierw zaimpregnować piaskowiec, czy dopiero impregnować po fugowaniu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 18.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Spróbuj obklejić taśmą, nie wiem jak się konkretnie nazywa taśma , kup taką białą lekko karbowaną , często jest stosowana do zabezpieczenia futryn okien przy tynkowaniu bo nie zostawia kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 18.06.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A to może być dobry pomysł na duże kawałki, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 19.06.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Piaskowiec na schodach to makabra. Tu na forum były takie wątki, że nawet pojedyncze jesienne liście pozostawiały duże plamy, bo piaskowiec wciąga brudy a granit nie wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 19.06.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 blechert.pl dziekuję za odpowiedź ale ja mam ciemny (rudy) piaskowiec z mazajami z okolic Kielc i ten brud mi nie straszny. Oklejanie taśmą okazało się genialnym pomysłem. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts