krakow2000 18.06.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 WitamOstatnio wymalowano mi 2 pomieszczenia tapetą natryskową GOTELE. Wygląda to ładnie ale ja nie o tym. Tapeta miała być położona wraz z powłoką lateksową (czy jak to się tam zwie) i nie wiem jak poznać czy taka powłoka została położona. Ją się nakłada osobny czy ona jest wymieszana z farbą czy jak to wygląda. Wydaje mi się iż nie położyli lateksowej powłoki bo dzisiaj troszeczkę wody z kwiatka się wylało, dotknąłem palcem, lekko przesunąłem po tapecie i widać iż kolor się rozmywa (został na moim palcu i widać odbarwienie na ścianie w miejscu gdzie przesunąłem palcem). Proszę o jakieś info bo nie wiem czy reklamować czy tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/180321-tapeta-natryskowa-a-pow%C5%82oka-latexowa-jak-rozpozna%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts