joanna1313 18.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam WasProblem mój dotyczy okien dachowych obrotowych. Do tej pory zimą jak było dużo śniegu zaobserwowałam że z góry okna z dziurek "wywietrznika" leciała woda. Dzisiaj załamałam się bo podczas mocnego deszczu woda zaczęła lecieć na łączeniu okiem połaciowych ze ścianą (u góry) ale tym razem nie z wywietrznika ale ze ściany.Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nie sądzę, żeby ktoś z FM przyjechał i uszczelnił Ci te okna. Tym bardziej sama tego nie zrobisz.W związku z tym odszukaj FV na te okna i zgłoś problem.Jeśli firma nie istnieje to musisz znaleźć w Płocku firmę trudniącą się sprzedażą i montażem okien dachowych i im zgłosić problem.Aby sprawdzić co jest przyczyną przecieku trzeba zrobić tzw. odkrywkę czyli zajrzeć pod dachówki uprzednio je demontując. Może puścił kołnierz uszczelniający okno dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 18.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam Po objawach to zapewne problem związany z montażem, konkretnie obstawiam złe wykonanie izolacji z folii dachowej wokół okna, ewentualnie błąd w montażu kołnierza okna - pomoże dekarz trudniący się montażem okien dachowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts