kori 18.06.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej, szukamy z mężem następującego rozwiazania.kamera podpięta zainstalowana na froncie spięta z odbiornikiem tj. wyświetlaczem oraz TV.chodzi o to aby w momencie dzwonku do furtki, obraz i dźwięk pojawił się na wyświetlaczu oraz dodtakowo na ekranie tv.tak aby ogladając ekran samoczynnie pojawiał się oddzielny kanał np. wideo z obrazem z kamery znacie jakieś rozwiazanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 18.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Do wielu wideodomofonów można podłączyć dodatkową kamerę i tv. Np http://www.eura-tech.pl/ kliknij z lewej strony "eura2easy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.06.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ok a pytanie czy po podłączenie sygnał w tv automatycznie będzie sie zmieniał na kamerę od monitoringu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 18.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tego niestety nie jestem pewien, ale automatyczna zmiana w przypadku gdy ktoś zadzwoni byłaby upierdliwa moim zdaniem. Oglądam mecz, biegnie Lewy, strzela i .... cyk ... widzę listonosza przed bramą. Albo Strasburger zapodaje suchara a tu nagle ... cyk ... i nie usłyzę puenty . Jeśli instrukcja na to nie odpowie, to panowie z serwisu na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.06.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ok a pytanie czy po podłączenie sygnał w tv automatycznie będzie sie zmieniał na kamerę od monitoringu??? Tak na szybko wymyśliłem, że można by podłączyć sygnał z kamery po wejście EURO w TV i na wejście wyzwalające 12V pod to samo EURO z domofonu. To by powodowało przełączenie obrazu z kamery. Tylko jakieś podtrzymanie na przekaźniku czasowych tych 12V w zależności od czasu wyświetlanego obrazu. Nie wiem czy się jasno wyraziłem, ale kumaty instalator to rozkmini. Tego niestety nie jestem pewien, ale automatyczna zmiana w przypadku gdy ktoś zadzwoni byłaby upierdliwa moim zdaniem. Oglądam mecz, biegnie Lewy, strzela i .... cyk ... widzę listonosza przed bramą. Albo Strasburger zapodaje suchara a tu nagle ... cyk ... i nie usłyzę puenty . Jeśli instrukcja na to nie odpowie, to panowie z serwisu na pewno. Dobre, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.06.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 dobra wielkie dzieki bedziemy mysleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwlodar 20.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Firma Siedle produkuje takie cóś. Lecz drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts