miko.kras 18.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Planuje w tym roku postawienie grillo-wędzarni. Czy mógłby mi ktoś doradzić, jak rozplanować budowę. Czy posiada ktoś gotowe projekty? bardzo proszę o pomoc i radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 19.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 witam, podpinam się pod temat, znalazłem na internecie kilka miesięcy temu świetny projekt z poradami, rysunkami i nawet z przepisami na budowę grillo - wędzarni. Budowa z cegły. Świetna sprawa. W tym roku co prawda jeszcze nie ruszam z budową bo inne rzeczy muszę ogarnąć ale chętnie podyskutuję na ten temat. Podeślij maila na prv to podeśle ci ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miko.kras 19.06.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Świetnie by było gdybyś podesłał. Ja szukałem projektów, ale niestety nic ciekawego, w miarę prostego do wykonania nie udało mi się zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 21.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 jak tylko będę miał okazję to podeśle w przeciągu kilku dni, mam ograniczony dostęp do netu ze względu na przeprowadzkę a w pracy na kompie tego nie mam, cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 21.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Błąd Edytowane 21 Czerwca 2013 przez domekon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekon 21.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Wędzarnicza kopalnia wiedzy http://www.wedlinydomowe.pl/budowa-wedzarni-i-wedzenie/budowa-wedzarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miko.kras 22.06.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 W takim razie czekam cierpliwie. Życze udanej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts