hoo8a 18.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam, Czy ktoś mógłby mi polecić dobre biuro architektoniczne w Kielcach lub w województwie Świętokrzyskim lub Podkarpackim Najlepiej z doświadczeniem w adaptacji budynków gospodarczych na mieszkalne i w projektowaniu indywidualnym stodoły na dom. Proszę o wszelakie informacje Z góry dziękuję Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor76 30.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mój kuzyn polecał mi biuro architektoniczne na ulicy Koziej w Kielcach, nie pamiętam nazwy,ale podobno robią fajne projekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.07.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 spytaj kielczankę...http://forum.muratordom.pl/member.php?53163-amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoo8a 02.07.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam, na ulicy koziej w Kielcach jest biuro Tera a ich usługi do najtańszych nie należą niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 02.07.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Adaptację stodoły na dom trzeba mieć w własnej głowie i wtedy szukamy po cenie biuro architektoniczne. Jeśli nie mamy własnej wizji to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk3 09.01.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 A ja śmiało rekomenduję http://tgwnetrza.pl/, cud, miód, orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaleta.michal 04.09.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jeśli chodzi Ci o projekty takiego typu, to polecam KAZA Interior Design Robią nowoczesne projekty, super kontakt i ogromne poczucie estetyki. Współpraca z nimi to była wielka przyjemność. Mogę w czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek... 02.02.2021 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć, Ten wątek bardzo dawno nie był odświeżany, ale może uda się go reanimować. Poszukuję architekta z Kielc lub okolic. Teren budowy Bilcza. Zakres obowiązków od projektu do uzyskania pozwolenia na budowę. Proszę o informację, czy możecie kogoś polecić i/lub wskazać pracownie do których absolutnie nie ma sensu się udać. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts