Anulka1987 18.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie:no: Proszę was o pomoc. Nasze ściany gipsowe wyglądają tragicznie po malowaniu, powstały okropne odcienie - nie wiem co z tym zrobić. Od czerwca 2012 przystosowujemy poddasze do celów mieszkalnych - niestety trochę to trwa... Wszystko zostało ocieplone wełną i zostały użyte płyty gipsowe. Płyty zostały również zagruntowane przez fachowców w lipcu 2012 - podobno tez ta to nazywam odpylone. Malowanie ścian i sufitów rozpoczęliśmy w styczniu. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ na ten okropny efekt - może trzeba było jeszcze raz "odpylać ściany". Zastanawiam się jak to teraz poprawić - bo że zostało to spartolone to oczywiste, ale może ktoś wie jak to uratować. Czy przemalowanie coś da? Już sam nie wiem :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 FlashBack - piekny link tylko nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts